AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító (BEMUTATÓ)

Termékkatalógus

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Eva Mizerova

Egy jó minőségű hajszárító nem hiányozhat egyetlen modern nő szépségápolási kellékei közül sem, hiszen a hajformázás a tökéletes megjelenés felé vezető út egyik fontos lépése. Én személy szerint nemcsak a gyors hajszárításhoz használok hajszárítót, hanem főként a hajam formázásához és a szükséges volumen létrehozásához. Amikor lehetőségem nyílt kipróbálni az ionizációs technológiával rendelkező Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárítót, egy pillanatig sem haboztam. Felkeltette az érdeklődésemet a többi hajszárítóhoz képest jelentősen kisebb tömege, valamint a hajformázás minden lépéséhez megfelelő tartozékok választéka. Hogyan boldogultam a hajszárítóval, és mennyire voltam elégedett az eredményül kapott frizurával? Az alábbi bemutatóból megtudhatod.

A Rowenta CV9920F0 hajszárító bemutatása

Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító (BEMUTATÓ) - TARTALOM

 1. A csomagolás tartalma és a Rowenta hajszárító designja
 2. Milyen funkciókat kínál a Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító?
 3. A Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító műszaki adatai
 4. Hajszárítás a Rowenta hajszárítóval
 5. A Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító tesztelésének eredménye és összegző értékelése

A csomagolás tartalma és a Rowenta hajszárító designja

A Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító doboza különleges benyomást tett rám, nem volt ez másképp akkor sem, miután kinyitottam. A takaros csomagban a hajszárító mellett az összes tartozéka helyet kapott, mégpedig egy kerek diffúzor és két 5 és 9 mm-es méretű toldóelem, az ún. koncentrátorok, amelyek különböző jellegű hajformázást tesznek lehetővé. Meg vagyok elégedve a tápkábel hosszával is, amely 1,8 méter, ami kényelmes és könnyű használatot ígér.

Maga a hajszárító luxus kivitelben készült, amely az elegáns fekete színt és a karakteres réz részleteket ötvözi. Nekem határozottan jobban tetszik, mint a világos színű hajszárítók, amelyeken a tapasztalatok szerint könnyen meglátszódnak a fürdőszobában használt smink, púder és egyéb kozmetikai termékek nyomai.

A Rowenta CV9920F0 hajszárító bemutatása
A Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító elegáns megjelenésű, és első pillantásra látszik rajta, hogy egy különleges és stílusos darabról van szó.

Milyen funkciókat kínál a Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító?

Korszerű funkcióinak köszönhetően a Rowenta hajszárítót a profi stylistok és fodrászok is ajánlják, akik szívesen dolgoznak vele, és naponta használják szalonjaikban egyenes és göndör hajhoz egyaránt.

 • Digitális kefe nélküli motor - 2x hosszabb élettartammal büszkélkedhet, mint az AC motorral működő hajszárítók. A motor teljesítménye valóban lenyűgöző, így ha kifutottál az időből, akkor sincs baj, hiszen pillanatok alatt kiválóan megszárítja a hajad.
 • Egyénileg állítható hajszárítási funkciók - három hőmérséklet-beállítás és három légáramlási sebességfokozat állítható be. Tapasztald ki, neked melyik az ideális beállítás a hajformázáshoz, hogy a hajad a lehető legegészségesebb maradjon.
 • Hideg levegő funkció - a haj kíméletes szárítására és a frizura végleges rögzítésére is alkalmas. Egy gombnyomással bekapcsolható, amely után a hajszárító azonnal lehűti a kiáramló levegőt.
 • Memóriafunkció - megjegyzi az utoljára beállított hőmérsékletet - ha megtaláltad a hajformázáshoz optimális hőmérséklet- és sebességbeállítást, a hajszárító ki- és bekapcsolása után nem kell megismételned a beállítást, a készülék mindent tárol a memóriájában.
 • A Rowenta CV9920F0 hajszárító bemutatása
  A Rowenta Ultimate Experience Maestria vezérlése nagyon kényelmes és intuitív.
 • Ergonomikus kialakítás - a Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító különleges, továbbfejlesztett kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a kézbe, és rendkívül kényelmesen irányítható.
 • Ultra könnyű hajszárító - a mindössze 358 grammos Rowenta hajszárító az egyik legkönnyebb hajszárító a piacon, így nagyon könnyű és kényelmes kézben tartani és használni, nemcsak akkor, amikor elölről, hanem akkor is, amikor különböző szögekből, hátulról és oldalról szárítod a hajad.
 • Air-To-Care ionizációs technológia - a kettős ionizáló technológia a negatív és pozitív töltésű ionokat kombináló ionizátorral helyreállítja a haj egyensúlyát, amely a mosás során megbillen, és megakadályozza a haj károsodását. Hatékonyan megszünteti a statikus elektromosságot, így a haj nem göndörödik, rugalmasabbá és könnyebben formázhatóvá válik. A hajad gyönyörűen fényes és sima lesz, és nem fog egyáltalán száraznak tűnni.
 • Tartozékok a hajformázás minden lépéséhez - két toldóelemet tartalmaz, egy 5 mm-es koncentrátort az egyenes haj szárításához és a hullámok formázásához hajkefe segítségével, egy 9 mm-es koncentrátort pedig a levegős frizurák létrehozásához. A csomagban egy praktikus diffúzor is található, amelyre mindenképpen szükséged lesz, ha merész hullámokat, vagy ha dús volument szeretnél létrehozni.

A Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító műszaki adatai

Műszaki adatok Rowenta Ultimate Experience Maestria
Teljesítmény 2 000 W
A motor típusa BLDC kefe nélküli motor
Sebességfokozatok száma 3
Hőmérséklet-beállítás 3
A tápkábel hossza 1,8 méter
Tömeg 385 g
Szín fekete és réz

Hajszárítás a Rowenta hajszárítóval

Miután alaposan áttanulmányoztam a Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító összes funkcióját és az általuk kínált lehetőségeket, alig vártam, hogy elkezdhessem tesztelni. Rögtön a kézbe vétele után megdöbbentett rendkívül kis tömege. Tényleg pehelykönnyű, össze sem lehet hasonlítani más modellekkel, amelyek ehhez képest masszívnak és nehézkesnek tűnnek.

Hosszú, egyenes hajam van, de sajnos olyan finomszálú, hogy hajformázás nélkül lelapul. A célom tehát az, hogy a sima hajam légies és dús volumenű legyen, de szívesen ki fogom próbálni a diffúzort is, hogy hullámos legyen a frizurám, ami komoly változást jelent majd a megszokott kinézetemhez képest.

Praktikus diffúzor a hullámos hajért

Az első tartozék, amit kipróbálok, az a kerek diffúzor, amit nagyon könnyű a hajszárítóra helyezni, csak könnyedén rá kell illeszteni a hajszárító elejére. A hajszárításhoz az arany középutat választom, azaz a második légáramlási sebességfokozatot, valamint a kíméletes középső hőfokot, hogy ne tegyem ki a hajamat feleslegesen a legmagasabb hőmérsékletnek.

A hajszárítóval nagyon könnyű dolgozni, a hajam szép levegősnek tűnik, és egy idő után enyhén göndörödni kezd. A végén azt a lehetőséget is megragadom, hogy a hideg levegővel rögzítsem a hajam, hogy tartósabb maradjon az új frizurám. A végeredmény nagyon tetszett, a fejemet persze nem klasszikus fürtök ékesítették, de a kissé hullámos haj természetesnek és visszafogottnak tűnt.

A Rowenta CV9920F0 hajszárító bemutatása
A diffúzor elsősorban a dús volumen és a finom légies hullámok létrehozására alkalmas.

Toldóelem a nagyobb volumenért

Más jellegű hajformázást is kipróbáltam, ehhez a 9 mm-es koncentrátort használtam, a nagyobb méretű toldóelemet, amely arra szolgál, hogy levegős megjelenést kölcsönözzön a hajnak. Ismét a közepes hőmérsékletet használom, és mivel nem sietek, a hajszárítót lassú légáramlási sebességre állítom. Nagyon jó látni, hogy a haj nem repül összevissza a hajformázás során, az egyes szálak szépen igazodnak a kívánt frizurához. Emellett a hajszárító zajszintje sokkal alacsonyabb ebben a fokozatban, mint amihez a fülem a versenytárs márkák esetében hozzászokott. A fokozatos szabályozásnak köszönhetően megint elégedett vagyok az eredménnyel, és meglepetésemre a hajam másnap is pihe-puha és gyönyörűen fényes maradt, ami korábban tényleg nem fordult elő.

Toldóelem az egyenes hajért

A kis, 5 mm-es koncentrátort a haj egyenesre szárításához tervezték, de egy kerek hajkefe segítségével hullámok létrehozásához is használható. Ezért ugyanazokat a hajszárító beállításokat választom, mint az előző toldóelemnél. A memóriának köszönhetően, amely tárolja a legutóbb használt légáramlási sebességet és hőmérsékletet, nem kell semmit sem megváltoztatnom, és rögtön munkához láthatok. Nagyon lenyűgözött az eredmény - alapvetően a hajvasaláshoz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a haj ápolása ez esetben sokkal kíméletesebb, ráadásul a hajformázás után a hajam nemcsak gyönyörűen fényes és puha lett, hanem jelentős volument is kapott, ami hajvasaláskor eddig még sosem fordult elő.

A Rowenta CV9920F0 hajszárító bemutatása
A toldóelemek vagy koncentrátorok koncentrált légáramlást biztosítanak a kívánt frizura tökéletesítéséhez.

A Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító tesztelésének eredménye és összegző értékelése

A Rowenta hajszárító tesztelése előtt feltettem magamnak a kérdést, hogy mi okozhat meglepetést egy hajszárítóval kapcsolatban, és hogy egyáltalán hasznos lesz-e számomra a tesztelés. Most, miután alaposan kipróbáltam az összes hajformázó tartozékot, azt kell mondanom, hogy a Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító nagyon kellemes meglepetést okozott, egy kis változatosságot csempészett a hajformázási szokásaimba, és bizonyíték volt arra, hogy igenis van különbség hajszárító és hajszárító között.

Először is, lenyűgözött a kis tömege, ami valóban nagy különbség a többi hajszárítóhoz képest, és aminek köszönhetően a hajszárítót nagyon könnyű és kényelmes kezelni. Aztán ott vannak a különböző funkciók és beállítások, amelyek segítenek a tökéletes frizura megalkotásában, és minden felhasználó a saját egyéni igényeihez igazíthatja a hajszárítót. A 3 toldóelem mindegyike más és más frizura létrehozásához használható, de én a 9 milliméteres koncentrátort találtam a leghasznosabbnak, hiszen a hajam a formázás utáni napon is levegős maradt.

Végül ne feledkezzünk el a Rowenta Ultimate Experience Maestria hajszárító elegáns designjáról sem, és az sem mellékes, hogy a Rowenta pontosan tudja, milyen minőséget képviselnek termékei, amelyekre 10 éves javíthatósági garanciát vállal.

Rowenta CV9920F0 hajszárító - bemutató

Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria

Hajszárítók

Az extra erős Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító gyors, mégis kíméletes hajformázást tesz lehetővé, az ionizációs technológia pedig abban segít, hogy a hajban lévő statikus elektromosságot megszünteti. 3-3 hőmérséklet és légáramlási sebességfokozat beállítással rendelkezik, míg a frizura tökéletes rögzítéséhez és a gyengédebb hajápoláshoz a hideg levegő funkció használható. A korszerű tartozékok széles választékának köszönhetően ragyogó megjelenésű, puha és hidratált lesz a hajad, tehát mindent megad a hajnak, amire szüksége van.

Előnyök

 • Erőteljes digitális kefe nélküli motor
 • Air-To-Care ionizációs technológia
 • Ultra könnyű hajszárító
 • Diffúzor a nagyobb volumenért
 • Két különböző méretű toldóelem
 • Ergonomikus kialakítású fogantyú
 • Elegáns design
 • 3 hőmérséklet- és sebességbeállítás
 • Hideg levegő funkció

Hátrányok

 • Magasabb vételárEva Mizerová

Eva Mizerová

Mindig is pozitív kapcsolatban álltam az írással és az olvasással, ezért örömmel fogadom a lehetőséget, hogy a hobbim során megszerzett tapasztalatot a munkámban is kamatoztathatom. A cikkek és kritikák írása számomra egy olyan kreatív tevékenység, amelyet nemcsak otthon, hanem a lakóautómmal való utazgatás közben is végezhetek. Olaszország lett a kedvenc úti célom, és annyira magával ragadott, hogy nagy lelkesedéssek bele is kezdtem az olasz nyelvtanulásba, mostanra pedig már le is fordítottam az első könyveimet. Egy online magazin főszerkesztője is vagyok, így tényleg nincs vesztegetni való időm. De a legfontosabb az, hogy örömömet lelem abban, amit csinálok, és valóban ki tudok benne teljesedni.

Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ