Rohnson R-2096 Artos

Termékkatalógus
Rohnson R-2096 Artos
Kenyérsütő - 800 W fogyasztás, töltet tömege: 1200 g, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, tapadásmentes felületű edény, kijelző és kémlelőnyílás a tetőn, 12 program, speciális program: héj színének beállítása, gluténmentes kenyér és lekvár, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó és kanál, fekete színű
Kód:  ROHDP462 Termékszám:  R-2096

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-2096 Artos

Szeretnéd otthon elkészíteni a vacsorára vagy reggelire szánt saját, friss pékárut? A(z) Rohnson R-2096 Artos kenyérsütő hatalmas segítség lesz a konyhában. Előnye, hogy képes akár 1200 g tésztával is dolgozni. Funkciói közül nem hiányozhat a késleltetett indítás, így könnyedén megtervezheted mikor készüljön el a kenyér. A készülék a megsült cipót melegen tartja. Áramszünet esetén a készülék folytatni tudja az abbahagyott programot. A tapadásmentes felületnek köszönhetően semmi sem fog odakozmálni. Egy praktikus kijelzőt is rejt magában, ami kényelmes kezelést tesz lehetővé. A sütést akár többször is ellenőrizni tudjuk a fedőn lévő ablakon keresztül. Továbbá, a héj átsütésének fokozata külön beállítható. A(z) Rohnson kenyérsütőgép 12 programbeállítással rendelkezik. Ezzel a típussal gluténmentes pékáru is készíthető. Mi több, lekvár készítésére is alkalmas. A doboz a következő kiegészítőket tartalmazza: dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó és kanál.

A(z) Rohnson R-2096 Artos kenyérsütő alapvető jellemzői

  • A(z) Rohnson készülékének funkciói: késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, tapadásmentes felületű edény, kijelző és kémlelőnyílás a tetőn
  • Fekete színe biztosan feldobja a konyhád
  • Segítségével mindig friss kenyér és pékáru lehet az asztalon
  • A héj átsütésének fokozata külön beállítható
  • Ezzel a modelltípussal gluténmentes pékárut is készíthetsz
  • Lekvár készítésére is kiváló
  • Teljesítmény: 800 W
  • Horgok száma: 2 db
  • A választható programok száma: 12

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
800 W Kész!
Töltet tömege
1 200 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
800 W Kész!
Töltet tömege
1 200 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, kémlelőnyílás a tetőn, Tapadásmentes felület Kész!

Funkciók és programok

Funkciók
Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, Héj színének beállítása Kész!
Programok száma
12 Kész!
Különleges programok
Gluténmentes kenyér, Dzsem, Lekvár Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Dagasztóhorog/horgok, Mérőedény, Kampó, Kanál Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-2096 Artos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2096 Artos. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-2096 Artos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-2096 Artos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-2096 Artos.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ