Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Rowenta Expertise Pro 2300 CV7720

Termékkatalógus
Rowenta Expertise Pro 2300 CV7720
4,8 6 értékelés
Hajszárító - 2300 W, 2 sebesség, három fokozatú hőmérséklet-beállítás, ionizáció, Triple Air Precision levegőszűkítő, diffúzor, hideg levegő funkció
Kód:  ROWFV005 Termékszám:  CV7720 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Expertise Pro 2300 CV7720

le
nagy teljesítményű

Nagy teljesítményű

A nagy, 2300 W teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony szárítást.

le
Kábelkötegelő

Hosszú kábel, akasztóval

A majdnem két méteres kábellel kényelmes a kezelése.

le
tartozékok

Tartozékok

A csomag levegőszűkítő és diffúzort tartalmaz.


Profi szárítás, fényes, csillogó és sima haj

A Rowenta Expertise Pro 2300 hajszárító vonzó alakjával és fényes trendy designjával hívja fel magára a figyelmet. A nagy, 2300 W teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony szárítást. 3 fokozatú hőmérséklet beállítás és 2 fokozatú teljesítmény szabályozás lehetővé teszi, hogy az optimális légáramlást tudd kiválasztani minden típusú hajra és frizurára. A végleges rögzítés érdekében használhatod a hideg levegő funkciót. Az extra hosszú vezeték (1,8 m) és a praktikus akasztó kényelmesé teszi a használatát.


Ionizáció a statikus töltés megszüntetésére

Téged is zavar, ha hajszárítás közben elektromosan feltöltődik a hajad? Ennek most végre vége. A minőségi Rowenta Expertise Pro 2300 hajszárító egyedülálló tulajdonsága az ionizáció, amely hatékonyan megszünteti a a szárítás során keletkező statikus elektromosságot.

le
Ionizációs statikus megszüntetése

Triple Air Precision

A Triple Air Precision exkluzív levegőszűkítő maximális pontosságú, óriási sebességű szárítással teszi lehetővé a tökéletes eredményt. Mostantól kezdve te lehetsz a sztár minden helyzetben. A hajad olyan lesz, mint egy igazi szép korona.

le
Háromágyas szoba Precision

le
Rowenta Expertise Pro 2300 CV7720

Legfontosabb jellemzői

  • Ionizáló funkció – a készülék negatív ionokat bocsát ki, amik semlegesítik a szárítás közben keletkezett elektrosztatikusságot
  • 3 fokozatú hőmérséklet-beállítás / 2 fokozatú teljesítmény szabályozás
  • Hideg levegő funkció a frizura rögzítéséhez
  • Diffúzor természetesen növeli a haj volumenét
  • Exkluzív keskeny szűkítő feltét Triple Air Precision
  • Levehető mágneses léghűtőrács a könnyebb karbantartásértés a  hosszú élettartamért

Paraméterek

Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta Expertise Pro 2300 CV7720 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV7720 Expertise Pro 2300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CV7720 Expertise Pro 2300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Expertise Pro 2300 CV7720. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Expertise Pro 2300 CV7720.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ