A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560

Termékkatalógus
Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560
4,0 1 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 3 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 35 perc üzemidő, mosható szűrő, 81 dB zajszint, 0,65 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, led világítás, résszívó és forgó kefe, színe: lila
Kód:  ROWTV162 Termékszám:  RH9479WO  Gyártó honlapja:

Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560

Logo Rowenta

Rowenta AIR FORCE FLEX 560 RH9479WO

Akkumulátoros rúdporszívó nagy rugalmassággal

A Rowenta Air Force Flex 560 RH9479WO akkumulátoros rúdporszívó kompromisszumok nélküli teljesítményt és egyedülálló rugalmas kialakítást kínál, amelynek köszönhetően gondoskodik az otthonod kitakarításáról még azokon a területeken is, ahová a hagyományos porszívóval már nem tudsz odaférni. A praktikus LED világítássalellátott szívófejjel láthatóvá válnak a szennyeződések a nehezen elérhető helyeken, a gazdag tartozékokkal pedig kifogástalanul tisztává varázsolhatod az otthonod minden centiméterét a padlótól a mennyezetig.




2x erősebb motor

2x erősebb motor

A Rowenta Air Force Flex 560 RH9479WO porszívó 100 Airwatt, remek teljesítményű és új digitális kefe nélküli motorral büszkélkedhet, ennek eredményeként hatékonyan porszívóz fel bármilyen felületet.

Az akkumulátor üzemideje 35 perc

Hosszú élettartam

A beépített Li-ion akkumulátor egyetlen töltéssel 35 perces üzemidőt nyújt. A töltőalappal körülbelül 3 órát vesz igénybe a készülék feltöltése.

Flexibilní kontukce

Rowenta RH9479WO porszívó rugalmas kialakítással

A Rowenta Air Force Flex 560 RH9479WO porszívó okos formatervezése és rugalmas kialakítása felelnek azért, hogy könnyen, erőfeszítések nélkül porszívózhasd ki még a nehezen hozzáférhető helyeket is.

Könnyű használat

Könnyű használat

A rugalmas csővel komfortosan porszívózhatsz még az alacsony bútorok alatt is, hiszen akár 5× hosszabb a hatósugara, mint a hagyományos porszívónak. A vezeték nélküli működésnek, a beépített világításnak és az ergonomikus markolatnak hála a Rowenta Air Force Flex 560 RH9479WO porszívó használata igazán könnyű, ezentúl már semmisem állhat az utadba takarítás közben.

Kivehető portartály

Kivehető portartály

A 0,65 liter térfogatú eltávolítható portartály garantálja a komfortos porzsák nélküli porszívózást illetve a tartály higiénikus ürítését egyetlen gombnyomással, a Push & Release gombbal.

Csendes működés

Rendkívül csendes

A Rowenta Air Force Flex 560 RH9479WO rugalmas porszívó 2× csendesebb az előző szériához hasonlítva, miközben a teljesítménye semmit sem változott.

10 évig javítható termék

Javítható termék

A Rowenta a vásárlástól számított 10 éven belül biztosítja a készülék gyors szervizelését és az alkatrészek megfizethető beszerzését.

Műszaki adatok

  • Technológia: Ciklon technológia
  • Motor: kefe nélküli motor
  • Akkumulátor: Li-ion 21,9 V
  • Üzemidő töltésenként: 35 perc
  • Töltési idő: 3 óra
  • Töltőalap: falra szerelhető
  • Zajszint: 81 dB (A)
  • Portartály térfogata: 0,65 l
  • Méretek: 1319 × 250 × 243 mm
  • Tömeg: 3 kg
  • Szín: fehér / lila

Funkciók

  • A sebességek száma: 2
  • LED világítás: IGEN
  • Szívófej rendszer megtisztítása: IGEN
  • Parkolóállás: NEM
  • Easy Brush beépített kefe: IGEN
  • Kiegészítők:kárpitfej, réstisztító fej

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
LED világítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
81 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Magasság
131,9 cm Kész!
Mélység
24,3 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! 2021.06.29.-én vásárolt Rowenta RH9479WOAir Force Flex 560-as készülékünk (számla mellékelve) meghibásodott. A kijelölt szervíz, Kisgép Kft. 2021.07.19-én javításra átvette (átvétel mellékelve), majd miután nem tudta megjavítani, 2021.08.05-én a hibás készüléket és annak összes tartozékát magánál tartva egy cserére jogosító igazolást (mellékelve) bocsájtott rendelkezésemre. Kérem az új cserekészüléket az eredeti vásárlásom címére (1122. Bíró utca 11. I/5)) kiszállítani, illetve annak időpontjáról tájékoztatni szíveskedjenek. Köszönettel, Kálnoki Kis Attiláné

Kérdések és válaszok: Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560
Kiegészítők: Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ