AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Rowenta COMPACTEO Ergo Ciklon Teljesítmény RO5396OA

Termékkatalógus
Rowenta COMPACTEO Ergo Ciklon Teljesítmény RO5396OA
4,6 34 értékelés
Porzsák nélküli porszívó 950W, 1,5 l tartály, HEPA 10, 86 db zajszint, fém teleszkópos cső, univerzális szívófej minden típusú padló, résszívó, bútor kefe a résszívó, parketta szívófej, turbó
Kód:  ROWVB001 Termékszám:  RO5396OA Gyártó honlapja:
Rowenta COMPACTEO Ergo Ciklon Teljesítmény RO5396OA Megszűnt

Rowenta COMPACTEO Ergo Ciklon Teljesítmény RO5396OA

KOMPAKTNÍ BEZSÁČKOVÝ CYKLÓNOVÝ VYSAVAČ SE ŠIROKÝM PŘÍSLUŠENSTVÍM.

Rowenta márka Németországban alapítva 1884 áttörő innovációk, hogy az élet könnyebb. Megtagadja a származási országot, attribútumok, mint a minőség, a teljesítmény, a pontosság, a tartósság, a robusztusság és ergonómia tükröződnek a portfoliójában. Ugyanakkor, egyedi design vezető francia tervezők. Fejlesztési tisztább Rowenta zajlik Franciaországban, Párizs közelében, ahol a komplexum egy kutatóközpont középpontjában az innováció és úttörő terén a zaj, az ergonómia és az energiahatékonyság. Rowenta erős környezetbarát motorok, alacsony fogyasztás és az optimális légáramlást fenntartani ugyanazt a magas hatásfok a porszívózás modellek 2000 W. Egy másik fontos része a komplex egy vizsgaközpont, ahol alaposan, tisztább, tartós 650 órányi anyag minőségi vizsgálatok, ellenőrzések, alkatrészek és a motor (szimuláló 10 év folyamatos használat), hogy ellenálljon az igényes és intenzív kezelés. Kiváló szintű alapuló szűrésére Rowenta többlépcsős szűrőrendszer. Innovatív funkciók Rowenta porszívók megerősítik keretében energiafogyasztási címkézési szerint az uniós szabályozás.

legfőbb előnyei

Nagy hatékonyságú vákuum köszönhetően ciklon technológiával
Cyclone technológia optimálisan elválasztja szennyeződéseket a felszívott levegő, hogy fenntartsák a szívóerő magas szinten hosszú ideig.Rowenta Hatékony szívófej tökéletesen tisztít minden típusú padló és rendkívül extrém hatékonyság porszívózás kemény padlók legnépszerűbb "A".

Könnyen tisztítható szemetes konténerek
A nagy kapacitású 1,5 liter gyűjtőedény, miközben továbbra is kompakt porszívó biztosítani fogja, hogy nem kell olyan gyakran tál üres. Ürítése nagyon egyszerű és gyors, és ne aggódj, köszönhetően a praktikus fedél érintkeznek szennyeződéseket.

Kompakt, praktikus és ergonomikus
A kis helyigényű porszívóval könnyen kezelhető és könnyű tárolás. PARKSYSTEME azzal a lehetőséggel, függőleges és vízszintes tárolás fúvóka takarít további helyet. Tisztítás lépcsők és kezében válik a játék, mert könnyű, és egy nagy ergonomikus fogantyúval.

Integrált bútor kefe Könnyen kezelhető mindig kéznél van, arra szolgál, tökéletesen helyezze porszívózás közben por polcok, durva tárgyak és a billentyűzet. A markolat irányítani szívás. A kényelmes helyzetben, amikor porszívózás teszi, hogy beállítsa a fém teleszkópos cső. Az elektronikus teljesítmény vezérlés teljesítmény beállításához állapotának függvényében porszívózni felületre. Ez élvezni fogja az optimális irányíthatóság és stabilitás a két nagy kerék és a nagy futófelület gomb be / ki és navinuntí kábelt.

A tartozékok széles skálája - a turbó és parketovkou
Ezen kívül, a széles körű kellékek, például a turbó tud szívni bárhol, résszívó 2 az 1-ben integrált ecsettel könnyen kivenni, amikor szükség van rá, ideális padding és a masszív belső tér az autó, állati szőr játékosan szívó, köszönhetően a turbó tiszta fejjel a könnyű szemrevételezés eltömődés. Kényeztesse parketta vagy úsztatott padlók legnagyobb gondossággal köszönhetően a parketta szívófej SOFT CARE, amely szintén része a csomagnak.

Alkalmas gazdik, köszönhetően a turbó szőrtelenítés és HEPA szűrő elnyeli az allergéneket. Nagy hatékonyságú porszívózás állati szőr van rögzítve egy praktikus, kompakt levegő turbó tiszta fejjel az egyszerű szemrevételezés dugulás, ami megkönnyíti, hogy távolítsa el a kedvtelésből tartott haj és szösz származó kárpitok.

Minőségi HEPA szűrő
A belélegzett levegő részecskéket tartalmaz, amely lehet allergén: lárvái atkák és ürülék, penész, pollen, füst és állati maradványok (szőr, bőr, nyál, vizelet). A legfinomabb részecskék mélyen behatolnak a légutakat és gyulladást okozhat, és ronthatja a légzésfunkció. Szűrők (H) EPA (High) hatékonyságú részecske légszűrő légszűrők szemcsés, nagy hatékonyság, ami lehetővé teszi, hogy elfog a legfinomabb részecskéket. Mivel a szűrő (H) EPA levegő a szobában tisztább, mint korábban be lettek vonva egy porszívó.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
950 W Kész!

Zaj

Zajszint
86 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Mélység
48 cm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta COMPACTEO Ergo Ciklon Teljesítmény RO5396OA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic Power RO5396OA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic Power RO5396OA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic Power RO5396OA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic Power RO5396OA.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ