Shop roku Siguro kuchyňský robot

ROHNSON R-121

Termékkatalógus
ROHNSON R-121
5 1 értékelés
Morzsaporszívó - bármely puha felület tisztítására alkalmas például: dívány, matrac, párna, nagy teljesítményű, 450 W-os motor percenkénti 3600 fordulattal, nagy teljesítményű kefe percenkénti 125000 fordulattal és 200mm tisztítófelülettel, az UV-C lámpa eltávolítja az allergének és baktériumok 99.9%-át, ciklonos rendszerű erőteljes szívóhatás, 400 ml kapacitású porgyűjtő tartály, igényeknek megfelelő 3 tisztítási mód: atka porszívózás és megsemmisítés, porszívózás és rezgő tisztítás, atka porszívózás és megsemmisítés és rezgő tisztítás, rendkívül hatékony szűrőrendszer a tiszta levegő elvezetéséhez, könnyen levehető és biztonsági ürítéssel rendelkező portartály, tápkábel hossza 5m, 450 W teljesítmény
Kód:  ROHBV121 Termékszám:  R-121 Gyártó honlapja:

ROHNSON R-121

A ROHNSON R-121 egy antibakteriális porszívó, amely alkalmas minden puha felület, például kanapék, matracok és párnák tisztítására. A beépített UV-C lámpának köszönhetően hatékonyan távolítja el a atkákat, az allergéneket és a baktériumokat. A nagy teljesítményű 36 000 fordulat / perc motor és a 20 cm-es tisztítófelülettel ellátott erős kefe tökéletes vákuumteljesítményt biztosít. A porszívót ciklonos szívórendszerrel látják el, amely három lehetséges módot kínál. Választhatod az atkák elszívását és ártalmatlanítását, a szívó- és vibrációs tisztítást, az atkák szívásáról és eltávolításáról, valamint a vibrációs tisztítást. A ROHNSON R-121 garantálja a tiszta otthont atkák és allergének nélkül.

A ROHNSON R-121 porszívó főbb jellemzői

  • Antibakteriális poratka porszívó
  • Puha felületek tisztítására tervezték
  • Távolítja el a atkákat, az allergéneket és a baktériumokat
  • Beépített UV-C lámpa
  • Ciklonos szívórendszerrel
  • A ROHNSON R-121 3 lehetséges tisztítási móddal rendelkezik
  • 400 ml-es porzsák
  • Hatékony szűrőrendszer
  • Színes kivitel: fekete és ezüst

Nagyteljesítményű porszívó

A ROHNSON R-121 eltávolítja az atka, az allergének és a baktériumok akár 99,99% -át, ezáltal megbízható helyszínt biztosítva az allergiások számára. A porszívó 400 ml-es kivehető porzsákkal van felszerelve, amely biztonságos ürítőrendszerrel rendelkezik. A tiszta levegő elszívása rendkívül hatékony szűrőrendszert biztosít. Az 5 m-es tápkábelének köszönhetően az otthoni bárhová könnyen elérhető. A ROHNSON R-121 nagyon hatékony megoldás mindenféle allergén eltávolítására az otthoni puha felületekről.

            

Méretek:
30,8 × 28 × 22,5 cm

Súly:
2,4 kg


Paraméterek

Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Felület típusa
Puha felületek Kész!
Porszívó típus
Porzsák nélküli, Kézi, Ciklon Kész!
Töltési módok
Tápkábel Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
5 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Puha felületek Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Porzsák nélküli, Kézi, Ciklon Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Tápkábel Kész!
Kefék
Por Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
450 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
22,5 cm Kész!
Mélység
30,8 cm Kész!
Tömeg
2,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-121 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-121. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-121. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-121. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-121.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ