Shop roku Akvizice ApF HU

Rowenta LV4020F0 Radiance Booster

Termékkatalógus
Rowenta LV4020F0 Radiance Booster
5 2 értékelés
Arctisztító kefe - ultrahangos vibrációs technológiával, mindennapi gyengéd bőrápoláshoz és az öregedés első jelei ellen, akár 7-szer hatékonyabb, mint a kézi tisztítás, eltávolítja a sminket, szennyeződéseket és az elhalt hámsejtek, egyesíti a bőr tónusát és hidratálttá és ragyogóvá varázsolja a bőrt, simító és fiatalító hatás, 2 cserélhető kefefej - puha szálú kefe és orvosi szilikonból készült kefe, töltőbázis kék LED-es fertőtlenítő zónával a maximális tisztaság és higiénia érdekében, tisztító kezelés időtartama: 1 perc, 2 sebességfokozat, akkumulátor-üzemidő egy töltéssel: 90 perc, tápellátás USB-n keresztül, vízálló, minden bőrtípusra alkalmas, ajánlott korosztály: 30+, 15 év javíthatósági garancia
Kód:  ROWCK033 Termékszám:  LV4020F0            Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta LV4020F0 Radiance Booster


Paraméterek

Áramforrás
Hálózati és akkumulátoros Kész!
Pótelemek
Lítium-ion akkumulátor Kész!
Típus
Kefe Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Hálózati és akkumulátoros Kész!
Pótelemek
Lítium-ion akkumulátor Kész!

Típus

Típus
Kefe Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan, Intenzitás beállítása Kész!
Üzemmódok száma
2 Kész!

Anyag

Tartozék anyaga
Szilikon, Nejlon Kész!

Szín

Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Feltét, Töltőállomás Kész!
Kiegészítők száma
2 db Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor üzemideje
90 perc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Rowenta Anti-ageing Eye Massager szemkörnyék masszírozó (BEMUTATÓ)

A Rowenta Anti-ageing Eye Massager szemkörnyék masszírozó a szem alatti duzzanat csökkentését, valamint a finom ráncok és szarkalábak mérséklését ígéri. Hogyan vizsgázott az otthoni teszt alkalmával?

Rowenta LV6020F0 Youth Facial arcbőr masszírozó készülék (BEMUTATÓ)

Hogyan lehet hatékonyan lassítani a bőr öregedését és javítani a megjelenését? A megoldás a Rowenta LV6020F0 Youth Facial arcmasszírozó készülék, melyet 30 év feletti nők számára terveztek. Lehetőségünk nyílt letesztelni a Rowenta új arcmasszírozóját. Olvass tovább és megtudhatod, milyen eredményekkel zárult a teszt.

Rowenta Radiance Booster arcbőr ápoló kefe (BEMUTATÓ)

Leteszteltük a Rowenta Radiance Booster arcbőr ápoló kefe kefét. Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnek vigyázni a bőrükre és a lehető legjobb ápolással szeretnék kényeztetni az arcukat. El voltunk ragadtatva tőle, hiszen képes egy perc alatt eltávolítani minden szennyeződést, ráadásul gyengéden kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt. Bemutatónkból azt is megtudhatod, milyen eredmények születtek három hét rendszeres használat után.

Pótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek

Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS márkákat, már közel 10 éve ellenzi az ilyen termékek kiadását, és 2021 óta olyan termékeket fejleszt, amelyek a lehető legegyszerűbbek és legkönnyebben javíthatóak. A termékek akár 95%-a 15 évig is rendelkezik tartalék alkatrészekkel, és már ez megéri. A 15 éves javíthatóság működéséről bővebben a cikkben olvashatsz. 

Kiegészítők: Rowenta LV4020F0 Radiance Booster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta LV4020F0 Radiance Booster . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta LV4020F0 Radiance Booster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta LV4020F0 Radiance Booster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta LV4020F0 Radiance Booster.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ