A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

Rowenta Air Force 18V RH875801

Termékkatalógus
Rowenta Air Force 18V RH875801
4,4 17 értékelés
Álló porszívó bar, 2200 W, 0,5 literes tartály, 82 db zajszint, AIR FORCE ciklon technológia, porzsák nélküli, 3 sebesség, a töltés 10 óra, futás 35min, vezetője a Delta Force, ezüst
Kód:  EAD1108l Termékszám:  RH875801 Gyártó honlapja:

Rowenta Air Force 18V RH875801

RH875801 Rowenta Air Force 18V van egy erős bottal porszívó egyedülálló technológiával AIR FORCE Ciklon. A elv áll, tökéletesen hatékony elválasztása szennyeződések a levegőből, ezáltal fenntartja a szívó erő egy nagyon magas szintű. Top fúvóka Delta Force nagyon gyors elektronikus kefe szolgál hatékony tisztítására szőnyegek. Kiválaszthatja három különböző sebességgel szívás. Kényelmes porzsák nélküli rendszer lehetővé teszi, hogy külön a szennyeződések 0,5 literes tartály, amely ezután könnyen eltávolítható és tisztítható. Megkönnyítik a kezelés és ergonomikus fogantyú fogantyú XL, amelynek köszönhetően nincs szükség meghajlítani is, ha felszív a nehezen hozzáférhető helyeken.

legfőbb előnyei

AIR FORCE Ciklon

A elv áll, tökéletesen hatékony elválasztása szennyeződések a levegőből, ezáltal fenntartja a szívó erő egy nagyon magas szintű.

Delta Force

Egy nagyon gyors elektronikus kefe fog szolgálni a hatékony szőnyegtisztítás
és elöljárószók.

ergonómikus fogantyú

Megkönnyítik a kezelés és ergonomikus fogantyú fogantyú XL, amelynek köszönhetően nincs szükség meghajlítani is, ha felszív a nehezen hozzáférhető helyeken.

3 sebesség

Beállítása optimális légáramlást szerint felületének típusát (érzékeny felületek, kemény padló, szőnyeg).

Igen hatékony rendszer
"Air Force ciklonos technológia"

szabadalmaztatott technológia
egy egyedülálló kettős rendszer: elválasztása szennyeződések a levegőből
és fenntartása szívóerő egy igen magas szintű - a levegő áramlási sebessége
120 km / h.

porzsák nélküli rendszer

Ez lehetővé teszi, hogy külön a szennyeződések 0,5 literes tartály, amely ezután könnyen eltávolítható és tisztítható.

Paraméterek

Töltési idő
9,8 óra Kész!
Működési idő
34,31 perc Kész!
Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Méret & súly

Tömeg
3,7 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta Air Force 18V RH875801 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Air Force 18V RH875801. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Air Force 18V RH875801. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force 18V RH875801. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force 18V RH875801.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ