AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

ROHNSON R-138

Termékkatalógus
ROHNSON R-138
5 2 értékelés
Porzsákos porszívó - 700W teljesítmény, ERP motor, 3 literes porzsák, A Energiaosztályú, hatékony tisztítás kemény padlóhoz. A osztályú por kibocsájtása a HEPA szűrő 13,5 kategóriájú többszintű szűrőjével, rozsdamentes acél teleszkópos cső, elektromos vezérlés, Porzsák kijelző, légmennyiség szabályozás, kábel 5m, tartozék fejek, 2 az 1-ben résszívó
Kód:  ROHVS005 Termékszám:  R-138

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-138

A készülék erőssége a rendkívül hatékony működés és az erőteljes ERP motor kombinációja. Ne tévessze meg az alacsony, 700W-os teljesítmény. Az innovatív és rendkívül erős ERP motor kiváló eredményeket mutat fel kemény padló hatékony tisztításában, valamint porkibocsájtásban. Rozsdamentes acélból készült teleszkópos cső és időtlen design jellemzi, segítségével pénzt takarít meg minden használat alkalmával. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül energiahatékony
  • Ötfokozatú szűrés antibakteriális HEPA szűrővel
  • Telítettség jelző
  • 7 méteres hatótáv
  • A textil zsák kapacitása 3 liter
  • Időtálló szürke színben

Alapos porszívózás

Folyamatosan szórja a pénzt a drága porzsákok cseréjére? Ebben a modellben állandó, újrafelhasználható textil porzsák található. Ötfokozatú szűrés, amely magában foglalja az antibakteriális HEPA szűrőt, így tartja tisztán és biztonságosan háztartását. Bár a porszívó már a kezdetektől nagyon gazdaságos, lehetőséget kínál a teljesítmény és a légáramlás szabályozására.

A hátfájás elkerülésére

A kényelmes kezelés az egyik legfontos tényező a porszívó kiválasztjásánál. A 7m-es hatótáv biztosítja, hogy porszívózás közben ne kelljen állandóan új konnektorra vadászni. Minőségi, teleszkópos cső illeszkedik a legkülönbözőbb magasságokhoz, így segít elkerülni a hátfájás kialalkulását. Ezen kívül a készülék figyelmezteti, ha a zsák megtelt, ám mivel az újra felhasználható, fölösleges rajta aggódni. 

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7 m Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
76 dB Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-138 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-138. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-138. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-138. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-138.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ