Glamour days Glamour days

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó (BESZÁMOLÓ)

Termékkatalógus

Teszt

Frissítve . augusztus 23.

Vékony, egyenes hajam van, amely kevésbé engedelmes, ha hajformázásra kerül a sor. Habár gyakran igyekeztem változtatni a megjelenésemen különféle frizurák kipróbálásával, munkám gyümölcsét mindössze pár óráig élvezhettem, a hajam ugyanis hamar kirúgta magát és újra lapossá és volumen nélkülivé vált, így az erőfeszítéseim hiábavalónak bizonyultak. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó viszont azonnal lenyűgözött, ugyanis akár 3 napig tartó loknikat ígért. Kíváncsi voltam, hogy képes-e kezelni a hajam, és hogy vajon megtaláltam-e végre a megfelelő hajformázót.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó; beszámoló

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó – TARTALOM

 1. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó csomag tartalma
 2. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó megjelenése és funkciói
 3. Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó a gyakorlatban
 4. Az eredmény a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata után

A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó csomag tartalma

A csomagban a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó mellett egy praktikus védőkesztyűt is találsz, amely megelőzi az esetleges égési sérüléseket a készülék használata során. Ezen kívül egy hasznos információkkal teli útmutató is a rendelkezésedre áll, amely részletesen bemutatja és leírja a hajformázó megfelelő használatát.

A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó megjelenése és funkciói

Amikor először felemeltem a hajformázót, meglepődtem, milyen könnyű és hogy mennyire illik a kezembe. Nagyon praktikusnak találomm a magasított állványt, amelyre a meleg készülék támasztható, így hajgöndörítés közben is biztonsággal helyezhetem akár a mosdókagyló vagy a kád szélére. A hajformázó már az első használat után hosszan tartó, gyönyörű loknikat ígér, ugyanakkor a 180 °C-os optimális hőmérsékletnek köszönhetően rendkívül gyengéd a hajhoz, így ideális eredmény érhetünk el vele, felesleges terhelés vagy túlmelegedett haj nélkül.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó

A praktikus állvány lehetővé teszi a hajformázó biztonságos és kényelmes használatát.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó a gyakorlatban

Szóval akcióba lendültem és bekapcsoltam a hajformázót. Ám még ezt megelőzően kifésültem a hajam és két részre osztottam, hogy még szebb loknikat kapjak. A készülék villámgyors felmelegedését abszolút megerősíthetem, hiszem mindössze fél perc után kezdhettem a göndörítést. Fogtam minden egyes tincset, majd egyszerűen a hajsütővas köré tekertem, és már pár tincs után rájöttem, hogyan készíthetek igazán gyönyörű loknikat. Először még használtam a kesztyűt, de egy idő után, mikor a göndörítés már automatikusan ment, többé nem volt rá szükségem. A hajsütővas vége hőálló, így nem fenyegetett az égési sérülés veszélye. Az egész hajformázás mindössze 20 percet vett igénybe, ami elég gyorsnak tűnt a premier előtt.

A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata

A hajgöndörítés gyors és egyszerű módja.

Az eredmény a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata után

A korábbi tapasztalatok alapján be kell vallanom, hogy az eredmény nagyon meglepett. Kevesebb, mint fél óra alatt gyönyörű hullámos hajat kaptam, amely puha tapintású és nem tűnt száraznak, mint a többi hajformázóval való használat után. Finoman átfésültem a hajam a kezemmel és egy leheletnyi hajlakkal fixáltam. Így a hajam készen állt, hogy egész délután és egész este bírja, ám arra nem számítottam, hogy még alvás után, másnap reggel is tartani fogja a formáját. Pedig így volt: még következő nap is élvezhettem a gyönyörű, hullámos, gazdag volumenű hajamat! Harmadnapra a hullámok kissé kilazultak, ám a frizurám még mindig dús és hullámos maradt. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó minden várakozásomat felülmúlta, és már most látom, hogy mennyi erőfeszítést fog megspórolni nekem, hiszen a mindennapos hajmosás-hajszárítás negatívan hatott a hajam minőségére.

A hajam előtteA hajam utána
A különbség a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata előtt és után.

Előnyök és hátrányok

 • Gyors felmelegedés
 • Egyszerű használat
 • Optimális hőmérséklet
 • Hajformázás közben hidratál
 • Védőkesztyű
 • Hosszan tartó hatás
 • Jelentős volument ad a hajnak
 • Én személy szerint örülnék, ha különböző, a kívánt lokniméretnek megfelelő kiegészítőkkel lenne kapható

Úgy érzem, megtaláltam a megfelelő segítőtársat, amely gyorsan megzabolázza rakoncátlan hajamat és gyönyörű hullámokat varázsol, hosszan tartó volumennel. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever mindennapos otthoni használatra alkalmas, ám minden bizonnyal jó szolgálatot tesz majd, amikor alkalmi frizurára lesz szükséged.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázót szeretnék

Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ