A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO

Termékkatalógus
Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO
4,7 15 értékelés
Álló porszívó - rúdporszívó, 0,5 literes tartály, 3 sebesség, AIR FORCE ciklon technológia, nagy teljesítményű turbó forgókefe, Delta szívófej, 65 perc üzemidő, 6 óra töltési idő, LED világítás
Kód:  ROWVB009 Termékszám:  RH8879WO Gyártó honlapja:
Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO Megszűnt

Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO

A Rowenta Extreme Air Force Delta Vision egy erős rúdporszívó,  egyedülálló AIR FORCE Ciklon technológiával. A technológia lényege, hogy tökéletesen hatékonyan szűri ki a szennyeződéseket a levegőből, így nagyon magas szívóerőt képes fenntartani. Az ultravékony Delta szívófej nagyon könnyűvé teszi a porszívózást a sarkokban és a nehezen hozzáférhető helyeken. LED Delta Vision megvilágítja a porszívózott területet, így mindig tökéletesen láthatja, hogyan végzi a porszívó a dolgát. A porszívónak három sebességfokozata van, így mindig ki tudja választani a megfelelőt a különböző felületek porszívózásához. Az új lítium akkumulátorokat töltési ideje csupán 6 óra, és nagyon hosszú az élettartamuk.

Legfontosabb jellemzői

  • Porzsák nélküli rúdporszívó
  • Delta Vision LED világítás a porszívozótt területen
  • Nagyobb légcsatornák a szívófejen
  • Oldalsó gumibetétek a kemény padlók teljes tisztasága érdekében
  • Erős cserélhető forgó turbó - akár 6200 fordulat / perc
  • 3 sebesség
  • Igen hatékony Air Force Ciklon technológia
  • Új,hosszú élettartamú lítium akkumulátorok
  • Működési idő akár 65 perc
  • Űrtartalom 0,5 liter

Akkumulátor:
Li-Ion 25,2 V

Súly:
3,29 kg

Paraméterek

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Tömeg
3,29 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision-RH8879WO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision-RH8879WO.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ