30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Roidmi X20 NEX

Termékkatalógus
Roidmi X20 NEX
5 1 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, moppal, allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 2,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2500 mAh kapacitás, 435 W teljesítmény, 65 perc üzemidő, hepa szűrő és mosható szűrő, 72 dB zajszint, 0,4 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, kefés szívófej, led megvilágítás, led-es háttérvilágítás a kefén, mop modul felmosóronggyal, töltő adapter, kefe és szűrőtisztító eszköz, teljesítmény szabályozás, résszívó, három fokozatú tisztítórendszer és forgó kefe, színe: fehér és fekete
Kód:  ROITV606 Termékszám:  XCQ06RM

Roidmi X20 NEX

A(z) Roidmi X20 NEX alkalmas otthonod tisztán tartására. Ez a többfunkciós modelltípus nemcsak port szippant, hanem fel is mos és megszárítja a nedves padlófelületet. A(z) 2 az 1-ben kialakításával külön dolgozhatsz a függőleges porszívóval, illetve a kézi porszívóval, amely kitűnő pl. autókárpit tisztítására. A(z) ROIDMI márkájú rúdporszívó minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, kárpitozáshoz, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz ajánott. Nagy előnye, hogy hatékonyan eltávolítja a macska- és kutyaszőrt. A tiszta levegőt a(z) hepa szűrő és mosható szűrő biztosítja. A felszívott porszemcsét és pöszmötöt tartályba gyűjti, ami könnyedén üríthető. A(z) Roidmi X20 NEX rúdporszívó le fog nyűgözni 72 dB zajszintjével, mely még kellemesebbé teszi a munkát. Akkumulátorról működik, tehát nem jelent problémát számára a távolabbi szobák porszívózása sem. Az üzemidő 65 perc egy feltöltéssel a lítium-ion akkumulátornak köszönhetően. A töltési idő 2,5 óra.

A(z) Roidmi X20 NEX nyeles porszívó fő paraméterei

  • Rúdporszívó felmosóval
  • Alkalmas háziporatka allergiában szenvedők otthonába
  • Antibakteriális hatású, vagyis segíti a gombák és vírusok eltávolítását
  • Egyszerűen felporszívózza a kutya- és macskaszőrt
  • Lítium-ionos akkumulátor
  • Az üzemidő akár 65 perc egyetlen feltöltéssel
  • Töltési ideje körülbelül 2,5 óra
  • Tartozékok: fali tartó, kárpit szívófej, kefés szívófej, led megvilágítás, led-es háttérvilágítás a kefén, mop modul felmosóronggyal, töltő adapter, kefe és szűrőtisztító eszköz, teljesítmény szabályozás, résszívó, három fokozatú tisztítórendszer és forgó kefe
  • A(z) Roidmi X20 NEX zajszintje 72 dB
  • A felszívott porszemcsét és pöszmötöt tartályba gyűjti
  • A(z) ROIDMI által készített Rúdporszívó 0,4 l űrtartalmú szeméttartállyal bír
  • Kompatibilis: Bluetooth

A(z) Roidmi X20 NEX akkumulátoros nyeles porszívó tartozékai

A legfontosabbak egyike az ún. réstisztító, melynek köszönhetően játszva megtisztíthatod a radiátorokat. A turbókefe forgó kefehengere jelentős mennyiségű munkát takarít meg, illetve mélyebben kitisztítja a szőnyeget és a kárpitot. A háziállatok szőrétől a kanapén, párnán és kárpiton gyorsan megszabadulhatsz a kárpitkefe használatával. A nagyon ügyes körkefés szívófejjel tisztán tarthatod a kisebb felületeket és szőnyegeket.

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter Kész!
Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó, Kefe és szűrőtisztító eszköz Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
435 W Kész!

Zaj

Zajszint
72 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
15,8 cm Kész!
Magasság
119,1 cm Kész!
Mélység
25,9 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roidmi X20 NEX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Roidmi X20 NEX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roidmi X20 NEX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roidmi X20 NEX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roidmi X20 NEX.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ