Rollei ActionCam 330

Termékkatalógus
Rollei ActionCam 330
3,5 4 értékelés
Digitális videókamera - extrém sportokhoz, FULL HD 30fps, 2" LCD, 170°-os látószög, vízálló 40 méterig, Safety Pad biztonsági technológia, cseh menü
Kód:  ROLL01x97 Termékszám:  40292 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rollei ActionCam 330

ROLLEI ActionCam 330

Az ActionCam 330 modell kiváló képminőséget nyújt. Kiváló érzékelőjének hála, minden kalandba bevethető azzal a bizonyosággal, hogy felvételeink nagyszerűek lesznek. Élvezd a felvételek részleteit, élességét, de elkészültökig elsősorban csak  saját eljesítményedre összpontosíts. Mindent ellenőrizhetsz a jól áttekinthető menün, beépített LCD kijelzővel.            A ROLLEI 1920 óta dolgozik a minőségi termékekért és az elégedett ügyfelekért.


Főbb jellemzők:

  • Full HD videó 30 fps
  • HD videó 60 fps
  • Beépített LCD kijelző
  • Széles látószög
  • Time Lapse felvétel
  • Kommunikáció az okostelefonokkal és tabletekkel
  • Vízálló tok 30 méterig

Rendkívül ellenálló kamera

Az Action Rollei kamerát úgy tervezték, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is, víz alatt és extrém sportok közben is. A kitűnő termékkidolgozásnak köszönhetően ez a német termék kiemelkedik más, ugyanebbe a kategóriába tartozó termék közül.


 Rollei ActionCam 333 WiFi

A kamera ezeket a formátumokat rögzíti

A ROLLEI AC 330 csúcsminőségű Full HD felvételt készít, másodpercenként akár harminc, akár hatvan képkockát. A menüben válaszd ki a felvételi módot és hidd el, a végeredmény mindenkinek tetszeni fog, akinek csak megmutatod.

Time-lapse felvétel közvetlenül a fényképezőgépből

A felhasználók között egyr népszerűbb felvételek találhatók itt. Egyedülálló pillanatfelvételek naplementéről, az égbolton úszó felhőkről vagy hegycsúcsokról, ezzel a kamerával mindig emlékezni fog ezekre a nagyszerű pillanatokra.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 Rollei ActionCam 333 WiFi

LCD kijelző

Minden fotó - vagy videó, amely elkészült, megtekinthető a beépített 1,5" LCD kijelzőn, hogy biztosra tudjuk, hogy azt a képet és hangot rögzítette a gép, amit szerettünk volna.


A kamera a SAFETY PAD technológiával ellátott

A kamera a konkurens termékektől eltérően a SAFETY PAD biztonsági technológiával látták el. Ez egy  világszerte szabadalmaztatott rendszer, amely biztosítja a kamera biztonságos eltávolítását egy esetleges ütközés során. A rendszer szakmailag tesztelt a sérülések elkerülése érdekében.

 Rollei ActionCam 333 WiFi

Tartósság extrém körülmények között

A tartós védőburkolat használatával az ActionCam 330 egy kiváló társ lesz  szélsőséges terepen és körülmények között - legyen szó akár vízalatti felvételekről, mert szereted a búvárkodást vagy síelésről, kerékpározásról, a kamera minden helyzetben használható, lélegzetelállító fotókat és videókat készítve.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 Rollei ActionCam 333 WiFi

Hosszú akkumulátor élettartam

Minden felhasználó örömére és kényelmére - a ROLLEI akár 75 percnyi akkumulátor élettartamot biztosít Full HD videó rögzítésekor.


Cseh/magyar menü

A ROLLEI akció kamerák minden modellja gondol a cseh/magyar felhasználókra, ezért természetesn van egy teljes cseh/magyar menü számukra -, hogy a kamera vezérlése könnyű legyen a használók számára.

 Rollei ActionCam 333 WiFi

Német minőség

Rollei cég hagyománya 1920 óta tart Brauschweig-ból indult (Brunswick), ahol Paul Franke 1916-ban feltalált egy újfajta filmtekercses kamerát, a Rolleiflex-et, majd megalapította Reinhold Heideck-kel  üzleti vállalkozását, a "Franke & Heideck"-et.


 Rollei ActionCam 333 WiFi

A csomag tartalma

  • Action Camera ROLLEI AC 330
  • Vízálló tok
  • Akkumulátor - Safety Pad jelzéssel (3M)
  • Biztonsági Pad címkével (3M)
  • 2 részes csavar, amellyel állványra rögzíthető
  • USB kábel - Kézikönyv

Paraméterek

Érzékelő felbontása
3 Mpx Kész!
Kijelző mérete
1,5" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
900 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
75 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
5,92 cm Kész!
Magasság
2,98 cm Kész!
Mélység
4,1 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei ActionCam 330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei ActionCam 330. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei ActionCam 330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei ActionCam 330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei ActionCam 330.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ