Black Friday květen 2021 HP, Media ApF v HU

Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ)

Termékkatalógus

Teszt

Frissítve

A rendszeres takarítás, különösen a padlók és szőnyegek tisztítása, nemcsak a kisgyermekes háztartásokban fontos. Még kedvenc háziállataink is képesek egy pillanat alatt rendetlenséget okozni. A modern technológiának köszönhetően azonban anélkül szabadulhatsz meg az allergénekkel teli kosztól és portól, hogy a kisujjadat kellene mozdítani. A Rowenta Explorer Serie 60 robotporszívó, amely egyszerre porszívózik és fel is mos, sikerrel vette az akadályokat a tesztelés során. Hogyan birkózik meg a legkevésbé hozzáférhető helyek takarításával? És működik-e a különböző típusú felületekkel rendelkező otthonban is?

Rowenta RR7447WH Explorer Serie 60 robotporszívó

A Rowenta Explorer Serie 60 robotporszívó (RECENZIÓ) - TARTALOM

 1. A Rowenta Explorer Serie 60 porszívó tesztelése
 2. Mi teszi kiemelkedővé a Rowenta Explorer Serie 60 porszívót?
 3. A Rowenta RR7447WH kialakítása - a legalacsonyabb robotporszívó?
 4. A Rowenta RR7447WH Serie 60 csomag tartalma
 5. A porszívó első használata előtt
 6. Rowenta Robots alkalmazás
 7. Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben - porszívózik és fel is mos
 8. Smart Exploration 4.0 navigációs rendszer és érzékelők
 9. A Rowenta RR7447WH robotporszívó tisztítása
 10. A Rowenta Explorer Serie 60 porszívó takarítási minősége
 11. A Rowenta Explorer Serie 60 értékelése - összegzés

A Rowenta Explorer Serie 60 porszívó tesztelése

Több héten keresztül teszteltük a Rowenta Explorer Serie 60 robotporszívót egy lakásban, amelyben két felnőtt mellett egy rövidszőrű kutya is lakik. Bár úgy tűnhet, hogy egy ilyen kicsi háztartásra kevésbé jellemző a rendetlenség, az ellenkezője igaz. A kutyák, akik egész évben a lakásban élnek, szabadon hullajtják a szőrüket, és ha ehhez hozzáadjuk a mindennapos használat során keletkező piszkot, azonnal lesz mit takarítani. A felületek tisztítása és a kutyaszőr elleni küzdelem tehát a napirend része.

A tesztelésre a nyári hónapokban került sor, ilyenkor nálunk mindig nyitva vannak az ajtók és az ablakok. És mivel nem lakunk messze a főúttól, a por elég nyilvánvalóan észrevehető a háztartásunkban. A padlók és a szőnyegek napi takarítása körülbelül 20 percet vesz igénybe, ami hetente több mint 2 órát jelent. Mennyire hatékony a Rowenta RR7447WH Serie 60 porszívó, és lehet-e vele időt megtakarítani? És hogyan kezeli a mindenütt jelenlévő piszkot vagy a kutyaszőrt, amely a háztartás legapróbb zugaiban is megtalálható?

Kezelőpanel a Rowenta RR7447WH robotporszívón

Mi teszi kiemelkedővé a Rowenta Explorer Serie 60 porszívót?

A Rowenta RR7447WH Serie 60 mindössze 6 cm magas, így jelenleg a piacon található legvékonyabb robotporszívó. Magasságának és a 2300 Pa-ig terjedő nagy szívóképességének köszönhetően a háztartás precíz kitakarítását biztosítja, beleértve azokat a helyeket is, amelyeket a normál porszívóval csak a bútorok mozgatásával érhetnénk el. A takarítás minőségéhez a pontos navigációs rendszer, a Smart Exploration 4.0, valamint a Methodic, a Spot és a Wall follow (falak mentén történő takarítás) üzemmódot magában foglaló 3 mód is hozzájárul.

A 65 dB zajszint arany középútnak számít a robotporszívók között. Tévénézés vagy telefonálás közben azonban biztosan jobban fogsz örülni, ha a szomszéd szobában porszívózik. A porszívó Aqua Force rendszerrel is rendelkezik, amellyel egyszerre tud porszívózni és felmosni, és a legkisebb szennyeződést is eltávolítja a padlóról. Bár a gyártó adatai szerint a nagy hatékonyságú szűrő a por 99,9%-át felfogja porszívózáskor, amikor a porszívó nedvesen is tisztít, utána a lakás levegője sokkal jobb. Porszívózáskor a robot nem tud áthaladni a 2 cm-nél magasabb küszöbön, felmosáskor pedig csak a legfeljebb 1 cm magas küszöbökkel birkózik meg.

Típus Rowenta RR7245WH Explorer Serie 40 Rowenta RR7447WH Explorer Serie 60 Rowenta RR7747WH Explorer Serie 80
Nagy hatékonyságú szűrő (felfogja a gombák, pollenek, atkák, állati allergének akár 99%-át)
Ultravékony design az alacsony bútorok alatti takarításhoz
Korszerű Smart Exploration 4.0 navigációs rendszer giroszkópos technológiával
Intelligens érzékelők a bútoroknak történő ütközés megelőzéséért
Lépcsőről való leesés elleni érzékelő
Párosítás mobilalkalmazással és a távolról történő vezérlés lehetősége
Kompatibilitás hangsegédekkel

3 fokozatú szívóerő

Az egész lakás takarítását lefedő 3 mód mellett a Rowenta RR7447WH porszívó 3 teljesítményszintet is kínál: Eco, Standard és High, amelyekben a robot akár 2300 Pa szívóteljesítményt is elér. Szabályozása csak az alkalmazással lehetséges, manuálisan nem. A szőnyeg felé közeledve azonban a porszívó automatikusan maga szabályozza a teljesítményét, és a legmagasabbra állítja.

Üzemidő és töltés

A korábbi modellekhez képest a tesztelt Rowenta RR7447W Serie 60 porszívó kissé alacsonyabb üzemidővel büszkélkedhet. A beállított teljesítmény függvényében 90 perc működést képes teljesíteni töltésenként. Csúcsteljesítmény mellett a működési ideje csak 60 perc.

Amint a porszívó észleli, hogy takarítás során elfogy az energiája, abbahagyja a porszívózást és visszatér maga a dokkolóállomáshoz (csak akkor, ha már elkezdte a takarítást, ellenkező esetben a kiindulási pontra tér vissza). A lítium-ion akkumulátor feltöltése 4-5 órát vesz igénybe, de az intelligens töltési technológiának köszönhetően a porszívó csak annyira tölt fel, amennyire a takarítás befejezéséhez szüksége van.

Rowenta RR7447WH robotporszívó - dokkolás
Robotporszívó a dokkolóállomáson.

Rowenta RR7447WH - a legalacsonyabb robotporszívó?

Az első dolog, amit a Rowenta RR7447WH Serie 60 robotporszívón észre fogsz venni, az az ultravékony kivitele. Mindössze 6 centiméter magas, vagy inkább alacsony, ami a Rowenta legvékonyabb robotporszívójává teszi. Arra számítottunk, hogy ez a tény a portartály méretében is megmutatkozik, a porszívó a tesztelés során erre azonnal rácáfolt. Tartályának térfogata 0,36 l, ami mellett a korábbi modellek egyértelműen eltörpülnek, amelyek ugyan lényegesen magasabbak, de a tartályuk 0,1 l-rel kisebb.

A porszívó egyszerű vonalainak és sima felületének köszönhetően könnyen tisztítható. A tetején lévő kezelőpanelen töltőgomb, FULL jelzőfény (WiFi kapcsolat) és egy start/szünet gomb található.

Vezérlőpanel a Rowenta RR7447WH robotporszívón
A robotporszívó kezelőpanelje egyszerű és jól átlátható.

A felső oldala két részre oszlik. Az egyik nyitható fedéllel rendelkezik, amely alatt a porgyűjtő tartály található a szűrővel együtt, mellette pedig a be-/ kikapcsoló gomb. A másik felében van az akkumulátor, amely a porszívó aljáról érhető el.

A Rowenta RR7447WH Serie 60 porszívó elülső részén lévő átlátszó ablak mögött rejtőznek a távolságérzékelők, körülötte gumiból készült lökhárító és az oldalsó falon mozgásérzékelő kamera található. Az alján 2 oldalkefe és egy központi forgókefe helyezkedik el. A dokkoló állomáshoz való csatlakozáshoz töltőcellákkal, ezen kívül görgőkkel és 3 érzékelővel rendelkezik a lépcsőről történő leesés ellen. A porszívó alsó részéhez csatlakozik a felmosó víztartály is.

Rowenta RR7447WH ultravékony design Rowenta RR7447WH ultravékony design Rowenta RR7447WH ultravékony design
Az ultravékony kivitelnek köszönhetően a Rowenta RR7447WH Serie 60 porszívó elfér a bútorok alatt is, és még az irodai szék alatt sem akad meg.

A Rowenta RR7447WH Serie 60 csomag tartalma

A viszonylag nagy csomagolásban magán a porszívón kívül két tartalék felmosót és egy víztartályt is találtunk. A dobozban volt egy dokkolóállomás is, egy adapterrel és egy 1,5 m-es kábellel együtt. Ez szinte problémamentessé teszi a töltőállomás csatlakoztatását a lakásban.

Hogy a Rowenta RR7447WH robotporszívó tisztításához minden kéznél legyen, a gyártó egy praktikus alakú drótot is elhelyezett a csomagban az első kerék eltávolításához, továbbá egy tisztítóeszközt. Az egyik oldalán sörték találhatók a por letakarításához, a másik oldalon pedig műanyag fogak, amelyek megkönnyítik a kefébe gabalyodott kellemetlen hajszálak és állatszőr eltávolítását.

A csomag egy gyakorlatias használati utasítást is tartalmazott összesen 13 nyelven; valamint egy brosúrát a biztonsági utasításokkal, egy rövid útmutatót ábrákkal és természetesen egy jótállási jegyet. A szükséges dokumentumok egy praktikus karton borítékban kaptak helyet. Sajnálatos módon, bár a kefék és a finompor-szűrő cseréje évente kétszer szükséges a porszívó optimális teljesítményének fenntartása érdekében, ezeket a pótalkatrészeket nem találtuk a csomagban.

A Rowenta RR7447WH csomag tartalma

A porszívó első használata előtt

Először a Rowenta RR7447WH Serie 60 porszívót fel kell tölteni. Kövesd a tápkábel dokkolóállomáshoz történő csatlakoztatására vonatkozó utasításokat, és tedd a falhoz egy megfelelő helyre. Nem állhat szőnyegen, és körülötte elegendő szabad helynek kell lennie, a bal és a jobb oldalon 1,5 m-re, elöl pedig 2 m-re van szükség. Mivel a lakást még fel kell készíteni a takarításra, hogy az hatékony, a porszívó számára pedig biztonságos lehessen, nem jelent problémát ilyen helyet találni.

Annak érdekében, hogy a porszívó elkezdhesse a töltést, ki kell nyitni a felső fedelet, ki kell venni a biztonsági zárat (amelyet nem kell visszahelyezni), és a bekapcsológombot "on" állásba kell állítani. Ezután a porszívót a töltőcellákkal rögzíteni kell a dokkolóállomáshoz - a töltést villogó kék töltőfény jelzi (a közepéhez a legközelebb található). Ha az érintkezők nem csatlakoznak jól, és a porszívó nem tölt, akkor állítsd be te a megfelelő helyzetbe. A porszívó töltése több órát vesz igénybe, ezalatt letöltheted az ingyenes Rowenta alkalmazást és telepítheted a mobiltelefonodra.

Rowenta Robots alkalmazás

Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhasd a Rowenta RR7447WH Serie 60 robotporszívó összes lehetőségét, le kell töltened és telepítened kell a Rowenta Robots alkalmazást az okostelefonodra. Az alkalmazás teljes egészében magyar nyelven készült, így nem kell aggódnod, hogy nem érted meg. Indításkor arra kér, hogy hozz létre egy fiókot, amelyhez csak egy e-mail címre van szükség. Miután létrehoztad a fiókot és bejelentkeztél az alkalmazásba, a porszívót párosítani kell az otthoni WiFi hálózattal, ezt egy rövid frissítés követi, amely után máris a tiéd a porszívó, amely az összes rendelkezésre álló funkcióval fel van vértezve.

Az alkalmazás gyakorlatilag távirányítóként működik. Rajta keresztül a robotporszívó azonnal üzembe helyezhető, utasítható a töltésre, beállítható a szükséges takarítási mód, szabályozható a kimenet, vagy akár el is helyezhető a porszívó, ami nem csak egy nagy házban jöhet jól. Ezenkívül adatokat szolgáltat a porszívó használatáról és a takarításról. A kilométerben megtett távolság, a takarítások száma és a porszívó teljes használati ideje rögzítésre kerül. Ezután a csevegőablakban információk jelennek meg a megtisztított terület méretéről és a takarítás időtartamáról. Ha a push értesítések engedélyezve vannak, az alkalmazás figyelmeztet például a helytelenül behelyezett portartályra, a tartály ürítésének vagy a kefék és érzékelők tisztításának szükségességére.

Rowenta RR7447WH Serie 60 alkalmazás
A Rowenta Robots alkalmazás végigvezet a beállításokon és a rendszeres karbantartás lépésein.

i

Az alkalmazás lehetővé teszi a takarítási ütemtervek beállítását is. A pontos időpont kiválasztása mellett, amikor a porszívó takarítani fog, beállíthatod a szívóteljesítményt, a takarítási módot, vagy közvetlenül kiválaszthatod azokat a napokat is, amelyeken a takarítást meg kell ismételni az adott ütemezés szerint. Ugyanakkor az alkalmazás az ütemezésen belül lehetőséget nyújt arra, hogy minden takarítás előtt értesítést küldjön a lakás szükséges előkészítéséről. Ez különösen hasznosnak bizonyult a porszívó használatának első napjaiban, még mielőtt megszokhattuk volna, hogy ő is ott van velünk az otthonunkban.

Az alkalmazásban praktikus utasításokat is találsz ábrákkal az egyes alkatrészek tisztításához - megtudhatod, hogyan kell tisztítani a szűrőt, a kefét, a felmosót és az érzékelőket. Ezután a beállítások felajánlják az azonosítások és a személyes adatok kezelését, és lépésenként rákattinthatsz a használati útmutatóra, amelyet biztosan értékelni fogsz, ha jobban szereted az elektronikus változatot a nyomtatott dokumentumoknál.

Az alkalmazáson keresztüli vezérlés mellett a robot csatlakoztatható virtuális asszisztensekhez, a Sirihez, az Amazon Alexához vagy a Google HOME-hoz is, ami a hangvezérlést biztosítja. Az okos technológiák rajongói minden bizonnyal jól fogják magukat érezni a Rowenta robotporszívó társaságában.

Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben - porszívózik és fel is mos

A 3 praktikus takarítási módnak köszönhetően a porszívó megbízhatóan kitakarítja az egész lakást. A Methodic mód az alapértelmezett, intelligens, giroszkóposan vezérelt navigációt használja a terület teljes lefedésére, így nem fog kihagyni egyetlen helyet sem. Észrevettük, hogy abban az esetben, ha egy asztalra, egy nagy virágcserépre vagy más bútorra bukkant, amelyek alatt nem tudott áthaladni, a környék rövid ideig tartó feltérképezése után, megkerülte az akadályt és folytatta a takarítást.

Rowenta RR7447WH 2 az 1-ben
A 2 az 1-ben robotporszívó képes egy lépésben porszívózni és felmosni.

A Spot üzemmód egy adott terület megtisztítására szolgál, a porszívó elindítása után spirális mintát leírva mozog. A dokkoló állomásról azonban nem lehet elindítani, a porszívót az adott helyre kell vinni, és kézzel vagy az alkalmazásban kell elindítani. A porszívó rendelkezik egy olyan móddal is, amely a falak mentén történő takarításhoz alkalmas (Wall follow mód), ami kellemes meglepetést jelentett számunkra. A porszívó ebben a módban nemcsak a sarkokat takarította ki tökéletesen, hanem a szekrények és egyéb bútorok alól is kisöpörte és felszívta a szennyeződéseket és a port, ahová alig lehet hozzáférni egy kis seprűvel vagy egy hagyományos porszívóval.

A Rowenta RR7447WH modell 2 az 1-ben készülék, tehát a porszívózás mellett egy csapásra fel is mos. A víztartály a porszívó alján helyezkedik el, míg a portartály különálló és felülről érhető el. Ezért semmi sem akadályozza az egyidejű használatot.

Rowenta RR7447WH recenzió Rowenta RR7447WH recenzió Rowenta RR7447WH recenzió
Aqua Force rendszer a padló felmosásához – önts 110 ml vizet a tartályba, tedd fel a felmosót és rögzítsd az egész rendszert a porszívóhoz.

A Rowenta RR7447WH Serie 60 robotporszívó az egyéb kifinomult megoldások mellett modern Smart Exploration 4.0 navigációs rendszerrel is büszkélkedhet. A navigációhoz giroszkópos technológiát használ, ennek köszönhetően a porszívó logikus módon mozog, így nem hagy ki még egy kis területet sem. A készülék az akadályok monitorozásához infravörös érzékelőkkel is rendelkezik, továbbá egy TOF (Time of Flight) technológiájú kamerával, amely befolyásolja a falak mentén és a bútorok körüli mozgást. Az érzékelők működéséhez nincs szükség fényre, így sötétedés vagy teljes sötétség esetén is nyugodtan bekapcsolhatod a porszívót.

Az oldalkeféknek és annak a ténynek köszönhetően, hogy a porszívó képes a bútorok közelében is mozogni, a legkisebb zugokat is megtisztítja. A nyitott erkélyajtónál történt meg velünk, hogy a porszívó beleütközött, mert nem volt elég magas ahhoz, hogy áthaladhasson alatta, ugyanakkor a padló feletti magassága miatt az érzékelők nem észlelték. Az ütközés azonban nem volt olyan erős, hogy károsította volna a porszívót.

A robot rendelkezik a már említett szőnyegérzékeléssel is, amely az optimális hatékonyság érdekében automatikusan növeli a teljesítményt, amikor megközelíti a szőnyeget, és nagyon praktikus módon 3 érzékelő véd a lépcsőn történő leesés ellen. A virtuális fal hiányát azonban negatívumként értékeltük. Így ugyanis takarítás előtt el kell távolítani mindent, ami befolyásolhatja a porszívó mozgását vagy teljesítményét - különféle kábeleket, papucsokat, játékokat vagy a háziállatok instabil táljait.

Az RR7447WH robotporszívó és a szőnyeg észlelés
A szőnyeg észlelés funkciónak köszönhetően a porszívónak nem okozott gondot a szőnyeg alapos megtisztítása.

A Rowenta RR7447WH robotporszívó tisztítása

A Rowenta RR7447WH Serie 60 robotporszívó tesztelése során nagyon kevés hiányosságot észleltünk, a rendszeres tisztítás szükségessége is érthető. Minden mást maga a robot is el tud végezni. A gyártó tiltja bármilyen termék használatát a tisztításhoz, ezt csak ruhával és meleg vízzel szabad megtenni. A porszívó valamivel nagyobb portartállyal rendelkezik, mint a régebbi modellek, mégis célszerű minden takarítás után kiüríteni. Hetente egyszer ki kell mosni a tartályból még a legkisebb porszemeket is, és a mellékelt kefével meg kell tisztítani a szűrőt. Nálunk működött, hogy az átfogóbb tisztítást egy hagyományos porszívóval végeztük el.

Hasonlóképpen, legalább hetente egyszer le kell törölni az érzékelők átlátszó ablakát és az oldalsó kamerát száraz ruhával. Ha az érzékelők porosak, a porszívó teljesítménye csökkenhet. Azt azonban észrevettük, hogy minden takarítás után, valószínűleg a statikus elektromosság miatt, apróbb kutyaszőr és por tapadt a porszívóra, ezért ezt a kisebb tisztítást gyakrabban hajtottuk végre, hogy a porszívó ne hordja szét a piszkot.

A Rowenta RR7447WH tisztítása - portartály A Rowenta RR7447WH tisztítása - portartály A Rowenta RR7447WH tisztítása - portartály
Az átlátszó portartályból azonnal kiderül, hogy a porszívó mennyi szennyeződést gyűjtött össze a háztartásban. Minden tisztítás után ki kell üríteni.

Ugyancsak fontos megtisztítani a sörtés seprűkeféket és az első kereket, amelyekre a haj és az állatszőr előszeretettel rátekeredik. A tisztítás nagyon kellemetlen, de a mellékelt tartozékoknak köszönhetően egyáltalán nem kell hozzáérni a piszokhoz. Ami a mikroszálas felmosót illeti, a tisztítása egyáltalán nem okoz gondot. Minden használat után át kell öblíteni meleg vízzel, vagy be kell tenni a mosógépbe max. 40 °C-on, és hagyni kell, hogy a víztartállyal együtt megfelelően megszáradjon. A gyártó adatai szerint a felmosónak akár 100 mosást is ki kell bírnia.

Mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a porszívó részei, amelyekhez nem csak a tisztítás alkalmával kell hozzányúlni, tartós műanyagból készültek. Minden nagyon intuitív, és az alkatrészek remekül illeszkednek egymáshoz, ezért sehol sem kellett nyers erőt alkalmaznunk. Ezenkívül mind az alkalmazás, mind a kezelési útmutató kényelmesen végigvezet a robot tisztításának lépésein. Összességében a robotporszívó tisztítása egyszerű és nem igényel sok időt.

A Rowenta RR7447WH tisztítása - kefe A Rowenta RR7447WH tisztítása - kefe A Rowenta RR7447WH tisztítása - kefe
A Rowenta Explorer Serie 60 robotporszívó 2 oldalkefével és 1 központi sörtés kefével rendelkezik.

A Rowenta Explorer Serie 60 porszívó takarítási minősége

Mivel tudtuk, hogy a robotporszívó szívóereje az egyik legmagasabb értékkel büszkélkedhet a piacon, viszonylag nagyok volt vele szemben az elvárásaink is. A mi lakásunkban szőnyeg és kemény padló is van, a porszívó minden nap nagyon jól teljesített. Az apró kutyaszőrök, amelyek foggal-körömmel ragaszkodnak a szőnyeghez, és a mindennapos szennyeződések sem okoztak neki problémát.

Az elég erős, állítható teljesítmény, az intelligens giroszkópos navigáció és az érzékelők kombinációja eredményeként ez a robot nagyszerű társunkká vált, amely mindennap (vagy ahogy beállítod) megörvendeztet a lakás összes felületének alapos megtisztításával. Meg kell azonban jegyezni, hogy a porszívó nem nyújt annyira tökéletes teljesítményt a felmosásban, mint a porszívózásban.

Rowenta RR7447WH - PVC Rowenta RR7447WH - lábtörlő
A felmosórendszerrel a porszívó csak kemény felületeken használható, de anélkül a fürdőszobaszőnyeggel is képes megbirkózni.

Nem éri el teljesen a sarkokat és a széleket, azonban ha a felmosás funkciót is használod a tisztán tartáshoz, és hetente egyszer alaposan megtisztítod a padlót, akkor minden bizonnyal kevesebb por lesz az otthonodban.

i

Mivel a csatlakoztatott tartállyal rendelkező robot egyszerre porszívózik és mos fel, nem használható folyadékok tisztítására.

Még a teljesítményszabályozás sem tudta képessé tenni a porszívót arra, hogy a finom hosszú szálú szőnyeget kiporszívózza, ehhez a hagyományos porszívót kellett elővennünk. Azonban bátran kezelte a pihe-puha fürdőszobaszőnyeget. Takarításkor szem előtt kell tartani, hogy a porszívó nem tudja átlépni a 2 cm-nél magasabb, felmosáskor pedig az 1 cm-nél magasabb küszöböt. A lakásunkban lévő különböző felületeket burkolatváltó sín választja el, így a használatával nem volt gondunk. Különben át kellett volna helyezni egyik szobából a másikba.

Rowenta RR7447WH - szőnyeg Rowenta RR7447WH - járólap Rowenta RR7447WH - parketta
A Rowenta legvékonyabb robotporszívója minden típusú felületet meg tud tisztítani.

Miután többször takarítottunk vele és a porszívó megbarátkozott a kutyánkkal, távollétünkben is gond nélkül útjára tudtuk bocsátani az alkalmazáson keresztül, így tiszta és rendezett otthonba érkeztünk. További előny, hogy a porszívót manuálisan is lehet vezérelni WiFi kapcsolat nélkül, ennek köszönhetően a nyaralóban lefedettség nélkül is használható.

Rowenta Explorer Serie 60: VIDEÓK

Rowenta Explorer Serie 60: hogyan birkózik meg a küszöbbel?

Rowenta Explorer Serie 60: elindulás a dokkoló állomásról

Rowenta Explorer Serie 60: dokkolás

Rowenta Explorer Serie 60: dokkolás biztosítása

Rowenta Explorer Serie 60: objektumok felismerése és dokkolás

A Rowenta Explorer Serie 60 értékelése - összegzés

Rowenta Explorer Serie 60 recenzió

Rowenta Explorer Serie 60

Robotporszívók

A Rowenta RR7447WH Serie 60 porszívó gyorsan beilleszkedett az otthonunkba. Az alkalmazás ütemtervének köszönhetően napról napra megbirkózott a mindennapos rendetlenséggel, és a háziállat okozta kellemetlenségekkel, még a felügyeletünk nélkül is. Az intelligens mozgásnak és az alacsony konstrukciónak köszönhetően a bútorok alatt is kitakarított, amelyeket egyébként el kellene mozdítanunk. Otthon mindenféle felülettel megbirkózott, sikerült felmosni, ezáltal minimálisra csökkentette a port.

Mindez azt eredményezi, hogy elégedettek voltunk vele. Az árért, amely a tesztelés idején kissé meghaladta a 120 000 forintot, precíz takarítást kaptunk, ami határozottan csökkentette annak a szükségességét, hogy előcibáljuk a hagyományos porszívót és a felmosóvödröt. Negatívan értékeljük az alacsonyabb üzemidőt működés közben. Hiányzott a virtuális fal és a kábelekkel való összegabalyodás elleni funkció is, amellyel a termékek ebben az árkategóriában általában rendelkeznek, és otthon mi is hasznát vehettük volna.

Előnyök

 • Alacsony felépítés
 • Elfér a bútorok alatt
 • 2 az 1-ben porszívó és felmosó
 • Minden felületet megtisztít
 • Egyszerű működtetés
 • Kapcsolat okostelefonnal
 • Alkalmazás a távirányításhoz
 • Állítható szívóerő
 • Működés WiFi nélkül is
 • A korábbi modellekhez képest nagyobb portartály

Hátrányok

 • Rövidebb működési idő
 • Nem kínál virtuális falat
 • Hiányzik a kábelekkel való összegabalyodás elleni funkció
 • Nem tudja kiporszívózni a hosszú szálú szőnyeget
0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.