Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Rohnson S-1080 Sterilife

Termékkatalógus
Rohnson S-1080 Sterilife
4,3 4 értékelés
Sterilizáló – lámpa típusú, sterilizáló hatású, a fertőtlenítés UV fénnyel történik, mobiltelefon, fejhallgató, kulcsok, pénztárca, ékszerek, szemüveg és cumi fertőtlenítéséhez, fehér színű, méretei: 15×130×33 mm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  ROHST018 Termékszám:  S-1080

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson S-1080 Sterilife

A Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő, amely az UV-C fény alapján működik, eltávolítja vírusok és baktériumok 99,9%-át. A fertőtlenítő 260-280 nm-es hullámhosszon dolgozik és néhány másodperc alatt elvégzi a sterilizálást. Egyetlen töltéssel 2 óráig üzemképes, megszabadul a vírusoktól és baktériumoktól a készülékeken és más tárgyakon is. A Rohnson S-1080 Sterilife azonban nem alkalmas az emberi test fertőtlenítésére.


A Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő főbb jellemzői

  • A Rohnson S-1080 Sterilife sterilizálja a tárgyakat
  • Kompakt mérete ideális az utazáshoz
  • A zseb fertőtlenítő nagyon könnyű
  • Tilos az emberi testen és állatokon alkalmazni
  • Bármelyik kiegészítőn használható
  • Ideális maszkok és légzőkészülékek sterilizálására
  • Két UV-C lámpával rendelkezik
  • 260–280 nm-es hullámhosszon működik
  • Maximum 5 W-os teljesítményszinten működik
  • USB-n 2 órán keresztül töltődik
  • A Rohnson S-1080 Sterilife üzemideje egyetlen töltéssel 2 óra

Szabadulj meg minden vírustól, baktériumtól és bacilustól

A Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő UV-C fény alapján, két UV-C lámpával 260-280 nm-es hullámhosszon működik, a készülék összteljesítménye 5 W. Néhány másodperc alatt megszabadítja az adott felületet a baktériumok, vírusok, bacilusok és más kórokozók 99,9%-tól. A fertőtlenítés ideje a fertőtleníteni kívánt tárgy méretétől is függ.

Néhány másodperc elegendő az alkalmazáshoz

A R S-1080 Sterilife készülék egy olyan multifunkcionális eszköz, amelyet bátran alkalmazhatsz azokon a tárgyakon, amikhez gyakran hozzáérsz és szeretnéd eltávolítani róluk a vírusokat, baktériumokat és kórokozókat. A kulcsod 5 másodperc, a papírpénz 7-10 másodperc, a mobiltelefon 15 másodperc illetve a billentyűzet 60-90 másodperc után lesz teljesen steril. Többek között a fertőtlenítőt használhatod a táskák, kilincsek, gombok, kézitáskák, játékok, fejhallgatók, szemüvegek, maszkok és légzőkészülékek fertőtlenítésére. Kompakt méretének és alacsony tömegének hálanyugodtan magaddal viheted a Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítőt utazáshoz vagy a munkába is. A csomagban található egy praktikus tok is, amely megvédi a Rohnson fertőtlenítőt a sérülésektől és a véletlen bekapcsolástól.

Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő minőségi lítium akkumulátorral

Hogyha magaddal viszed a Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítőt az útra, nem szükséges amiatt aggódnod, hogy az hamar lemerülne. A kiváló minőségű lítium akkumulátornak hála ugyanis egyetlen töltéssel 2 óráig üzemképes. Amennyiben a készülék lemerül, a mellékelt USB kábel segítségével feltöltheted. Hasonlóképpen, az autó szivargyújtó töltőbe is csatlakoztathatod erre a célra. Körülbelül 2 óra után újra feltöltődik a fertőtlenítő és készen áll a további használatra. Erről tájékoztat a zöld jelzőfény is.


Értesítés:

Ez a készülék csak tárgyak fertőtlenítésére alkalmas, tilos az emberi testen vagy állatokon történő alkalmazása. Soha ne irányítsd az UV-C lámpa fényét a bőrödre vagy a szemedbe.


Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Elemek típusa
Lítium újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Típus
Lámpa Kész!
Hatás
Sterilizáló Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Elemek

Elemek típusa
Lítium újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Típus

Típus
Lámpa Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Sterilizáló Kész!
Tisztítási elv
UV fény Kész!
Használható
Mobiltelefon, Fejhallgató, Kulcsok, Pénztárca, Ékszerek, Szemüveg, Cumi Kész!
Becsült ciklusidő
1,5 perc Kész!

Méretek

Magasság
15 mm Kész!
Szélesség
130 mm Kész!
Mélység
33 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson S-1080 Sterilife Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson S-1080 Sterilife. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson S-1080 Sterilife. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson S-1080 Sterilife. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson S-1080 Sterilife.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ