Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA

Termékkatalógus
Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA
4,6 173 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 750W-os teljesítmény, HEPA 10 - szűrő, 77 db-es zajszint, fém teleszkópos univerzális cső, nagy teljesítményű szívófej minden típusú padlóra, réstisztító, bútor tisztítófej.
Kód:  ROWVB002 Termékszám:  RO2522WA Gyártó honlapja:

Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA

NAGYSZERŰ ÖTLET KISEBB HELYSÉGEKRE, ERŐS ÉS KOMPAKT KIALAKÍTÁSÚ PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WAA Németországban, 1884-ben alapíttott Rowenta márkanév az életet megkönnyítő áttörő innovációiról híres. Származási országához hűen tulajdonságai, mint a minőség, a teljesítmény, a pontosság, a tartósság, a robusztusság és ergonómia jellemzik e megbízható szerkezetet. Emellett egyedi, vezető francia tervezők dizájnjával büszkélkedhet. A Rowenta porszívók fejlesztése Franciaországban zajlik, Párizs közelében, ahol a komplexum része egy kutatóközpont, amely fókuszának középpontjában a zaj, az ergonómia és az energiahatékonyság innovatív fejlesztése áll. A Rowenta erős környezetbarát motorjai alacsony fogyasztással bírnak, ugyanakkor képesek fenntartani az optimális légáramlást és az ehhez szükséges magas hatásfokot, egyes modelljei akár a 2000 W-os teljesítményt is elérik. Egy másik fontos része a komplexumnak egy vizsgaközpont, ahol a cég termékei és alkatrészei alapos, 650 órányi anyagminőségi vizsgálatnak, majd az ehhez kapcsolódó ellenőrzéseknek és szimulációknak esnek alá (tesztelve ezáltal akár 10 év folyamatos használatot). E intenzív és igényes tesztelés eredményeként a szerkezetek ellenállása tökéletesen tesztelhető. A Rowenta porszívók kiváló szűrési tulajdonságai a többlépcsős szűrőrendszernek köszönhetőek. Innovatív funkciói az uniós energiafogyasztási szabályozások keretein belül kerültek ellenőrzésre.

Legfőbb előnyei

 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Rowenta City Space Cyclonic RO2522WARendkívüli hatékonyságú ciklon technológia
E innovatív ciklon technológia optimálisan elválasztja a szennyeződéseket a felszívott levegőtól, hosszú ideig fenntartva így a magas szívóerőt. A Rowenta szívófejei tökéletesen tisztítanak minden típusú padlót és rendkívüli hatékonysággal birkóznak meg az extrémebb hozzáállást igénylő kemény padlókkal is.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Rowenta City Space Cyclonic RO2522WAKicsi és könnyű - a könnyebb hordozhatóság és tárolás érdekében
E kis helyigényű porszívó könnyen kezelhető és a tárolása sem okoz gondot. Ezt segíti továbbá a szerkezet ergonomikus markolata, valamint a porszívó  saját tömege, amely mindössze 3,7 kg. Ez különösen hasznos a gép hordozhatósága végett, vagy épp lépcsők tisztítása esetén,  PARKSYSTEM rendszere további lehetőségként biztosítja a porszívó függőleges és vízszintes tárolását, ezáltal további helyet spórolva.
Dupla szűrés: HEPA mikroszűrő +
Az általunk belélegzett levegő allergén részecskéket tartalmazhat:  ezek lehetnek atkák lárvái és ürülékei, penész, pollen, füst és állati maradványok (szőr, bőr, nyál, vizelet). A legfinomabb részecskék mélyen behatolhatnak a légutakba, ezáltal gyulladást okozhatnak, valamint ronthatják légzésfunkcióinkat. A (H)EPA (High) Efficiency Particulate Air Filter innovatít kialakítása nagy hatékonysággal bír, lehetővé téve ezáltal, a legfinomabb részecskék szűrését is. Ennek köszönhetően a porszívóból kiáramló levegő tisztább, mint a beszívott.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WAKényelmes használat
Integrált Easy Brush bútorkeféje könnyen kezelhetővé teszi a szerkezetet, amely mindig kéznél lesz, ezáltal a polcok, egyenletlen tárgyak vagy épp a billentyűzet tisztítása is egyszerűvé válik.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WAA munkát élvezetessé teszi a szerkezet két kereke álal keletkező optimális irányíthatóság és stabilitás a nagy méretű indítógombok, vagy a automatikusan behúzódó kábelt. 
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WAKönnyen tisztítható tároló
A viszonylag nagy kapacitású, 1,2 literes gyűjtőtartály impozáns egy  ilyen rendkívül kompakt porszívónál, ez biztosítja, hogy a tároló ürítése ritkábbá váljon. Ugyanakkor az ürítési folyamat rendkívül egyszerű és gyors: köszönhetően a praktikus fedélnek nem kell aggódni a szennyeződésekkel való érintkezéstől.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WARésszívó 2 az 1-ben Könnyen kivehető integrált szívókája segíti a kisebb belső terek, autók tisztítását. A porszívó fém teleszkópos csöve további beállítási lehetőségeket és kényelmet bizosít. Kényelmes markolata tovább könnyíti és teszi élvezetessé a porszívózást.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
750 W Kész!

Zaj

Zajszint
77 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
46 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Mélység
27,5 cm Kész!
Tömeg
4,85 kg Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staubsauger Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staubsauger Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ