Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Rohnson R-9508

Termékkatalógus
Rohnson R-9508
4,4 27 értékelés
Párásító - 40 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzorral párásítás, 30 W fogyasztás, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es edény, 25 dB zajszint, időzítő, ionizáció, automatikus kikapcsolás, állítható gőzkibocsátás, három párásítási fokozat, forgó ködfúvóka és led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval,
Kód:  ROHUV155 Termékszám:  R-9508 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9508

Téged is zavar, ha a lakásban száraz a levegő? Szeretnél gyorsan változtatni ezen? Akkor a ROHNSON R-9508 nagy teljesítményű párásító készülékét neked találták ki! A mintegy 300 milliliter/óra kapacitásnak köszönhetően percek alatt fellélegezhetsz majd. Elsősorban 40 négyzetméteres vagy annál kisebb helyiségekhez tervezték. A 4,5 literes tartályának hála, mindig biztosítva lesz levegő páratartalma. Mindezt ráadásul anélkül, hogy minden percben utána kéne tölteni. Az ultrahangos technológia egyik legnagyobb előnye a kifejezetten alacsony fogyasztás. Nem mehetünk el azonban szó nélkül a páratlan teljesítmény és a szinte zajmentes működés mellett sem. Speciális időzítőjét mindenki értékelni fogja: beállíthatjuk vele ugyanis azt, hogy mikor induljon el a párásítás. Ha nincs elegendő víz a tartályban, a készülék automatikusan kikapcsol. Emellett azt is külön megadhatjuk, hogy pontosan mennyi gőzt párologtasson el.

A ROHNSON R-9508 párásító legfontosabb tulajdonágai

  • Biztosítja az ideális páratartalmat a szobában, ami pozitív hatással bír az egészségre
  • Páratartalom kapacitása: 300 milliliter/óra
  • Páratlan teljesítmény akár 40 négyzetméteren is
  • A ROHNSON R-9508 zajszintje alig 42 dB
  • Háromlépcsős nedvesítés biztosítja, hogy minden a te saját igényeid szerint történjen
  • A párásító aromaterápia funkcióval is rendelkezik, biztosítva a lakás kellemes illatát
  • A LED kijelzőnek köszönhetően könnyedén megtudhatod, épp milyen a páratartalom a szobában
  • Egy nem mindennapi, forgó kialakítással büszkélkedhet

Paraméterek

Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Párásítási teljesítmény
300 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
4,5 l Kész!
Zajszint
25 dB Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Párásítási teljesítmény
300 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
4,5 l Kész!
Zajszint
25 dB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

hogy lehet a Rohnson R-9508 légmentesitő használati utmutatójábann szereplő aromaporlasztót esszenciális olaj betöltéséhez az edénykét kivennni. Fehér György Tel: +36 30 9643388

Kedves Alza! Érdeklődni szeretnék, hogy a gépbe normális ha víz van? A viztartályba öntöm a desztillált vizet, viszont ha felemelem a tartályt, alul tele van vízzel. Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Bondár Katalin

Kérdések és válaszok: Rohnson R-9508
Kiegészítők: Rohnson R-9508 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9508. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-9508. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9508. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9508.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ