AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE

Termékkatalógus
Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE
4,7 3 értékelés
Epilátor - 2 az egyben pedikűrrel, mikroabrazív felületű tartozék, levehető és mosható fej, 24 Y-alakú epilátor csipesz, 24 masszázsgörgő, mikroérintéses technológia az akár 0,5 mm-es szőrszálak eltávolításához, két sebességfokozat, tartozék a bőrkeményedések eltávolításához
Kód:  ROWEP011 Termékszám:  EP2812F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE

A hosszú időn át sima lábak és a puha sarok most már egyetlen eszköz segítségével elérhető. A Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE epilátorral egyben pedikűrözhetsz is. A Rowenta epilátora tökéletesen igazodik tested idomaihoz. A masszázsgörgők stimulálják a bőrt, így a szőrszálak eltávolítása egyszerűbb lesz. Két sebességfokozat közül választhatsz. Az epilátor utazáshoz is kiváló, mivel könnyedén tárolható. Az epilátor tartalmaz egy elektromos bőrkeményedés eltávolítót is, ennek használata során is két sebesség közül választhatsz. A készülék kétméteres vezetéke szinte mindenhová elér.

A Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE  2-az-1-ben pedikűrös epilátor főbb jellemzői

  • Rowenta epilátor a selymesen sima láb és puha sarok érdekében
  • Egy elektromos bőrkeményedés-eltávolítót is tartalmaz
  • A 24 Y-alakú csipesz a szőrszálakat gyökerestől húzza ki
  • A 24 masszázsgörgő serkenti a bőrkeringést és enyhíti a fájdalmat
  • A mikroérintésees techológiával akár a 0,5 mm-es szőrszálak is eltávolíthatók
  • Két intenzitás - gyors és finom
  • Levehető és mosható fej
  • Mikroabrazív felülete a sima sarkakért
  • A FLOWER LOVE kíméletesen távolítja el a bőrkeményedéseket

Sima lábak a Rowenta epilátorral

A Rowenta epilátor 24 Y-alakú csipesze tökéletesen távolítja el a szőrszálakat a gyökerüknél. Az epilátor 24 masszázsgörgője stimulálja a bőrt, így a szőrszálak könnyebben eltávolíthatók, és a fájdalom is enyhül. A mikroérintéses technológiával még akár a 0,5 mm-es szőrszálak is eltávolíthatók. Az epiláláshoz két intenzitás közül választhatsz: az egyik gyorsan szőrtelenít, a másikat az érzékeny testrészek szőrtelenítéséhez ajánljuk. A Rowenta epilátor feje levehető, és folyóvízben elmosható.

Puha sarkak a Rowenta epilátorral

A Rowenta epilátor mikroabrazív görgőt kapott, ennek köszönhetően a bőrkeményedés elektronikusan távolítható el. Itt is két intenzitás áll rendelkezésedre. Az egyikkel gyorsan távolíthatod el a bőrkeményedést, a másik a makacs bőrkeményedésekre ajánlott. A FLOWER LOVE technológia gyengéd, és sarkadon a bőr hosszú időn át puha marad. A Rowenta epilátor előnye az, hogy jól tárolható, így utazáshoz is magaddal viheted, és nem foglal el sok helyet.

 

Paraméterek

Funkciók
Lemosható fej Kész!
Feltétek száma
1 Kész!
Csipeszek száma
24 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Lemosható fej Kész!
Feltétek száma
1 Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
24 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ