30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0

Termékkatalógus
Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0
- IPL, 5 beállítás bőrtípus szerint, hatófelület: 3cm2, a kvarc lámpa élettartama 300.000 impulzus
Kód:  ROWEP005 Termékszám:  EP9603F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0

Ez az eszköz egyike az innovatív epilátorok új generációjának, amelyek intenzív, célzott sugarakat és egy szabadalmazott rotációs rendszert használnak, így könnyen, fájdalommentesen és tartósan eltávolítják a szőrt. A szőrszálak eltávolítása nagyon gyors a villanások közötti rövid késleltetésnek köszönhetően - kb. 1.5 - 2.25 másodperc. Ez az eszköz szabadalmazott Precision indicator technológiát alkalmaz, amely biztosítja az egyenletes, kihagyások nélküli kezelést, és megakadályozza kétszeres kezelést. A négy cserélhető lámpa különböző színekkel hasznos lehet, ha több személy szeretné könnyen és higiénikusan használni az epilátort. Két mód közül választhatsz, attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb területen szeretnéd használni az epilátort.   

Legfontosabb jellemzők

  • Hosszan tartó, láthatóan rövidebb szőrszálak 
  • Beépített nagy teljesítményű UV szűrő
  • A bőrrel való érintkezés rendkívül pontos felismerése
  • Az arc és a nyak kivételével az egész testen használható  
  • Tökéletesen irányított fényimpulzusok a maximális hatás érdekében 
  • Új, szabadalmaztatott Precision technológia
  • A forgó henger nagy pontosságot biztosít
  • Az intelligens detektor érzékeli, hogy milyen színárnyalatú a bőröd 
  • Hatófelület: 3cm2

Hálózat

A rugalmasság és kényelem érdekében az eszköz hosszú vezetékkel rendelkezik. Az epilátor könnyű és kompakt, így kényelmesen használhatod. A vezeték nélküli eszközök gyakran nem elég erőteljesek (max. 400 villanás) a nagyobb felületek epilálásához, pedig a lábak esetén legalább 600 villanásra van szükség. Vezeték nélküli készülék használatakor gyakran kell pár órát várni a töltésre, és ilyenkor nehéz fejben tartani, hol tartottál éppen, amikor félbe kellett szakítanod az epilálást. 

Könnyen kezelhető

A detektor blokkolja a fényimpulzusokat, ha a készülék nem érintkezik teljesen a bőrrel. A beépített, nagy teljesítményű UV szűrőnek köszönhetően nincs szükség speciális szemüveg használatára.

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta IPL epilátor Instant Soft Compact 300K EP9603F0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ