Akvizice ApF HU Shop roku

ROHNSON R-9509 cool & hot mist

Termékkatalógus
ROHNSON R-9509 cool & hot mist
4,3 11 értékelés
Párásító - ultrahangos hideg-meleg párásító, könnyen megtölthető, 6 literes víztartály, LED-es hőmérséklet-kijelző, LED-es páratartalom-kijelző, digitális, érintésvezérléses panel, 3 szabályozható párásítási mód, levegőionizátor, HEPA-szűrő, aktív szénszűrő, 9 órás időzítő, ideális alvás közbeni használatra, automatikus leállás a víztartály eltávolításakor, automatikus leállás a víztartály kiürülésekor, vízszűrő a hosszabb élettartam érdekében, 24 órás üzemelés egy töltéssel, opcionális illatosítás a még jobb élmény érdekében, érintésvezérlés, távvezérlés, kiváló minőségű gumírozott készülékház, LED-es fénykijelzés, maximum 50m2-es helyiségben ideális, csendes működés, párásítás: 250-450ml/h, teljesítmény hideg párásításkor: 30W, teljesítmény meleg párásításkor: 120W
Kód:  ROHZV066 Termékszám:  R-9509 cool & hot mist

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9509 cool & hot mist

A száraz levegő és a por miatt légzési problémáid vannak?  A modern Rohnson R-9509 párásító bárkinek jó választás, aki hideg és meleg párásítással kívánja javítani otthona levegőminőségét. A készülék allergiások számára  különösen hasznos lehet. A beépített ionizátorral felszerelt R-9509 párásító maximum 50 m2 alapterületű helyiséghez ideális. További előnye, hogy illóolajokkal is használható, így aromaterápiás célra, vagy egyszerűen a helyiség illatosítására is  alkalmas. A párásító 3 különböző üzemmódban használható, így az igényeid szerint beállíthatod a kívánt páratartalmat, a hideg vagy meleg, illetve az alvó üzemmódot. Az R-9509 párásító egy praktikus, 9 órás időzítővel, valamint egy LED-es kijelzővel is rendelkezik, amely az aktuális páratartalom és hőmérséklet mellett az egyes funkciókról is tájékoztat. A készülék a digitális érintőképernyő és a távirányító segítségével is vezérelhető.

 

A Rohnson R-9509 párásító fő jellemzői

  • ?Ultrahangos hideg-meleg párásító  maximum 50 m2-es helyiségek levegőjének párásítására
  • Folyamatos páraszabályozás, páratartalom beállítása és éjszakai üzemmód
  • Az integrált ionizátor gondoskodik a helyiség friss levegőjéről
  • Az R-9509 párásító aromadiffúzorként is használható
  • LED-kijelző a aktuális hőmérséklet, páratartalom és üzemmód kijelzésére
  • Érintésvezérelt  kezelőpanel és távirányító
  • Automatikus kikapcsolás a víztartály kiürülése vagy eltávolítása esetén

Friss levegő a Rohnson párásítóval

A Rohnson R-9509 250 - 450 ml/h párásítási teljesítménnyel rendelkezik, így rövid idő alatt képes biztosítani a kívánt páratartalmat. A könnyen megtölthető víztartály kapacitása 6 liter, amely 24 órára elegendő, így elég naponta egyszer feltölteni. A készülék további előnye az alacsony fogyasztás, amely 30 W hideg üzemmódban, és 120 W meleg párásításkor.  A párásító ráadásul nagyon csendes működéssel is büszkélkedhet, amely mindössze 25 dB-es zajszintet jelent. Végül, de nem utolsósorban, fontos megemlíteni a készülék biztonságos használatát is, hiszen a víztartály kiürülése vagy eltávolítása esetén a párásító a automatikusan kikapcsol.

 

Kiváló minőségű és praktikus Rohnson R-9509 párásító

Az R-9509 párásító kiváló minőségű és tartós gumírozott készülékházzal rendelkezik. Minőségi kidolgozásának és felszereltségének hála nem igényel hosszadalmas és bonyolult karbantartást, így biztosan sokáig tesz majd hasznos szolgálatot  otthonodban. A készüléket aktív szénszűrővel, kiváló minőségű HEPA-szűrővel és hosszú élettartamú vízszűrővel is felszerelték.

 

Paraméterek

Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
120 W Kész!
Párásítási teljesítmény
450 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
6 l Kész!
Zajszint
25 dB Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
120 W Kész!
Párásítási teljesítmény
450 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
6 l Kész!
Zajszint
25 dB Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret

Mélység
26,5 cm Kész!
Szélesség
21,4 cm Kész!
Magasság
41 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-9509 cool & hot mist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9509 + Ion + Hepa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-9509 cool & hot mist. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9509 kühler und heißer Nebel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9509 kühler und heißer Nebel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ