A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart

Termékkatalógus
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart
4,5 63 értékelés
Hajformázó - forgó, forró levegős, 800 W, 2 körkefe 3/5 cm átmérővel, 2 hőmérséklet-beállítás, kerámia felület, hideg levegő funkció, ionizálás, bal és jobb forgásirány, védőtok, tápkábel hossza 1,8 m
Kód:  ROWKF001 Termékszám:  CF9421D0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart

Rowenta header

Rowenta CF9421D0 Brush Activ Nano Smart

Rowenta hajformázó kompakt kiszerelésben

A Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart hajformázó egy kitűnő eszköz a professzionális hajformázáshoz, a maximális volumen és ragyogó haj eléréséhez. Kategóriájában a legkisebb, ugyanakkor leghatékonyabb forgókefés hajformázó kompakt dizájnnal a kényelmes használat és tárolás érdekében. A két különböző átmérőjű és típusú körkefe gondoskodik az optimális végeredményekről minden hosszúságú haj esetében. A gyártó szerint a 800 wattos teljesítményű készülék még az 1000 wattos modellek teljesítményével is képes felvenni a versenyt. Az ionizálás funkciójával eltávolítja a nemkívánatos szálló haj hatását.


Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó optimalizált hajszárító rendszerrel

Optimalizált hajszárítás

A Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart hajformázó egy új, egyedülálló szárítási rendszert kínál, amely a belső nyílásokon keresztül lehetővé teszi a hő és a levegő optimális eloszlását. Ennek eredménye a professzionális hajszárítás.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó kompakt méretekkel

Kompakt méretek

A Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart készülékét rendkívül kompakt méretek jellemzik, tehát nagyon könnyű a szállítása és a tárolása.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó ionizálással

Ionizálás

A Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart hajformázó ionizálás funkciója megköti a vízmolekulákat a hajban, így járul hozzá a haj hidratálásához. Emellett eltávolítja a hajból a kellemetlen statikus elektromosságot, a végeredmény pedig ragyogóan fényes és selymes hajkorona.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó 30 és 50 mm átmérőjű kefékkel

Két körkefe: 30 mm és 50 mm

A hajformázó készülékhez két kefe tartozik. Az 50 mm-es körkefét a hosszabb hajra tervezték, míg a 30 mm-es kefe ideális rövidebb hajhoz, például a frufru formázásához.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó kefevédő tokkal

Kefevédők

A csomagban található kefe védőtok segít a körkefék funkcionalitásának megőrzésében és az élettartamuk meghosszabbításában. A védőtokkal nem szükséges aggódnod a körkefék sérülése miatt a tárolásuk során.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó nagyfokú hatékonysággal

Nagyfokú hatékonyság

A Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart készülék alacsony, 800 wattos teljesítménye ellenére olyan eredményes szárítással bír, mint az erősebb, 1000 wattos Rowenta modellek.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó automatikus forgással

Automatikus forgás

A Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart hajformázó a professzionális fodrászok munkáját utánozza, azaz szárítás közben automatikus forgással formázza a hajat.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó kétirányú forgással

Kétirányú forgás

A hajformázó lehetővé teszi a forgás irányának kiválasztását, így azt pontosan az elkészíteni kívánt frizurához igazíthatod.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó 2 hőmérsékletbeállítással + hideg levegő funkció

2 beállítás + hideg levegő funkció

A készülék két hőmérséklet és légsebesség beállítását kínálja, tehát szabályozhatod a hajszárítás mértékét, miközben a hideg levegő funkcióval fixálhatod az elkészített formát.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó eltávolítható hátsó ráccsal

Eltávolítható hátsó rács

A kivehető hátsó rácsnak köszönhetően a készülék tisztítása igazán egyszerű, amely gondoskodik az állandó jó teljesítményről és a hosszú élettartamról.

Ki
Tárolózsák

Tok a tároláshoz

A csomagban találsz egy praktikus táskát, ebben nyugodtan tárolhatod a készüléket és a körkeféket egyaránt. Így mindent egy helyen tudhatsz.

Ki
Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart forgókefés hajformázó

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 800 W
  • A sörték típusa: szintetikus
  • Kefék száma: 2
  • A kefe felülete: kerámia
  • A kefe átmérője: 30 és 50 mm
  • Vezeték hossza: 1,8 m
  • Méretek: 207 × 51 × 72 mm
  • Tömeg: 0,290 kg
  • Szín: fehér, metál-málna

Funkció

  • Ionizálás: IGEN
  • Légáramlás és hőmérséklet-beállítás: 2 pozíció
  • Hideg levegő funkció: IGEN
  • Funkció: Szárítás és fixálás
  • Automatikus forgás: IGEN (mindkét irányban)
  • Eltávolítható hátsó rács: IGEN
  • Akasztóhurok: IGEN
  • Kefevédő: IGEN

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
800 W Kész!
Hőmérséklet fokozat
2 Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CF9421D0 Brush Active Nano Smart. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Brush Active Nano Smart CF9421D0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Brush Active Nano Smart CF9421D0.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ