Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROMET ORKAN 1 M

Termékkatalógus
ROMET ORKAN 1 M
5 1 értékelés
Cross kerékpár - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Acera RD-M360 váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, Mechanikus lemez fékek, tömege: 14,5 kg
Kód:  SPTro0905nad Termékszám:  SPTro0905nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET ORKAN 1 M

A(z) ROMET ORKAN 1 M férfi kerékpár nagyszerű választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Ez egy trekking kerékpár. Elsősorban jól karbantartott utakon érzi jól magát. Rövidebb kerékpártúrákhoz a legalkalmasabb, mivel kényelmes nyerge egyenes háttartást igényel. De nem éppen aranyközépút az országúti és a mountain bike között, sokkal inkább városinak tekinthető. A(z) Romet által megálmodott kerékpár 21 áttételi fokozattal rendelkezik. A köpenyek átmérője 700C. Ennek következtében képes simán és gyorsan haladni az országúton.

A(z) ROMET ORKAN 1 M férfi kerékpár főbb paraméterei

  • A(z) Cyclocross kerékpár 21 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumíniumból készült
  • A cross kerékpár rövidebb kerékpártúrákhoz a legideálisabb
  • Maximális terhelhetősége: 110 kg
  • A kerekek mérete: 700C
  • Rugós felfüggesztés
  • A(z) Cyclocross kerékpár V-brake fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET ORKAN 1 M kerékpár súlya: 14,5 kg

A(z) ROMET ORKAN 1 M anyaga és menettulajdonságai

A bicikli váza alumíniumból készült. Erről a csodás anyagról elmondható, hogy pehelykönnyű és nagyon ellenálló. Ráadásul a rozsda sem árthat neki. Terhelhetősége: 110 kg. A(z) ROMET ORKAN 1 M hagyományos rugós villával rendelkezik. Komoly előnye, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 63 mm, így ügyesen tompítja az úthibákból származó rezgéseket. A(z) Romet kerékpárját hatékony V-fékekkel szerelték fel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Cross kerékpár - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Acera RD-M360 váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, Mechanikus lemez fékek, tömege: 14,5 kg A FELSŐ KÉP MELLETTI TÁJÉKOZTATÓ AZT ÍRJA,HOGY LEMEZFÉKES AZ ALSÓ PARAMÉTEREKÉNÉL,HOGY V FÉKES. MEGTUDNÁK MONDANI A JELENLEG 88.190 FT-OS MELYIKKEL VAN SZERELVE? Köszönettel Ottó

Kérdések és válaszok: ROMET ORKAN 1 M
Kiegészítők: ROMET ORKAN 1 M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET ORKAN 1 M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET ORKAN 1 M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ