Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROHNSON R-9550 Hibrid

Termékkatalógus
ROHNSON R-9550 Hibrid
4,0 5 értékelés
Légtisztító - 220 m3/óra légtisztító teljesítmény, 65 W fogyasztás, max. 60 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 29 dB(A) minimális zajszint, hepa, katalitikus, formaldehid és antibakteriális szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, párásító, automatikus üzemmód, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás
Kód:  ROHCV077 Termékszám:  R-9550 Hybrid

ROHNSON R-9550 Hibrid

kombinált légtisztító és párásító friss levegőt nyújt az asztmában, allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a megbízható, hordozható eszköz abszolút jól illik az akár 60 m2 nagyságú háztartásokba. A lenyűgöző hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény árul el többet – ez a készülék akár 220 m3/óra levegőt is meg tud szűrni. A katalitikus szűrő és A formaldehid szűrő kiváló az olyan mérgező anyagok eltávolítására a levegőből, mint például az ammónia a benzol és a formaldehid. A nagyon sűrű anyagú antibakteriális szűrő likvidálja a baktériumokat és felszívja a nedvességet, így kiküszöböli a penész felbukkanását. A közismert Rohnson levegőtisztító központi eleme a HEPA szűrő, amely egykettőre kiszűri a levegőből a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek 99%-át. Az UV fény még a legragaszkodóbb baktériumokat is likvidálja és abszolút tiszta környezetet hoz létre. A levegő megszűrése mellett nedvesít is, így segíti a könnyed légzést. Nem utolsó sorban a berendezés negatív ionokkal tölti meg a levegőt, emiatt úgy érezheted magadat, mint az erdőben.

ROHNSON R-9550 Hibrid levegőtisztító fő paraméterei

  • Légtisztító és párásító egyben
  • A neves Rohnson légtisztító 60 m2 helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA filter megszűri a baktériumok és allergének 99%-át
  • A katalitikus és formaldehid szűrő eltávolítja a toxikus anyagokat
  • Max. zaj: 48 dB(A), minimális zajszint: 29 dB(A)
  • A készülék teljesítménye 220 m3/óra

ROHNSON R-9550 Hibrid légtisztító fontosabb funkciói

Az intelligens Rohnson légtisztító mindig feltérképezi környezetének klímáját és ennek megfelelően számolja ki, hogy szükség van-e a tisztításra. Ez a remek légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, azaz igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen csökkenthetjük vagy növelhetjük, így nem csak az energiafogyasztást, hanem a zajterhelést is. Ezenkívül automata üzemmódban is működtethető, vagyis az eszköz maga a levegő összetételének kiértékelése alapján határozza meg a teljesítmény nagyságát. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
65 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
220 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Katalitikus, Formaldehid, Antibakteriális Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-9550 Hibrid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9550 Hybrid. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-9550 Hybrid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9550 Hybrid.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ