Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0

Termékkatalógus
Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0
4,5 2 értékelés
IPL szőrtelenítő - szőrtelenítő, lámpa élettartama: 150.000 impulzus, 2 üzemmód, 5 féle beállítás bőrtípustól függően, az applikációs ablak 3 cm2-t bőrt fed le
Kód:  ROWEP003 Termékszám:  EP9600F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0

Gyors és fájdalommentes szőrtelenítés

Szerezz puha és finom bőrt rekordidő alatt! Az új generációs otthoni epilátor azt az új, aktív impulzus technológiát alkalmazza, amely mindeddig a professzionális szalonok kiváltsága volt. Így garantál látványos és hosszantartó eredményeket.


Látható eredmények az első kezelés után

Az IPL (intenzív pulzáló fény) biztosítja a fájdalommentes és biztonságos szőrtelenítést. Az Instant Soft technológia olyan fényt bocsájt ki, amely azonnal behatol a szőrtüszőbe, ahol a fény meggátolja annak visszanövését. Már az első használatot követően látványosan csökken a visszanövő szőrszálak száma!


Biztonság a bőrnek és a szemnek

Az intelligens bőrszínérzékelő blokkolja fényimpulzusust, ha a bőr túl sötét. Valamint akkor sem kell a fényvillanásoktól aggódnod, ha az eszköz nincs a bőrödön, ugyanis az kizárólag teljes bőrérintkezéskor lép működésbe.


2x gyorsabb alkalmazás

A szabadalmaztatott precíziós rendszer biztosításja a bőr egységes kezelését, így nem kell aggódnod az egyenetlen bőrfelületek miatt. Ez időt takarít meg, emellett pedig a készülék élettartamát is megnöveli. A forgóhengeres rendszer magas pontosságot és egyenletes működést biztosít, valamint segítségével nem fogsz kihagyni egyetlen bőrterületet sem.


Hosszú élettartamú kvarc lámpa

Az epilátor professzionális, hosszú élettartamú, szilikon kvarc lámpát használ, amely 150.000 impulzus leádásra képes. Természeteen a lámpa cserélhető a készülék árának töredékéért, így nem kell új készüléket venned, ha tönkremegy. 


Paraméterek

Villanások száma
150 000 Kész!
Üzemmódok száma
2 Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!

Tulajdonságok

Villanások száma
150 000 Kész!
Üzemmódok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ