Shop roku Shop roku

ROHNSON R-789

Termékkatalógus
ROHNSON R-789
4,3 56 értékelés
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, ezüst kivitel, energiafelhasználás 2000 W, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás és túlmelegedés elleni védelem, eltávolítható szűrő
Kód:  ROHRK026 Termékszám:  R-789 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-789

Prakikus és nagyteljesítményű Rohnson vízforraló

Az elektromos vízforraló egy olyan készülék, amelyet legtöbbünk szinte minden nap használ, és a háztartások alapvető felszereltségének részét képezi. Gyakran nem hiányozhat az irodákból, vendégházakból és nyaralókból sem, hiszen mindenhol jó szolgálatot tesz. A Rohnson R-789 a híres Rohnson-tól erőteljes 2000 wattos teljesítménnyel büszkélkedhet, amelynek köszönhetően használatával rekordidő alatt készíthetsz el egy csésze teát vagy kávét. Egyszerre 1.7 liter víz felforralására képes, így a reggeli rohanás során is a család minden tagja számára egyszerűvé teszi kedvenc italuk elkészítését. A vízszintjelzőnek hála mindig láthatod a víz aktuális szintjét. A Rohnson emellett biztonságával és energiatakarékos működésével is kiemelkedik, hiszen a készülék automatikus kikapcsolás funkcióval, illetve túlmelegedés elleni védelemmel is fel lett szerelve. A fűtőszálat a rozsdamentes acélból készült lapos alj fedi el.

Kényelem az első helyen

A Rohnson R-789 ergonomikus fogantyúval lett ellátva, amely tökéletesen illik a kezedbe. Az egyszerű tisztán tartás érdekében a vízkőmentesítő szűrő kivehető, a fűtőspirál pedig a kancsó alatt helyezkedik el. Ne aggódj, ha esetleg elfelejtenéd kikapcsolni a vízforralót, a készülék ugyanis egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol. A termék egyszerű, rozsdamentes acél designja fekete elemekkel párosul, amelynek köszönhetően bármelyik konyhában tökéletesen mutat. Bizonyára a hálózati kábel talpazatban történő tárolása is elnyeri majd a tetszésedet, különösen, ha hosszabb ideig nem használod a vízforralót, és biztonságosan szeretnéd elrakni. A kábel továbbá megfelelő védelmet élvez a károsodásokkal szemben.

Jobbról és balról is hozzáférhető

Mint a modern vízforralók többsége, a Rohnson R-789 is különleges, 360 fokos forgó alapzattal rendelkezik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a készüléket bármilyen irányból az alapjára helyezheted. Ennek köszönhetően a bal- és a jobbkezesek számára is kényelmes használatot biztosít. A vízforraló ebből a szempontból univerzális, hiszen széles, szimmetrikus fogantyúval lett felszerelve.

Paraméterek

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem Kész!
Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-789 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-789. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-789.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ