30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

Termékkatalógus
Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi
4,0 4 értékelés
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 60 m², zajszint 29 - 48 dB(A), UV lámpás szűrő, antibakteriális, HEPA, karbon, por, katalitikus, formaldehid szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegő minőség jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, kijelző, távirányító, UV fertőtlenítő lámpa és gyerekzár a csomag része
Kód:  ROHCV114 Termékszám:  R-9700

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

Légtisztító Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Képernyő

A népszerű Rohnson légtisztító friss levegőt szavatol az asztmában, allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a szenzációs, hordozható készülék a legjobb az akár 60 m2 nagyságú terekbe. A nagyfokú eredményességéről a légtisztító kapacitás árulkodik – ez az eszköz akár 320 m3/óra sebességre is képes. A levegőt először is megszűri az állatszőrtől, a hajszálaktól, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az alumínium előszűrőnek hála. A katalitikus szűrő és A formaldehid szűrő ideális az olyan mérgező anyagok megszűrésére, mint a benzol, az ammónia és a formaldehid. A sűrű szövetből készült antibakteriális szűrő elpusztítja a baktériumokat és felfogja a nedvességet, így kiküszöböli a falak penészesedését. A közismert Rohnson levegőtisztító kulcsfontosságú eleme a HEPA szűrő, amely egykettőre eltávolítja a levegőből az allergének és szennyeződések majdnem 100%-át. Az irritáló szagok ártalmatlanításához a szénszűrő a legmegfelelőbb választás. Az UV lámpa még a legragaszkodóbb baktériumokat is megöli és tökéletesen tiszta környezetet biztosít. Befejezésül az eszköz negatív ionokkal árasztja el a levegőt, ami nem csak a fizikai, hanem a szellemi állapotra is jó hatással van.

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi levegő tisztító legfőbb jellemzői

  • A kiváló Rohnson légtisztító 60 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő megszűri a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt minden nagyobb szennyeződéstől
  • A formaldehid és katalitikus szűrő kiszűri a levegőből az ártalmas anyagokat
  • Max. zaj: 48 dB(A), min. zajszint: 29 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 320 m3/óra
Légtisztító Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Jellemzők/technológia
Légtisztító Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Jellemzők/technológia

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi légtisztító komoly előnyei

A nagyszerű Rohnson légtisztító mindig megvizsgálja a levegő aktuális állapotát és ez alapján számolja ki, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a remek légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, amellyel elvárásaidnak megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt egyszerűen állíthatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, hanem a zajterhelést is. A nagyszerű Rohnson légtisztítót speciális módba is be lehet kapcsolni a nyugodt és zavartalan pihenéshez. Ugyanakkor automata üzemmódban is használható, vagyis az eszköz a levegő állapotának kiértékelése alapján állítja be a teljesítményszintet. A különböző funkciók beállítása a kényelmes távirányítóval , ill. különleges mobil applikációval is lehetséges. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést. Emellett, gyermekzárral is dicsekedhet, ami főleg akkor jön jól, ha kisgyerekek is vannak otthon.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
80 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
320 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Katalitikus, Formaldehid, Antibakteriális, UV sugárzás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ