Shop roku Siguro kuchyňský robot

Rohnson R-2092

Termékkatalógus
Rohnson R-2092
5 3 értékelés
Kenyérsütő - 800W, 12 program, 2 dagasztókar tapadásmentes bevonattal, egy program gluténmentes kenyér sütéséhez, "melegen tartás" funkció 900 - 1200 grammos vekni esetén, akár 13 órás késleltetés funkció, LCD kijelző, 3 fokozatú kéregsütés, 10 perces memória áramkiesés esetén
Kód:  ROHGR006 Termékszám:  R-2092 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-2092

A Rohnson R-2092 otthoni kenyérsütőgép nagyon hasznos segítség minden háztartásban. Az eszköz két dagasztókarral rendelkezik, és a tészta előállítása teljesen automatikus, így csak a szükséges alapanyagokat kell belehelyezni, és választani a 12 program közül. A kenyérsütő 900-1200 gramm közötti kenyerek előállítására alkalmas, és három fokozat áll rendelkezésre a héj megpirítására: világos, közepesen sötét és sötét - ahogyan Önnek megfelelő. A nagy LCD-kijelző nagy segítség a sütés során, és egy ablakon keresztül figyelni lehet a folyamatot. A dagasztókarok és a sütőforma tapadásgátló anyaggal vannak bevonva a könnyebb tisztíthatóság miatt. A sütőforma mosogatógépben mosható. A kenyérsütő alja csúszásgátló lábakkal van ellátva.  

Legfontosabb jellemzők:

  • Kenyérsütő, fekete design
  • 12 előre beállított program
  • 2 dagasztókar
  • A süthető kenyér maximális mérete 1200 gramm
  • Akár 13 óráig késleltethető indítás
  • A Keep Warm funkció melegen tartja a kenyeret 
  • Betekintő ablak
  • LCD kijelző
  • 3 fokozatú kenyérhéj-pirítás
  • Tapadásmentes felületek
  • Hangjelzés
  • 800 W energiafogyasztás
     

     A Rohnson R-2092 kenyérsütő sok hasznos funkcióval rendelkezik, amelyekkel az otthoni kenyérsütés könnyebb, mint valaha. Szeretne friss kenyeret falatozni reggel? Az akár 13 órás késleltetéssel ez könnyen megoldható. Mindössze bele kell helyezni az alapanyagokat este, hajnalban elkezdődik a sütés, és reggelre elkészül a friss kenyér - ha sokáig alszik, a készülék melegen is tartja a kenyeret. A sütést hangjelzés kíséri, és a program végén automatikusan kikapcsolódik. Áramkimaradás esetén a készülék 10 percig emlékszik a kiválasztott programra, és arra, hogy hol kell folytatni a sütést.    

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Teljesítményfelvétel
800 W Kész!
Töltet tömege
1 200 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Tapadásmentes felület Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
800 W Kész!
Töltet tömege
1 200 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Tapadásmentes felület Kész!

Funkciók és programok

Funkciók
Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, Héj színének beállítása Kész!
Programok száma
12 Kész!
Különleges programok
Gluténmentes kenyér Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Dagasztóhorog/horgok, Sütőforma Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-2092 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2092. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-2092. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2092. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2092.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ