Shop roku AP+ plus nový vizuál

Rokform vízálló tok Apple iPhone 6 Plus/6S Plus-hoz

Termékkatalógus
Rokform vízálló tok Apple iPhone 6 Plus/6S Plus-hoz
Védőtok - vízálló mobiltelefon tok
Kód:  ROKF36 Termékszám:  572320

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rokform vízálló tok Apple iPhone 6 Plus/6S Plus-hoz Megszűnt

Rokform vízálló tok Apple iPhone 6 Plus/6S Plus-hoz

Az Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus-hoz készült tartós, Roquefort Water Resistant Skin sport telefontok rendkívül ellenálló TPU-ból készült. A tok alapos ellenőrzésen esett át a maximális vízállóság biztosítása érdekében , amellett, hogy védi a képernyőt a karcolásoktól. Egyértelmű választás az aktív életmód szerelmeseinek, akik szárazon akarják tudni készüléküket. A Roquefort Rugged Case Apple iPhone 6 Plus/ 6S Plus termékekhez készült (nem a csomag tartalma)

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű felszerelhetőség
  • Vízálló
  • Magas minőségű kialakítás

A kijelző védelme remek külsőben

Könnyű, vékony és kompakt. Köszönhetően az beépített erős mágnesnek, bármely fém felületre rögzítheti készülékét. A Rokform RMS rögzítő rendszer számos kompatibilis csatlakozáshoz kapcsolhatóvá teszi a tartót. A készülék még egyszerűbb kezeléséhez a tok egy nagyobb Jack és Lightning csatlakozóval van ellátva a kedvenc kiegészítőihez.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rokform voděodolná pláštěnka pro Apple iPhone 6 Plus/6S Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rokform vodoodolná pláštenka pre Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rokform voděodolná pláštěnka pro Apple iPhone 6 Plus/6S Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rokform voděodolná pláštěnka pro Apple iPhone 6 Plus/6S Plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ