Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser

Termékkatalógus
Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser
4,0 2 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2300 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor, koncentrátor és akasztó szíj, 1,8 m-es kábel, fekete
Kód:  ROWFV016 Termékszám:  CV7730D0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser

Rowenta header

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser

Professzionális szárítás a Rowenta hajszárítóval

Ezzel a Rowenta hajszárítóval a legkiválóbb hajápolásban lehet részed. Az elegáns fekete színű Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító a hőmérséklet- és sebességfokozatok 6 kombinációját kínálja a készletben található szűkítőfejjel és aktív diffúzorral. A hideg levegő funkció segít az elkészített frizura fixálásában, míg az ionizáló megvédi a hajadat a sérüléstől, miközben biztosítja annak egészségét és ragyogó fényét. A praktikus akasztóhurokkal elhelyezheted a készüléket a fürdőszobában, hogy az mindig kéznél legyen.



Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító 2300 w teljesítménnyel

Szuper erős

A Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító nagy, 2300 wattos teljesítménnyel biztosítja a gyors és hatékony hajszárítást.

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító 6 beállítással

6 beállítás + hideg levegő funkció

A Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító összesen 6 hőmérséklet- és sebességbeállítást kínál minden hajtípushoz és hajstílushoz. Hogy minél tovább megőrizd az elkészített frizura tartósságát, a készülék hideg levegő funkcióval rendelkezik a hajköltemény fixálásához.

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító ionizálóval

Ionizálás funkció

A Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító ionizálóval távolítja el a hajból a nemkívánatos szálló hatást, miközben segít megőrizni a haj hidratáltságát. A végeredmény pedig fényes és egészséges hajkorona.

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító Triple Air szűkítőfejjel

Tripl Air szűkítőfej

A hajszárító Tripl Air szűkítőfejjel biztosítja a lehető legnagyobb precizitású légáramlást, ezáltal pedig a tökéletes hajformázást.

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító aktív diffúzorral

Aktív diffúzor

A készletben található egy aktív diffúzor, amelynek segítségével nem csak a hullámos haj természetes volumenét érheted el, hanem emellett a fejbőr masszírozását is. Ez utóbbi fokozza a vérkeringést, ezáltal pedig megelőzi a hajhullást.

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító akasztóhurokkal

Akasztóhurok

Minden bizonnyal örömmel fogadod az akasztóhurok jelenlétét a hajszárítón. Ezzel ugyanis könnyedén elhelyezheted a hajszárítót használat közben, vagy segítségével akár tárolhatod is a készüléket.

Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser hajszárító 1,8 méteres kábellel

Hosszú 1,8 méteres tápkábel

Az 1,8 méteres kábel maximális mozgásszabadságot nyújt a kényelmes hajszárítás érdekében.

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2300 W
  • Tápkábel hossza: 1,8 m
  • Tömeg: 0,85 (tartozékokkal együtt)
  • Szín: fekete

Funkció

  • Sebességfokozat: 2 szint
  • Hőmérsékletszint: 3 szint
  • Hideg levegő funkció: IGEN
  • Ionizáló: IGEN
  • Eltávolítható hátsó rács: IGEN
  • Összecsukható fogantyú: NEM
  • Akasztóhurok: IGEN
  • 360°-os forgókábel: NEM
  • Tartozékok: aktív diffúzor, Triple Air szűkítőfej

Paraméterek

Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CV7730D0 Pro Active Diffuser.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ