Shop roku 30 dnů na vrácení

Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék

Termékkatalógus
Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék
Bőrönd - kapacitás: 47 l, méret: S, teleszkópos és felső fogantyú, 4 görgő, tömeg: 2,5 kg
Kód:  SPTrct106 Termékszám:  8008957474952

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék Megszűnt

Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. Súlya pusztán 2,5 kg, így az utazás szinte gyerekjáték vele. Az „S”-es méret lehetővé teszi, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a reptéren. A(z) 47 l -es térfogat pont megfelelő a legszükségesebb dolgokhoz. A textil borítású bőrönd kiváló megoldás az olyanok számára, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A cipzáraknak hála a bőrönd belseje egy kicsit megemelhető. Kék színe még jobban kihangsúlyozza tökéletes alakját. Bármilyen messzire is mész, a(z) Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék TSA záras bőrönd mindig megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt elkápráztat egyedi kidolgozottságával és funkcionalitásával.

A célszerű TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A biztonság növelése érdekében gyakorivá vált, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. Általában nincs szükség a bőrönd kinyitására, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. A különleges TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell félned, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék TSA záras bőrönd egyszerűen bebiztosítható egy három számjegyet használó kóddal és letudhatod a gondot.

A(z) Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék bőrönd főbb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgővel is fel van szerelve, amelyek rendkívül tartósak
  • A praktikus húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Belső, anyagból készült elosztó teszi lehetővé a fontosabb, apróbb dolgok szétválasztását a többi elcsomagolt dologtól

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Űrtartalom
47 l Kész!
Táska mérete
S Kész!
Felszerelés
Belső elválasztó Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 55 cm, 4 kolečka, EXP., modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ