Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Rowenta RO3969 Compact Power Home&Car

Termékkatalógus
Rowenta RO3969 Compact Power Home&Car
4,7 163 értékelés
Porzsákos porszívó - 750 W, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 75 dB zajszint, 28 kWh/év éves energiafogyasztás, 3 l-es porzsák, hepa szűrő, fém gégecső, 6,2 m hosszú kábel, 8,8 m-es hatósugár, kefés szívófej, parketta szívófej, padlószívófej és résszívó, 28,1 cm széles, 41,4 cm magas, 23,3 cm mély, színe: lila
Változat
Kód:  ROWVS023 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  RO3969EA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta RO3969 Compact Power Home&Car

Hlavička s logem Rowenta

Rowenta RO3969 Compact Power Home & Car

A kemény padló nagymestere, kiegészítőkkel az autó belsejéhez

A Rowenta Compact Power ™ porszívó rendkívül nagy hatású tisztítást biztosít kiváló eredményekkel, erőfeszítés nélkül. Ez a kompakt készülék magas, 3A hatékonyságot és a legjobb teljesítményt garantálja a kemény padlótisztítás, a porszűrés és az energiahatékonyság területén. A Rowenta Compact Power ™ használata könnyű, emellett továbbfejlesztett ergonómiai funkciókkal bír, egyszerű hordozás és tárolás jellemzi.


Rowenta Effitech motor

Alacsony zajszint 75 dB (A)

Csupán  75 dB (A) alacsony zajszinttel. Az Effitech új motorblokkja csökkenti a motor zaját. Az optimális légáramlás pedig mérsékli a turbulenciát.

Rowenta sací hubice

Kategóriájában a legjobb eredmény a kemény padlók tisztításában

A Compact Power ™ új, nagy teljesítményű, és magas hatékonyságú szívófejjel rendelkezik, amely kategóriájában a leghatékonyabb a kemény padlókon.

Rowenta filtrace

Leghatékonyabban szűr a kategóriájában

A Compact Power ™ a motor előtt található habszűrőnek és a kimeneti nyílásnál elhelyezett High Efficiency szűrőnek köszönhetően felülmúlhatatlanul hatékonyan fogja meg a motor által kibocsátott legkisebb porszemcséket is. A por 99,98% -át kiszűri! 

Rowenta filtr High Efficiency

Tartós High Efficiency kimeneti szűrő

A kimeneti nyílásnál található állandó High Efficiency szűrővel többé nem kell cserélned a szűrőt! A rendkívül hatékony technológiának köszönhetően a High Efficiency szűrőben olyan kevés por marad, hogy a nem kell kicserélned a szűrő egész élettartama alatt. (csak az eredeti Rowenta Hygiene+ porzsákok esetében).

Rowenta Hygiene+

Új, higiénikus porzsák

Nincs több porfelhő a porzsák cseréjekor. Az új, szabadalmaztatott Hygiene+ porzsák önzáró kupakjának köszönhetőn rendkívül kényelmes és higiénikus. 

Rowenta snadné použití

Könnyű használatú, jól hordozható és kiváló szűrésű a kategóriájában

A kompakt méretű Compact Power™ porszívó könnyen tárolható a szekrényben, 3 literes porzsákjánal köszönhetően mégis nagy kapacitással bír. Az EASY BRUSH integrált kefével ellátott fogantyú mindig kéznél van, kényelmes használni. A 8,8 méteres hatókör igazi mozgásszabadságot biztosít.

Rowenta Easy Brush

Praktikus beépített EASY BRUSH bútorkefe

Mindig kéznél van, amikor bútorokat kell porszívózni.

Rowenta úklid automobilů

Ideális az autó tisztításához

A rendkívül hatásos kiegészítőkkel az autó belső terét is könnyen tisztíthatod. A Home & Car modellek az új Precision Flex résfúvókával érkeznek, mellyel a szűk, keskeny és távoli helyeket is eléred. A 60 cm hosszú a fúvóka bárhová beférkőzik. Kifogástalanul kiporszívózhatod vele egész otthonodat (a bútorok között vagy a keskeny sarkokat) és az autódat is (az ülések alatt vagy a műszerfal nyílásaiban).
 

10 évig javítható termék

10 évig javítható termék

A Rowenta termékek kiváló minőségűek. Ha azonban valami mégis történik a termékkel, a gyártó 10 évig garantálja a javíthatóságot. További információ itt.

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 750 W
  • Szűrés: kétszintű
  • A porzsák térfogata: 3 l
  • Éves energiafogyasztás: 28 kW / h / év
  • Zajszint: 75 dB (A)
  • Vezetékhossz: 6,20 m
  • Hatókör: 8,80 m
  • Méretek: 414x281x233 mm
  • Súly: 3,85 kg
  • Szín: bordó

Funkció

  • Teljesítményvezérlés: kézi
  •  Fogantyú Easy Brush kefével: IGEN
  • Porzsák telítettségjelző: IGEN
  • Teleszkópos cső: IGEN
  • Tartozékok: padlófúvóka, parketta fúvóka, résszívó adapter, réstisztító fej


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6,2 m Kész!
Hatósugár
8,8 m Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6,2 m Kész!
Hatósugár
8,8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Padló, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
750 W Kész!

Zaj

Zajszint
75 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
28,1 cm Kész!
Magasság
41,4 cm Kész!
Mélység
23,3 cm Kész!
Tömeg
3,85 kg Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A fent jelzett porszívóhoz való porzsákot nem találok a honlapon..Van?

Kérdések és válaszok: Rowenta RO3969 Compact Power Home&Car
Kiegészítők: Rowenta RO3969 Compact Power Home&Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO3969 Compact Power Home&Car. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta RO3969 Compact Power Home & Car.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ