Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Rohnson R-9500 Safe Air

Termékkatalógus
Rohnson R-9500 Safe Air
4,2 7 értékelés
Légtisztító - 280 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, 50 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB maximális zajszint, 29 dB minimális zajszint, hepa, por, katalitikus, formaldehid és uv-c sugárzás szűrő, időzítő, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás
Kód:  ROHZV263 Termékszám:  R-9500 Safe Air

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9500 Safe Air

A(z) Rohnson R-9500 Safe Air Légtisztító kellemes levegőt garantál főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a fantasztikus, hordozható készülék pont megfelel az akár 50 m2 nagyságú helyiségekbe. A óriási légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez a légtisztító akár 280 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A katalitikus és formaldehid szűrő tökéletes az olyan anyagok eltávolítására, mint az ammónia, a formaldehid vagy a benzol. A(z) Rohnson R-9500 Safe Air kulcsfontosságú eleme a HEPA szűrő, amely gyorsan felfogja a baktériumok és allergének majdnem 100%-át. Az UV sugár még a legmakacsabb baktériumokat is likvidálja és tökéletesen tiszta környezetet szavatol. Utolsó lépésként a légtisztító negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, emiatt úgy érezheted magadat, mint az erdőben.

A(z) Rohnson R-9500 Safe Air levegőtisztító főbb paraméterei

  • Ajánlott maximális helyiségméret: 50 m2
  • A HEPA szűrő megfogja a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A katalitikus és formaldehid szűrő eltávolítja az olyan mérgező anyagokat, mint az ammónia, a formaldehid vagy a benzol
  • Funkciók: Időzítő, Távirányító, Kijelző, Éjszakai mód, Automatikus üzemmód, UV fertőtlenítő lámpa és Levegő ionizálás
  • Maximális zaj: 48 dB, Minimális zajszint: 29 dB
  • Légtisztító teljesítmény: 280 m3/óra

A(z) Rohnson R-9500 Safe Air légtisztító felszereltsége

Ez a Légtisztító időzítéssel is képes működni, amellyel elvárásaidnak megfelelően állíthatod be a működési időt. A(z) Rohnson R-9500 Safe Air légtisztítót speciális módba is be lehet kapcsolni a zavartalan és pihentető alváshoz. Mindemellett automata üzemmódra is beállítható vagyis a berendezés a levegő minőségének kielemzése alapján választja ki a megfelelő teljesítményt. A ki-bekapcsolás a praktikus távirányítóval is lehetséges.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
280 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
29 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
280 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
29 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Por, Katalitikus, Formaldehid, UV sugárzás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-9500 Safe Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9500 Safe Air. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-9500 Safe Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9500 Safe Air. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9500 Safe Air.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ