Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Rohnson R-2751

Termékkatalógus
Rohnson R-2751
4,5 38 értékelés
Szendvicssütő - 2 szendvics egyidejű készítéséhez, márvány felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak grillezéshez, sütőlapok mérete 28,5 × 15,2 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 94,5 cm, fekete és inox kivitel, mérete 10,2 × 29,2 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
11 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROHTO400 Termékszám:  R-2751

Akciós szettek

14 220 Ft
Szett megvásárlása

Rohnson R-2751

Gyakran készítesz pirítóst vagy panini-t az otthonodban? Ez esetben a Rohnson R-2751 szendvicssütő 900 W-os teljesítménnyel tökéletes választás. A készülék márvány felületű sütőlapokkal rendelkezik, amelyhez semmi nem tapad oda, így anélkül készíthetsz bármilyen szendvicset vagy pirítóst a készülékkel, hogy azután fáradságos súrolás várna rád. A Rohnson R-2751 szendvicssütő lapjai rögzíthetők. A tetején található fény tájékoztat arról, ha a készülék felmelegedett és készen áll a használatra. Hőszigetelt markolattal gondoskodik a kényelmes használatról.

A Rohnson R-2751 szendvicssütő főbb jellemzői

  • Szendvicssütő praktikus kábeltároló rendszerrel és 900 W-os teljesítménnyel
  • A sütőlapok felülete márvány
  • A sütőlapok felmelegedésének kijelzése
  • A Rohnson R-2751 panini típusú sütőlemezei két másodperc alatt készen állnak a használatra
  • Túlmelegedés elleni védelemmel
  • A hőszigetelt markolat lehetővé teszi a zavartalan hozzáférést az elkészített ételhez
  • Rozsdamentes acél ház

Minőségi márvány felület pirítós és panini készítéshez

A Rohnson R-2751 szendvicssütő két darab 28,5 x 15,2 cm-es sütőlappal érkezik, amelyben ízletes pirítóst vagy panini-t készíthetsz. A sütőlapok minőségi márvány felülettel készültek. Tapadásmentes felületének hála nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy a sajt vagy más finomságok kárba vesznek a Rohnson R-2751 sütőlapjain.

A Rohnson R-2751 sütő hőszigetelt markolattal rendelkezik

A Rohnson R-2751 szendvicssütő legnagyobb előnye a hőszigetelt markolata, így nem égeted meg magadat a készülék használata közben. A Rohnson R-2751 karbantartása gyors és egyszerű.

Rohnson R-2751 szendvicssütő működésjelző fénnyel

A Rohnson R-2751 szendvicssütő tetején található jelzőfény tájékoztat a sütőlapok felmelegedéséről. Minden bizonnyal nagyra értékeled majd a tápkábel számára kialakított praktikus tárolórendszert. A túlmelegedés elleni biztosíték ügyel a biztonságodra. Amint a Rohnson R-2751 szendvicssütő hőmérséklete közelít a maximum határértékhez, a Rohnson R-2751 készüléke automatikusan kikapcsol. Tökéletes stabilitásáért a csúszásgátló lábak felelnek.


Paraméterek

Összehasonlít
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Tapadásmentes felület Kész!
Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Szín

Szín
Fekete, Inox Kész!

Termék méretek

Magasság
10,2 cm Kész!
Szélesség
29,2 cm Kész!
Mélység
24,5 cm Kész!

Lemez méretei

Szélesség
28,5 cm Kész!
Mélység
15,2 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-2751 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2751. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-2751. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-2751.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ