Akvizice ApF HU Samsung HU AV launch

Rollei Lumen Pro RGB 100

Termékkatalógus
Rollei Lumen Pro RGB 100
Stúdió lámpa - LED, színhőmérséklet: állítható, 100 W
Kód:  ROLL41d5 Termékszám:  28519

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rollei Lumen Pro RGB 100

Minőségi világítástechnikát keresel? A(z) Rollei Lumen Pro RGB 100 fotólámpa nem csupán a jeleneteket világítja meg könnyedén, de a sötét helyiségeket is. Egyik fő pozitívuma, hogy állandó megvilágítást biztosít. Ebből fakadóan sötét helyek megvilágítására és videofelvételek készítéséhez is alkalmas. A téglalap alakú lámpa maximális teljesítményt, illetve korrigált és mindenirányú fényszórást kínál. Az üzemeléséhez kellő áramot elektromos hálózatról és akkumulátorról is kaphatja. Így a fotólámpa szinte bárhol használható. A jelenetek jobb megvilágítása érdekében a kibocsátott fény színhőmérsékletét is beállíthatod, amelynek köszönhetően sokkalta professzionálisabb eredményeket érhetsz el. A csomagban ezek a kiegészítők is megtalálhatók: világítás, hordtáska, adapter és fényterelők. A fotólámpa összteljesítménye 100 W. Ennek az értéknek meg kell felelnie a helyiség követelményeinek. Ebben az esetben is érvényes, hogy minél magasabb ez a szám, annál nagyobb helyiséget képes megvilágítani. A(z) ROLLEI által gyártott fotólámpa fényforrását hatékony, de gazdaságos LED diódák alkotják.

A(z) Rollei Lumen Pro RGB 100 fotólámpa legfontosabb pozitívumai

  • A fotólámpa gondoskodik a jelenetek megvilágításáról és az ideális feltételek megteremtéséről a hibátlan felvételek érdekében
  • A folytonos fény állandó megvilágítást biztosít
  • A téglalap alakú ROLLEI fotólámpa kiválóan eloszlatja a fényt
  • Ennek a modelltípusnak a teljesítménye: 100 W
  • Energiaellátás: elemes és hálózati
  • A fotólámpa fényének színhőmérséklete beállítható
  • A csomagban ezeket a tartozékokat is megtalálod: világítás, hordtáska, adapter és fényterelők
  • A fényforrás típusa: LED dióda

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítmény
100 W Kész!
Megvilágítás típusa
Állandó Kész!
Fény alakja
Négyzetes Kész!
Tápellátás
Elemes, Hálózati Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei Lumen Pro RGB 100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Lumen Pro RGB 100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei Lumen Pro RGB 100.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ