30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

RODE podcaster

Termékkatalógus
RODE podcaster
4,6 5 értékelés
Felcsatolható mikrofon - Nagy-membrános dinamikus mikrofon, közvetlen USB kapcsolat a számítógéppel (nem kell hangkártya). 18bit / 48kHz belső A / D konverterek - jel átalakítás zajlik közvetlenül a mikrofonba. Professzionális adásminőség. Fejhallgató kimenet a mikrofon testen nulla késleltetéssel a monitorozáshoz. Beépített popfilter a "robbanó" hangok megszüntetésére. Kompatibilitás iPad készülékkel a Camera Connection Kit segítségével. RM2 konzollal szállítva. Frekvencia tartomány 40Hz - 14kHz. Maximális SPL 115dB
Kód:  ROD009a Termékszám:  Podcaster Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RODE podcaster


 A RODE Podcaster kitűnő előfeltétele a professzionális rögzítésnek a felvételi stúdiókban, amikben az USB-kapcsolattal rendelkező számítógépek segítségével könnyen használható. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül rögzítsen a számítógépre anélkül, hogy bármilyen más technikára vagy drága hangkártyára lenne szüksége. 18 bites / 48 kHz-es teljesen analóg / digitális átalakítókkal rendelkezik a kiváló minőségű konverzióhoz. A megfigyeléshez a mikrofon szabványos fejhallgató kimenettel rendelkezik, nulla késleltetéssel.

A Podcaster ideális a YouTube videók, a hangfelismerő szoftverek, a vállalati videók és a termelési alkalmazások számára, amelyek egyszerű, mégis professzionális hangfelvételt igényelnek a mikrofontól. Demo mikrofonként is használható olyan zenészek és zeneszerzők számára, akik inkább az USB-mikrofon kényelmét élvezik, de nem kívánják lejjebb adni a hangminőséget. Használható Apple iPad mikrofonként is az iPad Kit használatával. A mikrofon tartalmaz POP szűrőt, amely minimalizálja a "robbanó" hangokat, amelyek túlterhelik a kapszulát, továbbá a zaj torzítja a kimenetet.


Műszaki adatok:

Mikrofon rendszer:
dinamikus

Iránykarakterisztikájára:
Kardioid

Aktív elektronika:
A / D konverter 18bit / 48kHz (a mintavétel 8-48 kHz)

Frekvencia tartomány:
40 Hz ~ 14 kHz

Érzékenység:
-51 Db ref. 1 V / Pa (2,80 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 db 1kHz

Maximum SPL:
115 dB SPL (1kHz, 1% THD be 1k terhelés)

Áramellátás:
USB busz

Csatlakozó:
USB

Méretek:
56 x 215 x 52 mm

Súly:
655 g

Paraméterek

Szélesség
56 mm Kész!
Magasság
215 mm Kész!
Mélység
52 mm Kész!
Min. frekvencia
40 Hz Kész!
Max. frekvencia
14 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
56 mm Kész!
Magasság
215 mm Kész!
Mélység
52 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
40 Hz Kész!
Max. frekvencia
14 000 Hz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Podcaster. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RODE Podcaster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE Podcaster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE Podcaster.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ