A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Rohnson R-9725 Ionic + légtisztító

Termékkatalógus
Rohnson R-9725 Ionic + légtisztító + kiterjesztett 5 éves garancia
4,3 10 értékelés
Páramentesítő - max. 145 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 l/nap páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: szénszűrő, tömege 14,5 kg
Kód:  ROHOD598 Termékszám:  R-9725

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9725 Ionic + légtisztító

Rohnson

A magas páratartalom káros hatással lehet az egészségre és az életminőségre, gyakran okozza a baktériumok elszaporodását és a penész megjelenését. Mindezt azonban kordában tarthatod a Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier párátlanítóval. Ez a hordozható párátlanító minden, 145 m2 területet meg nem haladó helyiségbe tökéletes választás. 25 liter/nap kapacitása a rendkívüli teljesítménnyel párosul. Folyadékgyűjtő tartálya 6,5 l űrtartalmú, így akár rendszeres használat mellett is működhet hosszabb ideig beavatkozás nélkül.

A Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier párátlanító legfontosabb jellemzői

  • A párátlanító kapacitása 25 l/nap
  • Max. 145 m2 alapterületű helyiségekhez ajánlott
  • Tartály térfogata: 6,5 l
  • Zaj 37-42 dB
  • Funkciók: teljesítmény szabályozása, időzítő, Anti-Freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizációs szűrő és szénszűrő

A Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier párátlanító jellemzői

A Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier egy időzítővel is rendelkezik, amelyen kiválaszthatod, hogy mikor kell kapcsoljon be a készülék. Csökkentheted vagy akár a maximumig növelheted a teljesítményt, ennek köszönhetően szabályozhatod a zaj- és energiaköltségeket. Ha fűtetlen helyiségben akarod használni a páramentesítőt, jól jön a nem sztenderd Anti-Freez funkció, amely védi a páramentesítőt a fagyástólAmikor a tartály megtelt, és nem tudod azonnal kiüríteni, a páramentesítő automatikusan kikapcsol. További kiváló tulajdonsága a tökéletesen átlátható kijelző, amelyen kényelmesen választhatod ki az egyes programokat.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Páramentesítő kapacitás
25 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
145 m2 Kész!
Tartály térfogata
6,5 l Kész!
Maximális zajszint
42 dB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
25 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
145 m2 Kész!
Tartály térfogata
6,5 l Kész!
Maximális zajszint
42 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
14,5 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Szénszűrő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-9725 Ionic + légtisztító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9725 Ionic + Air Purifier.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ