AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO parketta RO6723PA

Termékkatalógus
Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO parketta RO6723PA
5 3 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 2100 W, mosható HEPA 13 szűrő, 2 literes portartály, XXL fém teleszkópos cső, elektronikus teljesítményszabályozás, bútorkefe beépítve a fogónál parketta fúvóka, 6,2 m kábel
Kód:  ROWVB017 Termékszám:  RO6723PA Gyártó honlapja:

Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO parketta RO6723PA

A Rowenta porzsák nélküli porszívó XXL méretű, hosszú fém teleszkópos csövével pihentető lesz a porszívózás. A csövön megtalálja az elektronikus teljesítmény szabályozót. Nagyon praktikus a bútorhoz kifejlesztett kefés szívófej, amit a csőre integráltak, porszívózás közben nem kell attól tartania, hogy a bútorok megsérülnek. A nagyon hatékony motorjával a Rowenta RO6723PA porzsák nélküli porszívó 2100 Wattal dolgozik még is környezetkímélő. A fejlett ciklon technológia a beszívott levegőnek a 97%-ában szétválasztja a szennyeződést. Nagyon hasznos és nagyon kis helyre gyűjti a szennyeződést. Kis súlyú és még a lépcső porszívózása sem jelent problémát. Még a szívócsőnek is van tárolója. 

A Rowenta RO6723PA porszívó főbb jellemzői

  • HEPA 13 szűrő
  • 2 literes portartály
  • XXL méretű fém teleszkópos cső, elektronikus teljesítményszabályozóval
  • Bútorkefe
  • Parkettához való fúvóka

Portartály ürítése egy kézzel

A Rowenta porzsák nélküli porszívó tartályának az ürítését egy szabadalmaztatott rendszer a CLEAN EXPRESS ERGO segíti. A tartály könnyen eltávolítható egy kézzel. Csak egy gombot kell megnyomnia és a tartály kinyílik, utána csak ürítse ki a tartályt, és helyezze vissza azt a porszívóra.

ERGO COMFORT SILENCE Rowenta porszívóhoz

A Rowenta porzsák nélküli porszívónak ergonomikus formájú fogantyúja van 3 csúszásmentes ponttal - az erős nyomás kifejtésért. Miközben a bútorokat takarítja álló helyzetben könnyen megfájdulhat a háta. Ezenkívül a porszívón elhelyeztek lökhárítót is, így nem kell aggódnia, hogy a porszívó a bútornak ütközik. A gyerekek is könnyen porszívózhatnak vele. 

 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6,2 m Kész!
Hatósugár
8,6 m Kész!
Szívófej
Parkettára Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6,2 m Kész!
Hatósugár
8,6 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO parketta RO6723PA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ