VIP LENOVO boost VIP LENOVO boost

Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls (Ismertetés)

Termékkatalógus

Teszt

Annak, aki rugalmas loknikról álmodozik a hajában, már biztosan felkeltette érdeklődését az automatika hajgöndörítő, amely tökéletes, szalon minőségű hullámokat ígér. De tulajdonképpen hogyan működik az automatika hajgöndörítő? Milyen típusú hajra alkalmas és milyen eredményeket érhetünk el vele? Ismertetőmben megosztom Veled a Rowent CF3730F0 Premium Care So Curls automata hajgöndörítővel szerzett tapasztalataimat.

Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítő

A Rowenta Premium Care So Curls ismertető tartalma

 1. Rowenta Premium Care So Curls design és funkciók
 2. A Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls összehasonlítása versenytársakkal
 3. Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítőt?
 4. Az automatikus Rowenta göndörítő használata során szerzett tapasztalatok
 5. A Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls értékelése

Rowenta Premium Care So Curls design és funkciók

Először is vessünk egy pillantást a Rowenta automatikus hajgöndörítő kinézetére és funkcióira. Ez egy kissé nehéz, mégis egyszerű és mutatós, fehér színű hajformázó eszköz rózsaszín és arany elemekkel, amely kényelmesen illik a kézbe. A hajgöndörítő megjelenése kellemes és megfontolt, megnyerő a klasszikus dizájn és a visszafogott színek kombinációja. A Rowenta automatikus hajgöndörítő végén található egy fej, itt megy végbe a csoda. A tápkábel elég hosszú ahhoz, hogy korlátozás nélkül mozoghass a tükör előtt. A kábel végén találsz egy rövid utasítást a készülék használatáról.

A Rowenta automatikus hajgöndörítő számos hasznos funkcióval rendelkezik, amely gondoskodik mind a haj egészségéről, mind pedig a felhasználó biztonságáról. Ezek közé a jellemzők közé sorolható például az iongenerátor, amely eltávolítja a felesleges statikus elektromos töltést a hajból. A fűtőtestet speciális, keratinnal és argánolajjal ellátott kerámia bevonattal látták el a hidratált és ragyogóan fényes hajért.

i A Rowenta Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítő automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, amely gondoskodik a nagyfokú biztonságról. Amennyiben bekapcsolva felejted a Rowenta automatikus hajgöndörítőt, 20 perc után csökken a beállított hőmérséklet, és a készülék automatikusan átkapcsol alvó üzemmódba. Egy óra inaktivitás után pedig a hajgöndörítő teljesen kikapcsol.

Hogyan működik a Rowenta Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítő?

A Rowenta Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítő a hajtincsek gyors és automatikus feltekerésének elvén működik a belső felfűtött testbe, amely a fejben található. A készülék egyáltalán nem érintkezik a bőrrel, így soha nem éget meg a forró felületet. A Rowenta hajgöndörítő 4 időzítési módot biztosít a haj felmelegítéséhez (6, 8, 10 vagy 12 másodperc) és három hőmérsékleti üzemmódot, 170, 200 és 230 ° C, kínál. Ezért szinte minden hajtípushoz alkalmas, a száraz, vékony szálú hajtól a normál vagy vastag szálú hajig.

A Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítő összehasonlítása a versenytársakkal

Bár minden automatikus hajgöndörítő hasonló elven működik, a paramétereik és funkcióik különböznek egymástól. Ezért ebben az átlátható táblázatban összehasonlítjuk a Rowent CF3730F0 Premium Care So Curls készüléket a hasonló termékekkel.

Paraméter/modell Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls BABYLISS C903PE Babyliss C1300E Philips Style Care BHB876/00
Állítható hőmérséklet 170 - 200 - 230°C 185 - 205°C 190 - 210°C 170 - 190 - 210°C
Kímélő hőmérséklet 170°C
Időzítés 6 - 8 - 10 - 12 s 8 - 10 - 12 s 8 - 10 - 12 s
A sütővas felülete kasmír keratinnal és argánolajjal bevont keratin kerámia kerámia
keratinnal bevont kerámia
A sütővas felmelegedése automatikus nem ismert nem ismert manuális
Ionizátor
Ergonomikus vertikális forma
Hajvezető mechanizmus
Tok

Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítőt?

Mivel vállhosszig érő, egészséges egyenes hajam van, örömmel fogadtam a Rowenta lenyűgöző automatikus hajgöndörítő kipróbálásának lehetőségét, amely elkészíti a frizurámat helyettem. Minden egyenes hajú lány szívesen készít természetes megjelenésű és göndör hajat bármilyen alkalomról is legyen szó. Hogyan is működik ez az automatikus hajgöndörítő a gyakorlatban? Hogyan kell használni és milyen eredményeket érhetünk el általa? Nézzük meg mindezt lépésről lépésre.

Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus göndörítőjét
A Rowenta automatikus hajgöndörítővel természetes, lágy hullámokat készíthetsz. Hogyan fogj hozzá?

A Rowenta automatikus hajgöndörítő használata lépésről lépésre

Amikor először használtam az automatikus göndörítőt, kissé ügyetlen voltam. Meg kell találni azt a szöget, amelyben a hajtincs beilleszthető a készülékbe, ki kell tapasztalni, mennyi hajat érdemes leválasztani, hogyan kell tartani a készüléket és hogyan kell azt beállítani a kívánt végeredményhez.

A Rowenta göndörítő megfelelő használata több lépésben zajlik. Megpróbálom felvázolni, hogyan készítsünk hullámokat ezzel az automatikus göndörítővel, amit fényképekkel részletezek. A folyamat lépéseinek betartása nagyon fontos a tökéletes és gyönyörű hullámok készítéséhez.

 1. Válassz le egy kisebb hajtincset (kb. 1-1,5 cm széleset). Helyezd az automatikus göndörítőt a lehető legközelebb a fejedhez.

 2. Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus göndörítőjét

 3. Helyezd a leválasztott hajtincset vízszintesen a készülék fejébe úgy, hogy a hajtövek kivételével az egész beleférjen. A hajtincs végének a hajvezető rendszer végében kell lennie. Fontos, hogy a hajtincs vége látszódjon ki a készülékből, azaz a tincs ne a teljes hosszával legyen a készülékben, különben a göndörítő nem fog úgy működni, ahogy kellene.

 4. Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus göndörítőjét

 5. Nyomd meg az indító gombot, hogy az automatikus hajformázó megkezdje a hajcsavarás folyamatát. A göndörítő így felcsavarja a tincset a fűtött testbe. A készülék sípoló hangot ad, amely a beállított időt számolja: 6 másodperctől a strandhullámokhoz, egészen 12 másodpercig a gyűrű-göndör fürtök számára.

 6. Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus göndörítőjét

 7. Tartsd lenyomva a gombot a sípolás időtartama alatt. Ez a beállított időnek megfelelően 3-5 sípszót is jelenthet. Az idő lejárta után a göndörítő 4 gyors hangjelzést ad, tájékoztat arról, hogy kioldhatjuk a hajtincset a göndörítőből. Ha a jelzés előtt engeded el a gombot, a haj nem fog begöndörödni.

 8. Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus göndörítőjét

 9. Voilà - máris készen vannak a tökéletes hullámok! A haj egyenletes, a fürtök pedig természetesek, beleértve a gyönyörűen íves hajvégeket is.

 10. Hogyan használjuk a Rowenta Premium Care So Curls automatikus göndörítőjét

Az automatikus Rowenta göndörítő használata során szerzett tapasztalatok

A Rowenta Premium Care So Curls automatikus hajgöndörítő használatával lágy és finom fürtöket készítettem. Azonban, amikor először használtam a készüléket, még nem volt meg a gyakorlatom. Ezért az elejétől fogva egy barátom segített a hajtincsek behelyezésével. Az első frizura teljes elkészítése kevesebb mint egy órát vett igénybe. Magától értetődő, hogy egy kis gyakorlattal, ha az ember lánya belejön a megfelelő tartásba, a gyönyörű frizura elkészítési ideje jelentősen csökkenthető.

A használat során a Rowenta automatikus hajgöndörítő összes időzítési módját (6, 8, 10 és 12 másodperc) teszteltem. A fürtök méretében látható különbségek csak a 6 és a 12 másodperces típusok között jelentkeztek, a végeredmény a többi időtípus után szinte azonos volt. A hőmérsékletet a minimum 170 ° C-on hagytam, ami tökéletesen megfelelt a normál hajtípusomhoz, és még hosszú távú használat során sem károsította a hajam. A magasabb hőmérséklet beállítások azonban segíthetnek a haj göndörítésének fokozásában.

Automatikus hajgöndörítőknél figyelembe kell venni annak tényét, hogy az első néhány próbálkozás során a haj göndörítése háromnegyed órát is igénybe vehet. Az is igaz, hogy a Rowenta automatikus göndörítő használata gyakorlást igényel, és miután rutinná válik a hajkészítés, az nem vesz 10 percnél több időt igénybe.

Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls, ismertető Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls, ismertető
Lágy és természetes hullámok a Rowenta Premium Care So Curls automatikus göndörítővel.

Milyen hajra alkalmas a Rowenta automatikus göndörítője?

Az automatikus Rowenta göndörítő tesztelése után a készüléket közepes hosszúságú, egyenes hajra ajánlom. A göndör vagy a túl hosszú hajjal nem fog megfelelően működni, mivel a hajtincs egyes szálai túl messze lesznek a fűtött testtől a feltekerés során, így nem tudja teljes hosszában felcsavarni azt, csak a végét. Így a göndörítő használata nehezebb lenne.

i Ez is érdekelhet
 • Hogyan válasszunk hajformázó termékeket
 • Hogyan készítsünk hullámokat hajvasalóval?

A Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls értékelése

A kezdeti szkepticizmus ellenére elégedett voltam az automatikus Rowenta göndörítővel. Az elkészített frizurát szépnek és letisztultnak találtam. A hullámok egész délután, sőt még este is tartottak. A gyors frizurakészítéshez azonban szükséged van egy kis gyakorlásra. A fej tetején lévő tincsek feltekerésekor a gomb lenyomva tartása kisebb kihívást jelent. Ugyanez igaz a bal oldali tincsek jobb kézzel, és a jobb oldali tincsek bal kézzel történő elkészítésére.

Rowenta Premium Care So Curls

Rowenta Premium Care So Curls

Automata hajsütővasak

Az automatikus Rowenta göndörítővel természetes megjelenésű fürtöket hozhatsz létre, beleértve a gyönyörűen ívelt hajvégeket is. Nagyszerű eredmény érhető el 170 ° C-on. A keratinnal és az argánolajjal bevont kerámia felület táplálja a hajat és megvédi a károsodástól. Így a haj a göndörítés után is puha marad. Az ionizátor elismerést érdemel, aminek köszönhetően a hajszálak nem töredeznek, a frizura tartós és gyönyörűen fényes marad.

Előnyök

 • Széles hőmérséklet-tartomány
 • A haj melegítési idejének beállítása a különböző hullámhosszúságokhoz
 • Az iongenerátor eltávolítja a statikusságot a hajból, növeli annak fényességét és a frizura tartósságát
 • Keratinnal és argánolajjal kezelt kerámia felület
 • Gyakorlás után gyors és biztonságos hajformázás

Hátrányok

 • Ha a hajtincset helytelenül helyezed be, az automatikus felcsavarás nem működik
 • Nagyobb kihívást jelentő használat a fejtetőn lévő tincseknél
4,9 17×
Rowenta CF3460F0 Precious Curls
Hajsütővas - csipeszes, átmérője 25 mm, kerámia felület keratinnal és argánolajjal, max. hőmérséklet 200°C, automatikus kikapcsolás és hideg csúcs, 8 hőfokozat, LCD kijelző, felmelegedési idő 45 s, tápkábel hossza 1,8 m, fehér és rózsaszín színű
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKU007
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ