A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

ROHNSON R-2115

Termékkatalógus
ROHNSON R-2115
4,7 18 értékelés
Kontakt grill - 1600 W teljesítmény, 476 cm2 grillfelület, 2 grillezőfelület, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, hőbiztosíték, tapadásmentes felület, állapotjelzés és nyélzár, grillezőfelület anyaga: tapadásmentes, grill anyaga: fém, tömege: 2,4 kg
Kód:  ROHEG219 Termékszám:  R-2115

ROHNSON R-2115

Képzelj el egy tökéletes steaket ízlésed szerint elkészítve otthonod kényelmében. A Rohnson R-2115 hőmérséklet szabályozós elektromos kontakt grill egyben szendvicssütőként is használható. A tapadásmentes grillezőlapok csodákat művelnek a hús, szendvicsek és egyéb ételek elkészítésekor, tisztításuk és karbantartásuk pedig gyors és egyszerű. A felületükön levő hornyok hatékonyan elvezetik az összes felesleges zsírt - ami kevésbé zsíros ételeket eredményez a gazdag ízek megtartása mellett. Az ételkészítést és a grill tisztítását tovább könnyíti a csepegtető tálca. A Rohnson R-2115 további előnye a készenléti és működés közbeni fényjelzés. Az egyszerű kivitelezés az ezüst és fekete színek elegáns kombinációjával  bármilyen konyhában jól mutat.

A Rohnson R-2115 Electric Grill főbb jellemzői

  • Rohnson R-2115 elektromos grill és szendvicssütő
  • Háromféle grillezési mód - zárt fedéllel, nyitott fedéllel és 180 °-os sík pozíció
  • Használható hús, hal, gomba, pirítós, hot dog, tojás, szalonna, hamburgerek, szendvicsek és egyéb ételek elkészítéséhez
  • 28 × 17 cm -es tapadásmentes grillezőlapok zsírtartállyal
  • Az R-2115 elektromos kontakt grillsütő hőszigetelt fogantyúval és biztonsági zárral rendelkezik
  • Biztonságos eszköz a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően

Biztonságos grillezés saját konyhájának kényelmében a Rohnson R-2115 elektromos grillsütővel

Élvezd a grillezett ételek tökéletes ízét akár télen és esőben - tehát amikor csak akarod. A  Rohnson R-2115 otthon használható elektromos grillel nem számít az időjárás. Csak annyi dolgod van, hogy kitaláld mit akarsz sütni és máris elkezdhetsz grillezni. A Rohnson R-2115 elektromos grill háromféle sütési módot kínál - zárt fedéllel, nyitott fedéllel, valamint 180 °-os sík pozícióban. Az üzembiztonságot termikusan szigetelt fogantyú és biztonsági zár biztosítja. A készülék másik vitathatatlan előnye a túlmelegedés elleni védelem.


Paraméterek

Működési elv
Elektromos Kész!
Grill anyaga
Fém Kész!
Súly
2,4 kg Kész!

Anyag

Grill anyaga
Fém Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
476 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
28 cm Kész!
Grillfelület mélysége
17 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
12 cm Kész!
Grill szélessége
33,5 cm Kész!
Grill mélysége
26 cm Kész!

Tömeg

Súly
2,4 kg Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
1 600 W Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Tápkábel hossza
0,7 m Kész!

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-2115 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2115. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-2115. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2115. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2115.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ