AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Rohnson R-679

Termékkatalógus
Rohnson R-679
4,0 2 értékelés
Hajszárító - teljesítménye 2200 W a hatékony és gyors szárításért, hosszú élettartamú AC motor, az ionizációs funkció megszünteti a haj statikusságát, 2 sebességfokozat és 3 hőmérséklet, hideg levegő funkció, amellyel rögzítheti a frizuráját, kivehető hátsó szűrő a könnyű karbantartásért, diffúzor a természetes hatásért, a tápkábel hossza 2,6 m, alacsony zajszint, akasztóhurok
Kód:  ROHFV005 Termékszám:  R-679

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-679

A fekete Rohnson R-679 professzionális hajszárító kiemelkedik a kiváló minőségével, erős teljesítményével 2200 W és a funkciók sokaságával. A hajszárító segítségével gyorsan megszáríthatja haját, és gyönyörűvé varázsolja. Két sebességfokozat és három hőfokozat közül választhat, kiválaszthatja az ideális kombinációt bármilyen típusú hajhoz. Az ionizátor hála a negatív ionoknak kisimítja a hajat és megszünteti a statikusságot. Haja rugalmas, szépen csillogó és könnyen fésülhető lesz. Hideg levegő funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően rögzítheti az elkészített frizurát.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 sebességfokozat
  • 3 hőmérséklet
  • Ionizációs funkció a statikusság ellen
  • Hideg levegő funkció a frizura rögzítéséhez
  • Erőteljes és csendes AC motor hosszú élettartammal
  • Szűkítő fej
  • Diffúzor a természetes hatásért

Rengeteg kiegészítő

A hajszárító egy erős és csendes hosszú élettartamú AC motorral van ellátva. Kivehető hátsó szűrőt tartalmaz a könnyű karbantartásért. A 2,6 méter hosszú tápkábel garantálja a könnyű kezelést. A praktikus hurok segítségével a hajszárító felakasztható, így helyet takaríthat meg a fürdőszobában. A mellékelt szűkítő fej biztosítja az egyenletes hőeloszlást és a diffúzor természetes hatást ad hajának. Szerezze meg ezt a különleges hajszárítót, amely tökéletes ápolást és védelmet nyújt hajának.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-679 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-679. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-679. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-679. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-679.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ