A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

ROHNSON R-564WR

Termékkatalógus
ROHNSON R-564WR
3,0 1 értékelés
Konyhai robotgép - 700 W, 6 sebesség + pulzáló üzemmód, 4,2 l-es rozsdamentes acélból készült tál, 3 cserélhető tartozék (dagasztókar, habverő és keverőkar), hőbiztosíték túlmelegedés ellen, mosogatógépben mosható, a fedél betöltőnyílást tartalmaz a nyersanyagok adagolásához, csúszásmentes tapadókorongok
Kód:  ROHKR012 Termékszám:  R-564WR

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-564WR

A ROHNSON R-564WS nélkülözhetetlen eszközzé válhat sok étel elkészítésénél. Ezzel a robotgéppel a dagasztás, habverés és keverés könnyen, fáradság nélkül elvégezhető. Továbbá kiemelkedik a gyors összeszerelhetőségével, intuitív kezelésével, és nem utolsó sorban nem túl időigényes karbantartástával. Nagy teljesítményű 700 W-os motorral van ellátva, amelynek fordulatszáma szabályozható, hat sebességes, és van pulzáló üzemmódja is. A motor így optimális teljesítményű bármilyen terhelés mellett. A bolygó rendszerű keveréssel kombinálva biztos lehet benne, hogy a tál tartalma mindig tökéletesen össze lesz dolgozva. Természetesen hőbiztosítéka is van túlmelegedés ellen. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Robotgép a könnyű dagasztáshoz, habveréshez és keveréshez
  • Bolygó rendszerű keverés
  • 6 sebesség +pulzáló üzemmód
  • 4,2 literes rozsdamentes acéltál
  • Három cserélhető tartozék
  • Mosogatógépben mosható
  • Fedél adagolónyílással
  • Csúszásmentes tapadókorong
  • Fogyasztás 700 W

Mosogatógépben mosható

A konyhai robotgép része a 4,2 l-es rozsdamentes acélból készült tál, amely elegendő űrtartalmú ételkészítéshez a nagyobb családokban is. A felszereltség részeként megtalálható a három cserélhető tartozék is - dagasztókar, habverő és keverőkar. Minden bizonnyal értékelni fogod a tényt, hogy a tartozékok és a tál mosogatógépben moshatóak, ezzel időt és energiát takarítva meg. A felső fedél fel van szerelve egy praktikus adagolónyílással az összetevők hozzáadásához. A stabil pozíciót a konyhapulton a csúszásmentes talpak biztosítják.

Paraméterek

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-564WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-564WR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-564WR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-564WR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-564WR.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ