Rollei Canyon S 10 L Sunset Black/Red

Termékkatalógus
Rollei Canyon S 10 L Sunset Black/Red
Fotós hátizsák fotós elszereléshez, utazás, strapabíró, belső térfogata 10 l, szellős hátrész, állítható vállpántok, külső oldalsó zsebek
Kód:  ROLLa208a Termékszám:  20259
Rollei Canyon S 10 L Sunset Black/Red Megszűnt

Rollei Canyon S 10 L Sunset Black/Red

A modern, fekete-vörös színű Rollei Canyon S 10 l fotós hátizsákot minden fotós szívesen használná. A kiváló felépítésű táska, 10 literes térfogata elegendő a standard felszereléshez. Rengeteg belső rekeszének köszönhetően elfér benne minden a tükörreflexes váztól kezdve a csere objektíveken és vakun át egészen a szűrőkig vagy más kiegészítőkig. A belső párnázás révén biztonságban lesz a felszerelés. A hátizsák egyszerűen válltáskává alakítható vagy kézipoggyászként is funkcionál.

A Rollei Canyon S 10 l fotós hátizsák főbb jellemzői

  • belső térfogata 10 l
  • minőségű párnázás biztosítja a felszerelés védelmét
  • állítható, ergonomikus vállpántok, amikkel válltáskává alakítható a hátizsák
  • külön belső rekesz akár 10 hüvelykes képátlójú tabletek fogadására
  • Élénk szín és modern formaterv
  • elsőosztályú 210D nylon alapanyag garantálja a tartósságot

A Rollei Canyo S 10 l fotós hátizsák ideális útitárs

Mindenki, aki szeretné biztonságosan szállítani drága fényképezőgépét, objekítvjeit és egyéb felszerelését hasznát veszi ennek az egyedi hátizsáknak. A Rollei Canyon S-t speciálisan fotós célokra tervezték, külön belső rekesze is van akár 10 hüvelykes képátlójú tabletek fogadására. Kis mérete és alacsony súlya ellenére tökéletes biztonságban tartja a felszerelést. A Rolley Canyon hasznos tulajdonsága, hogy állítható vállpántjai révén egyszerűen átalakíthatjuk válltáskává. Olyan helyzetekben jön kól ez, amikor fontos, hogy gyorsan hozzáférjünk a csere objektívekhez vagy egyéb kellékekhez.

A Rollei Canyon S10 l fotós hátizsák kiváló szerkezet

A hátizsák számos rekeszt kínál a felszerelésnek. A Rollei Canyon S 10 hátsó része szellős, kis méretének köszönhetően akár kézipoggyászként is használható.  Nagyon hasznosak az oldalt található, hálós anyagú külső zsebek, amelyekből egy pillanat alatt előrántható a szükséges segédeszköz. A Rollei Canyon S 10  súlya mindössze 800 gramm.

Külső méretek:
260 × 150 × 340 mm

Belső méretek:
240 × 120 × 320 mm-es

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei Canyon S 10 L Sunset Black/Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Canyon S 10 L Sunset Black/Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei Canyon S 10 L Sunset Black/Red.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ