ApF HU Akvizice ApF HU

Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC

Termékkatalógus
Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC
4,9 154 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2200 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor, koncentrátor és akasztó szíj, 1,8 m-es kábel, fekete
Kód:  ROWFV014 Termékszám:  CV5622F0  Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC

Rowenta header

ROWENTA CV5622F0 POWER PRO IONIC

Rowenta hajszárító a szupergyors száradáshoz

Az erőteljes Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC hajszárító kompakt méreteivel és alacsony tömegével kiváló választás azok számára, akik prémium hajápolásra vágynak. Minden bizonnyal lenyűgöz a hajszárító számos praktikus tulajdonsága, mint például az ionizálás, amelynek köszönhetően nem szükséges többé aggódnod a nemkívánatos statikus elektromosság miatt, emellett egészséges, hidratált, ragyogó és selymes hajkoronát eredményez. A készülék sebességét egyszerűen beállíthatod a két elérhető szint közül, míg a hőmérséklet három fokozatot kínál. A hideg levegő funkcióval együtt ezek a beállítások gondoskodnak a tökéletes hajformázásról és a kifogástalan frizurákról. A készülék egy diffúzorral érkezik a természetesen dús hatású hajért. A hajszárító akasztóhurokkal és 1,8 méteres tápkábellel biztosítja a kényelmes hajszárítást.



Rowenta 2200 W teljesítménnyel

Nagy, 2200 wattos teljesítmény

A 2200 wattos erőteljes teljesítményével a készülék hatékony szárítást garantál. Pillanatok alatt megszárítja a hajadat.

Rowenta ionizálóval

Ionizáló

A Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC hajszárító negatív töltésű részecskéket bocsát ki a hajszárítás során, amelyek eltávolítják a kellemetlen statikus elektromosságot a hajból. Ezáltal az elkészített frizura puhább tapintású és ragyogóan fényes. Végül, de nem utolsó sorban az ionizálás pozitívan hat a hajkoronád hidratáltságára is.

A levegő hőmérsékletének és sebességének beállítása

A levegő hőmérsékletének és sebességének beállítása

A CV5622F0 POWER PRO IONIC hajszárító három hőmérsékletfokozat és két sebességszint beállítását teszi lehetővé. Így alkalmazkodik minden típusú hajhoz és frizurához.

Rowenta hideg levegő funkció

Hideg levegő funkció

A hideg levegő funkció igazán hasznos az elkészített frizura fixálásához.

Rowenta szűkítőfej

Szűkítőfej az utolsó simításokhoz

A Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC hajszárító egy úgynevezett szűkítőfejjel érkezik, amely segítségedre lesz az elkészíteni kívánt hajstílus véglegesítéséhez.

Rowenta diffúzor

Diffúzor a természetes dús hatásért

A készletben találsz egy kerek diffúzort, ezzel természetes, dús hatást érhetsz el.

Alacsony tömeg

Rendkívül könnyű

Alacsony tömegének és megfelelő egyensúlyozottságának köszönhetően a Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC hajszárító használata kellemes, még hosszabb hajformázás esetén sem nehéz a tartása.

Rowenta akasztóhurok

Praktikus akasztóhurok

A hasznos akasztóhurok megkönnyíti a hajszárító elhelyezését használat közben, illetve a tárolását is.

Rowenta tápkábel

1,8 méter hosszú tápkábel

A Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC hajszárító kábel 1,8 méter hosszú, amely elegendő helyet és mozgásszabadságot biztosít a kényelmes hajformázáshoz.

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2200 W
  • Motor típusa: DC
  • Tápkábel hossza: 1,8 m
  • Méretek: 260 x 88 x 260 mm
  • Tömege: 0,792 kg (tartozékokkal)
  • Szín: fekete és rózsaszín

Funkciók

  • Sebességfokozat: 2
  • Hőmérsékletszint: 3
  • Hideg levegő funkció: IGEN
  • Ionizáló: IGEN
  • Akasztóhurok: IGEN
  • 360°-os forgókábel: NEM
  • Eltávolítható hátsó rács: NEM
  • Tartozékok: szűkítőfej és diffúzor

Paraméterek

Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CV5622F0 POWER PRO IONIC.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ