30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, kék

Termékkatalógus
Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, kék
Bőrönd - textil, 25 l-es kapacitás (S-es méret), kihúzható felső fogantyú, 1,3 kg
Kód:  SPTrct339 Termékszám:  8008957512159

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, kék Megszűnt

Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, kék

Az olasz Roncato gyártó kisebb textil utazási bőröndje a Lite Plus kollekcióból származik. A kék színű Roncato Lite Plus gurulós bőröndöt különösen azok fogják értékelni, akik rövidebb utakra készülnek mivel a  térfogata 25 L. De ideális szenvedélyes utazók számára is, akiknek rendkívül könnyű és tartós bőröndre van szükségük, amely megfelel a légitársaságok fedélzeti poggyász követelményeinek. A bőrönd kihúzható fogantyúval van felszerelve, amely kihúzott helyzetben is rögzíthető. Így tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A Roncato Lite Pluskét süllyesztett kerékkel rendelkezik a könnyebb szállítás érdekében. A bőrönd alsó részét több műanyag pont védi a súrolódástól. A biztonságos utazás érdekében a poggyász TSA zárral van kiegészítve. Mérete 45 × 18 × 35 cm, súlya 1300 g.

A Roncato Lite Plus legfontosabb jellemzői

  • Könnyű és tartós bőrönd utazáshoz
  • Textil bőrönd védő elemekkel
  • Kihúzható fogantyúval és rögzítéssel 
  • Két süllyesztett kerék az egyszerű szállítás érdekében
  • Két műanyag láb a felállításához
  • Nagy, hálóval elkülönített zseb, biztonsági pántok
  • Nemzetközileg elismert TSA biztonsági zár
  • A legtöbb légitársaság kézipoggyászként is elfogadta 

Könnyű bőrönd utazáshoz

Hosszú hétvégére, üzleti útra vagy kollégiumban készülsz? A Roncato Lite Plus kerekes bőrönd megkönnyíti az utazásod. A nagy tárolóhellyel rendelkező, modern bőröndben az összes szükséges dolgod kényelmesen elfér. Ráadásul nagyon ellenálló, a sok belső és külső biztonsági megoldásnak köszönhetően. A tokban tárolt tárgyakatrögzítőpánttal  rögzítheted, a kisebbik zseb minőségi cipzárral zárható.

Biztonsági TSA zár

Ma a TSA zár a biztonságos utazás standardja. A bőrönd nagy előnye, hogy mindkét cipzáras rekesz rögzíthetőA TSA zárak az azonos nevű rendszeren alapulnak, amellyel a világ legtöbb repülőterén is találkozhatsz. A TSA rendszert az utasbiztonság javítása érdekében vezették be 2011. szeptember 11-e után. A biztonsági személyzet átvizsgálja a repülőgéppel utazók poggyászait, annak érdekében, hogy észlelje az esetleges robbanóanyagok jelenlétét.



Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tömeg
1,3 kg Kész!
Űrtartalom
25 l Kész!
Magasság
45 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kolečka, modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kolieska, modrý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ