A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

ROHNSON R-9620 IONIC

Termékkatalógus
ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER
5 5 értékelés
Páramentesítő - ajánlott helyiségméret: 120 m2, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 5,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, légtisztítás, teljesítményszabályozás, időzítő, kijelző és automatikus leállítás
Kód:  ROHOV9620 Termékszám:  R-9620 ION

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9620 IONIC

A nem kívánt nedvesség csökkentése mellett egyidejűleg a levegőt is tisztítja

A ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER játszva megbirkózik a házban vagy a lakásban a túl sok nedvességgel, ami a legtöbb esetben nemcsak a baktériumok szaporodását, hanem penészesedést is okoz, ami károsítja az egészségét.  A ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER párátlanítót kiválóan lehet használni a 120 malatti méretű terekhez. Fantasztikus teljesítményével naponta 20 l nedvességtartalmat képes kivonni. Egy 5,5 l-es űrtartalmú vízgyűjtő tartállyal rendszeresen használhatja anélkül, hogy cserélnie kellene.


ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER

2 fokozatú légtisztítás

A ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER páramentesítő önálló légtisztító funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a légszárítás és a tisztítás vagy a csak tisztítás közül választhasson. A párásító  aktív szénszűrőt is tartalmaz, amely gondoskodik a káros részecskék felfogásáról, miközben a kellemetlen szagokat is semlegesíti. Az ionizációs funkció viszont negatív ionokkal gazdagítja a levegőt, mivel megtisztítja a levegőt a portól és más szennyeződésektől.


Praktikus funkciók és további trükkök

A ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER a fal kiszárításának gyorsítására is használható festés után, vagy pincék és új épületek kiszárítására. A zökkenőmentes és zavartalan működés elemei közé tartozik a beállítás megtartásának funkciója feszültségkimaradás esetén, az Auto stop funkció, amely automatikusan kikapcsol, ha a kondenzvíz-tartály megtelt, vagy a gyermekzár funkció. Van egy mosott ruha szárítási funkció is. Ha ez a funkció be van kapcsolva, a páratartalom olyan mértékben változik, aminek köszönhetően a kimosott ruhája a lehető leghamarabb megszáradjon. A könnyű manipuláció érdekében a ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER páramentesítő praktikus fogantyúval és görgőkkel van felszerelve.


Modern kialakítás és könnyű kezelhetőség

A ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER páramentesítő elegáns érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik. Az elülső oldalon a relatív páratartalom mutatója található. Maga a nedvesség a 30-80%-os tartományban állítható be. ROHNSON R-9620 IONIC + AI

ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER


A ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER páramentesítő főbb jellemzői

  • Szárítja és ugyanakkor tisztítja a levegőt
  • Szárítási kapacitás 20 l/nap
  • A helyiség ajánlott mérete 120 m2
  • Az edény űrtartalma 5,5 l
  • További jellemzők: Teljesítményszabályozás, Levegőtisztítás, Időzítő, Kijelző és Automatikus kikapcsolás
  • Zajszint 37-50 dB


Paraméterek

Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
120 m2 Kész!
Tartály térfogata
5,5 l Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
120 m2 Kész!
Tartály térfogata
5,5 l Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-9620 IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9620 IONIC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-9620 IONIC + AIR PURIFIER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9620 IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9620 IONIC.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ