AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Rollei Ringlight BiColor

Termékkatalógus
Rollei Ringlight BiColor
5 2 értékelés
Stúdió lámpa LED, színhőmérséklet: állítható, 48 W, körkörös felépítés
Kód:  ROLL419c8 Termékszám:  28523

Rollei Ringlight BiColor

Professzionális és minőségi világítástechnikát keresel? A(z) Rollei Ringlight BiColor fotólámpa nem csupán a jeleneteket világítja meg könnyedén, de a sötét helyeket is. Egyik fő pozitívuma, hogy állandó megvilágítást biztosít. Ebből fakadóan sötét helyek megvilágítására és videofelvételek készítéséhez is alkalmas. A kör alakú fotólámpa rendkívül elterjedt a termék- és portréfotósok körében, mivelhogy egyenletesen eloszlatja a fényt és nem hoz létre árnyékot. Az áramot elektromos hálózatról kapja, így elég bedugnod egy hagyományos konnektorba. A jelenetek még jobb megvilágítása érdekében a kibocsátott fény színhőmérsékletét is beállíthatod, amelynek köszönhetően professzionálisabb eredményeket érhetsz el. A csomagolásban ezek a tartozékok is megtalálhatók: tartó, tok és tripod. A fotólámpa összteljesítménye 48 W. Ennek a paraméternek meg kell felelnie a helyiség igényeinek. Minél magasabb ez a szám, annál nagyobb helyiséget tud megvilágítani. A(z) ROLLEI által tervezett fotólámpa fényforrását hatékony, de energiagazdaságos LED diódák alkotják.

A(z) Rollei Ringlight BiColor fotólámpa legfontosabb pozitívumai

  • A fotólámpa gondoskodik a jelenetek megvilágításáról és az ideális feltételek megteremtéséről a tökéletes felvételek érdekében
  • Az állandó fény folytonos megvilágítást biztosít
  • A kör alakú ROLLEI fotólámpa nem hoz létre árnyékot és egyenletesen szétszórja a fényt
  • Ennek a terméknek a teljesítménye: 48 W
  • Tápellátás: hálózati
  • A fotólámpa fényének színhőmérsékletét igény szerint beállíthatod
  • A csomagban ezek a kiegészítők is megtalálhatók: tartó, tok és tripod
  • A(z) ROLLEI fotólámpa egyéb tulajdonságai: körkörös felépítés
  • Fényforrás típusa: LED dióda

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei Ringlight BiColor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Ringlight BiColor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei Ringlight BiColor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei Ringlicht BiColor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Ringlicht BiColor.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ