AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Rollei ActionCam 333 WiFi fekete

Termékkatalógus
Rollei ActionCam 333 WiFi fekete
4,7 10 értékelés
Digitális videókamera - extrém sportokhoz, FULL HD 1080p/30fps, 1,5" LCD kijelző, WiFi, vízálló 30m-ig, extra széles látószög akár 170 fok, vezérlés iOS vagy Android alkalmazáson keresztül, cseh nyelvű menü
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  ROLL01x91 Termékszám:  40293

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rollei ActionCam 333 WiFi fekete

ROLLEI 333 WiFi akciókamera

Az ActionCam 333 kiváló minőségű képet rögzít. A magas minőségű érzékelőnek köszönhetően bármilyen kalandba belevetheted magadat, és szinte teljesen biztos lehetsz abban, hogy a felvételek remekül fognak kinézni. Élvezd az éles és részletgazdag képeket, és koncentrálj a tevékenységedre! A beépített LCD kijelzőn a jól olvasható menüben mindent leellenőrizhetsz. A ROLLEI 1920 óta készít minőségi termékeket, és teszi elégedetté vásárlóit.


Főbb tulajdonságai:

  • Full HD videó 30 fps-ben
  • HD videó 60 fps-ben
  • Beépített LCD kijelző
  • Nagy látószög
  • Beépített WiFi
  • Okostelefonokkal és tabletekkel kompatibilis
  • 30 méterig vízálló tok
  • Tartozékok széles választéka az alapcsomagban

Rendkívül ellenálló kamera

Az akciókamerát úgy tervezték, hogy a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét, akár víz alá is merülhetsz vele 30 méterig, vagy a szabadban adrenalinfokozó tevékenységeket végezhetsz. A kiváló gyártási folyamat és az alapos német termékellenőrzés garantálja azt, hogy a kamera megelőzi kategóriájának olcsó termékeit.


 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

A kamera a következő formátumokban rögzít

A ROLLEI AC 333 WiFi Full HD felbontásban akár 30 fps-ben rögzít, és a HD felvételeket 60 fps-ben készíti el. Ha a menüre váltasz, akkor kiválaszthatod, hogy milyen felbontásban szeretnél rögzíteni, az eredményt pedig mindenki megcsodálja majd.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

LCD kijelző

Az elkészített, vagy a készítendő videót a beépített 1,5"-os LCD kijelzőn nézheted meg. Így nem kell attól félned, hogy a kész anyag nem olyan lesz, mint ahogy eltervezted.


Számos tartozék és SAFETY PAD technológia

A versenytársak kameráival ellentétben valamennyi ROLLEI kamera rendelkezik SAFETY PAD funkcióval. A világhírű. szabadalmaztatott biztonsági kioldó rendszer garantálja azt, hogy a kamera ütközés esetén biztonságosan levehető legyen. A rendszer szakmailag tesztelt, és célja a súlyos sérülések megakadályozása.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

Kommunikáció okostelefonokkal és tabletekkel

Valamennyi ROLLEI kamera beépített WiFi-vel rendelkezik, így könnyebb a kommunikáció az okostelefonokkal és a tabletekkel az Android és iOS alkalmazásokon keresztül. Így a kamerát bárhol elhelyezheted, az okos eszközöd távirányítóvá átalakul, és a felvételt közvetlenül az eszköz képernyőjéről vezérelheted.


Bírja az extrém körülményeket

Az erős védőburkolatban a kamerát extrém körülmények közé és helyszínekre is magaddal viheted - merülj akár víz alá, vagy vidd el sieléshez, kerékpározáshoz, a kamera adott körülmények között is kiválóan fog működni, és a felvételeid lélegzetelállítóak lesznek.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 
 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

Hosszú akkumulátor-élettartam

Valamennyi felhasználó örülni fog a tartós akkumulátornak. A ROLLEI kamera akkumulátora Full HD videók rözítése során akár 75 percen át is működik.


Cseh nyelvű menü

Valamennyi ROLLEI akciókameránál gondoltunk a cseh felhasználókra, és természetesen mindegyikben van cseh nyelvű menü is. Így a kamera kezelése gyerekjáték lesz.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

Német minőség


A Rollei 1920-ban indult Brauschweigből, miután Paul Franke 1916-ban feltalálta az új típusú Rolleiflex filmtekercses kamerát, és Reinhold Heideckkel közösen megalapította a Franke & Heideck vállalatot.


 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

A csomag tartalma

  • ROLLEI AC 333 WiFi akciókamera
  • Vízálló tok
  • Akkumulátor
  • Safety Pad hajlított -  címkével (3M)
  • Safety Pad egyenes -  címkével (3M)
  • Kétcsavaros rögzítő háromlábú állványhoz
  • USB kábel - Kézikönyv
 

Paraméterek

Optikai zoom
0 × Kész!
Kijelző mérete
1,5" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,23 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
5,92 cm Kész!
Magasság
4,1 cm Kész!
Mélység
2,98 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei ActionCam 333 WiFi fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei ActionCam 333 WiFi černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei ActionCam 333 WiFi čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei ActionCam 333 WiFi Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei ActionCam 333 WiFi Schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ