Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló

Termékkatalógus
Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló
4,3 14 értékelés
Légtisztító - 100 m3/óra légtisztító teljesítmény, 42 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, hepa, szén és előszűrő szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás
Kód:  ROHUV152 Termékszám:  R-9300 Compact Air Care

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló

A(z) Rohnson légtisztító üde levegőt biztosít az asztmában, allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a nagyszerű, hordozható eszköz tökéletesen megfelel a max. 30 m2 nagyságú háztartásokba. A megfelelő hatékonyságáról a légtisztító kapacitás mond el többet – ez az eszköz akár 100 m3/óra levegő tisztítására is képes. A levegőt elsőként megszűri a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrő használatával. A(z) Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló legfontosabb eleme a HEPA szűrő, amely gyorsan kiszűri a levegőből a pollenek, porrészecskék és baktériumok mintegy 100%-át. A nemkívánatos szagok elszívásához a szénszűrő a tökéles választás. Az UV sugár még a legmakacsabb baktériumokat is eltünteti és steril környezetet biztosít. A folyamat végén a készülék negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, emiatt úgy érezheted magadat, mint az erdőben.

A(z) Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló levegőtisztító főbb paraméterei

  • A(z) Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló max. 30 m2-es helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő megszűri a konyhai gőzöket, a kellemetlen szagokat és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt a nagyobb szennyeződésektől, mint például a hajszálak, vagy az állatszőr
  • A(z) Rohnson által gyártott levegőtisztító funkciói: időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás
  • Légtisztító teljesítmény: 100 m3/óra

A(z) Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló légtisztító előnyei

Ez a légtisztító időzítővel is fel van szerelve, amelynek segítségével igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt gond nélkül változtathatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A(z) Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló készüléket speciális módba is be lehet kapcsolni a nyugodt és zavartalan pihenéshez.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Van egy Rohndon R 9300 készülékünk. 3 hete vettük, napi 2 órát használjuk. Most azt csinálja, hogy az összes led villog a tetején és nem működik. Mi lehet a baja?

Az elején lévő fény csak díszvilágítás, vagy maga az UV-C lámpa? Ugyanis mindig villágít (kivéve alvó módban), függetlenül attól, hogy az UV mód bekapcsolt állapotban van-e, vagy sincs, és az UV-C jeleket sem jeleníteni meg a bakjegyen.

Az UVC lámpa folyamatos használatának van-e bármi egészségügyi hatása? (hálószobában használása esetén)

Tisztelt Alza! Érdeklődnék, hogy a termék 220V-ról működik?

Miután a fertőtlenítés UVC lámpával történik, kérdezem h lehetséges-e a lámpa nélküli funkció választása is? Az ózon miatt nem működtethető ember jelenlétében, ezért lenne fontos. Köszönöm szépen, üdvözlettel: vámosné Ui: ha mód van rá, kérem szépen a hivatkozás megküldését is :-)

Milyen gyakran kell a szűrőt cserélni?

hol lehet szűrőt venni hozzá?

Kérdések és válaszok: Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló
Kiegészítők: Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9300 Compact Air Care. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-9300 Compact Air Care. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9300 Compact Air Care. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9300 Compact Air Care.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ