AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Rowenta CF6220F0 Express Air Brush

Termékkatalógus
Rowenta CF6220F0 Express Air Brush
4,9 12 értékelés
Hajvasaló kefe - Forrólevegős, 2 in 1 megszárítja és kiegyenesíti a vizes hajat, 900 W, Thermo Control technológia, 3 hőmérséklet beállítás, hideg levegő, 3D szárító hatás, iongeneráló rendszer, fűtött sörték, 360 ° forgatható kábel, kábelhossz 1,8 m, utazótok
Kód:  ROWCF220 Termékszám:  CF6220F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CF6220F0 Express Air Brush

Logo Rowenta

Rowenta Express Air Brush CF6220F0

Rowenta 2in1 hajvasaló kefe - megszárítja és kivasalja a hajat

A forrólevegős Rowenta Express Air Brush 2in1 hajvasaló kefe gondoskodik a haj gyors megszáradásáról, miközben ki is vasalja azt, és tökéletesen sima, fényes megjelenést kölcsönöz neki. A vizes hajat így már egy lépésben száríthatod meg, és alakíthatsz ki csodás frizurát pillanatok alatt. A készülék emellett iongenerálóval is el van látva, amely csodás fényt és tökéletes puhaságot kölcsönöz a hajnak. 


Rowenta CF6220F0

Gyors styling, kompromisszumok nélkül

A Rowenta hajvasaló kefe egy remek styling eszköz 3D szárító hatással, amely gyorsan és könnyedén megszárítja a vizes hajat. Fésülés közben pedig nem csak kivasalja, de a haj csodásan dús és fényes is marad.

Rowenta CF6220F0

Kíméletes hajvasalás

A Thermo Control technológia a folyamatos hőnek köszönhetően megvédi a hajadat, és hatékony hajvasalást eredményez. A kifésülő és fűtött sörték hálózata optimálisan megfeszíti a hajat, aminek köszönhetően az tökéletesen kisimul.

Rowenta CF6220F0

Ionizáló a ragyogó fényért

A kefe iongenerálóval is el van látva, amely használat közben hidratálja a hajat és csökkenti a statikus elektromosságot, így csökkentve a hajszálak göndörödését. Az eredmény pedig a sima és kezelhető haj, csodás fénnyel.

Rowenta CF6220F0

Ergonomikus dizájn

A feljavított ergonomikus dizájnnak és a természetes markolatnak köszönhetően a Rowenta Express Air Brush hajvasaló kefét rendkívül egyszerű használni.Emellett 360°-ban elfordítható kábellel is rendelkezik a maximális kényelem és szabad mozgás érdekében.

Rowenta CF6220F0

Utazótok

A kefe kompakt dizájnja maximális kényelmet biztosít használat közben. A csomagolásban emellett egy praktikus utazótok is található, amelyben biztonságosan tárolhatod a készüléket utazás közben.

10 évig javítható termék

10 évig javítható termék

A Rowenta termékek kiváló minőségűek. Ha azonban valami mégis történik a termékkel, a gyártó 10 évig garantálja a javíthatóságot. További információ itt.

Vysoušecí kartáč Rowenta 2v1 lifestyle
Vysoušecí kartáč Rowenta 2v1
Vysoušecí kartáč 2v1

Technikai specifikációk

  • Hőfokozat: 3
  • Felület: kerámia
  • Funkciók: melegítés és fújás
  • Szín: fehér

Funkciók

  • Hőmérséklet beállítása hajtípustól függően: IGEN
  • Hideg levegőáram: NEM
  • Ionizáló: IGEN
  • 360° elfordítható kábel: IGEN
  • Levehető hátulsó rács: IGEN

Paraméterek

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Kijelző
Kijelző nélküli Kész!
Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!

Egyéb

Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta CF6220F0 Express Air Brush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CF6220F0 Express Air Brush. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CF6220F0 Express Air Brush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CF6220F0 Express Air Brush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CF6220F0 Express Air Brush.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ