0% splátky Siguro Samsung HU TV launch

Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green

Termékkatalógus
Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green
Fotós hátizsák - Fotófelszereléshez, utazáshoz, nagyon ellenálló, belső térfogata 10L, légáteresztő hátsó résszel, állítható pántokkal, külső oldalzsebekkel
Kód:  ROLLa208c Termékszám:  20261
Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green Megszűnt

Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green

A modern Rollei Canyon S fotós hátizsák zöldes-szürkés kivitelezéssel rendelkezik, és minden fotós nagy hasznára lesz. A hátizsák kiváló konstrukcióval rendelkezik, és a teljes űrtartalma 10 liter, ami elegendő a standard felszereléshez. A hátizsák rengeteg rendszerező rekesszel rendelkezik, így a tükörreflexes fényképezőgéptől kezdve a csere objektívekig, vakuig és szűrőkig minden belefér. A belső párnázás biztosítja a felszerelésed biztonságát és védelmét. A hátizsákból könnyedén válltáskát alakíthatsz, és kézipoggyászként is használhatod. 

A Rollei Canyon S 10 literes hátizsák főbb jellemzői

  • Belső térfogata 10 l
  • A kiváló minőségű párnázás védelmet nyújt a felszerelésednek
  • Állítható ergonomikos vállpántokkal rendelkezik, aminek köszönhetően válltáskaként is hordhatod
  • Külön rekesszel rendelkezik maximum 10" méretű tablet számára
  • A Rollei Canyon S hátizsák hangsúlyos színű, modern kivitelezéssel rendelkezik
  • Az első osztályú 210D nylon anyaga garantálja a hosszú élettartamot

A Canyon Rollei S 10 tökéletes utazáshoz

Mindenki, aki szeretné biztonságosan szállítani az értékes fényképezőgépét és a hozzá tartozó kiegészítőket, értékelni fogja ezt az egyedülálló hátizsákot. A Rollei Canyon S hátizsák speciálisan a fényképészeti eszközök szállítására van kialakítva, és az elválasztott rekeszeknek köszönhetően egy 10" méretű tabletet és beletehetsz. Annak ellenére, hogy kis mérettel és alacsony tömeggel rendelkezik, a táska maximális védelmet nyújt a felszerelésednek. A táska másik nagy előnye, hogy egyszerűen átalakíthatod praktikus válltáskára is. Ez a tulajdonsága jól fog jönni, ha gyors hozzáférésre van szükséged a felszerelésedhez. 

A Rollei Canyon S 10 l hátizsák kivételes konstrukciója

A hátizsák nagy mennyiségű rekeszt tartalmaz a felszerelésed tárolására. A Rollei Canyon S 10 hátizsák hátulsó része légáteresztő. Kis méreteinek köszönhetően a hátizsákot kézipoggyászként is használhatod. Emellett a belső, hálós anyagból készült zsebek is rendkívül praktikusak, amikben minden felszerelésed kéznél lesz. A Rollei Canyon S 10 l fotós hátizsák tömege csupán 800 g. 

Külső méretek:
260 × 150 × 340 mm

Belső méretek:
240 × 120 × 320 mm

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei Canyon S 10 L Forest Grey/Green.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ